-
Dr. Lisa Su: To je stejně zvláštní jak to slovíčko zdomácnělo -
Ne nepovedlo se skloubit hraní s denuvem které žere až moc Ram hraje jinak hratelná v pohodě. O konzoli nevím nemůžu soudit ale spíše se nedivím kolikrát udržet 30fps je nadlisdkej výkon i u méně náročnejch her.
-
To se mi nedšělo nicméně jsem radši pro sichr u všech her ( hlavně těch mp ho vypnul) ta volovina žere moc výkonu.
-
Mám gtx 970, I5, 8 gb ram, win 10 a přesně toto se mi dělo taky a pomohlo mi vypnout steam overlay a pouštět hru jako admin.
-
Škube se to i na konzolích , takže tolik k optimalizaci . Jednoduše hra se nepovedla ...
-
Ty loadingy byli na přes držku to bez debat a Offline funkce taky moc nepomohla.
-
Tak to pottom máš jinej problém kterej s ramkou nemá mnoho společného - asi budeš jeden z mála. Mne to nejelo kvůli tomu Raptru ( ramce) vypl jsem a hned 60fps na max. U tebe nevím ale každý problém má vždy řešení ... Nedělá to Steam Community overlay ? ale to by si spíš sáhlo do procesoru než ramky... já to mám ve většině hrách vyplé... taky mi to vytěžovalo cpu.
Děje se to tedy jen v určitých částech - nebo situacích kdyby to bylo ramlkou jelo by to stejně blbě furt ale občas se ta hra škube ve větších vřavách to jo... což taky asi nebude ttvůj problém hmm... -
I5 6500, 960 2GB. 8 Gb Ram. Fak uz nevim co stim. System mam cistej vsechno slape jak ma. Battlefield me jede v multaku na medium high 60 FPS. Ale to Just Cause je proste nehratelny.
Ten loading na zacatku chvilka, hra je hned nactena, ale proste jak zacne prset nebo letim, vetsi prestrelka, zacne se hra sekat. -
Ono jde spíš o to že nemám rád výzvy a nějaké prvenství mě nechává ledově klidným... ale at si pro mne za mne něco někdo dokáže, když ti to pomůže tak já si to dokazuji ( nebo se aspo snažím) tady na games. Skoro 5 let *12* *15*
-
Jo, s těmi animacemi naprosto souhlasím, obzvláště špatně to působí, když v nových scénách, které jsou občas doslova vpletené do těch starých, mají animace moderní. Vydání v angličtině by bylo super, ale jak znám Segu, tak ho vydají tak v roce 2020, aniž by komukoliv řekli, a pak se budou divit že se hra neprodává.
EDIT: Lisa Su: Je to hra předělaná do nového enginu s vylepšeným bojovým systémem a mechanikami. Animace tam nechali schválně, pro nostalgii. Pokud si myslíš, že to odbyli, tak se podívej na srovnání: https://www.youtube.com/watch?v=z0iM30jgMfM -
"reusování" *8* to už je moc i na mě
EDIT Vogon: o hře nic nevím, šlo mi o to slovo a krvácející češtinu.. -
prosim Te, co mas za sestavu. na herni lowend mi to bezi krasne...tam bude problem nekde jinde..
-
Just Cause 3
Kdyby mel nekdo tipy jak hru rozjet aspon na medium hratelne budu rad.
Vytizeni ram pri hrani 79-82%, hraju v offline modu, hru spoustim jako spravce a nastavuju vysokou prioritu. Nic nepomaha.
Zacne prset a seka se to jako blazen, navic 50 FPS vypada jako 20, a 40 jako 15 nechapu. Fakt me to stve. Vetsi prestrelky nehratelny. Hra by me bavila ale takhle me to fakt mrzi :-( -
Tomu věřim, i když mohli teda znovu udělat animace v cutscénách místo reusování těch z 11let starý původní hry. Já ho ale nehci hrát než vyjde Zero a navíc chci ještě počkat jestli i ten remake nakonec nevydaj v angličtině.
-
Vždyť ten remake je dost dobrý, navíc přidává nové scény.
-
Protože máš k němu přístup jen když si koupíš remake prvního dílu, co vyšel jen v japonsku.
To je nějakých 1500,- a ještě mi tam napálili pětistovku clo (což se mi stalo při nákupu z jp poprvé). -
proč nejdražší?
-
Máš nový vzor?
-
taky se mi to moc nelibi...
-
System zasvinenej nemam, textury na medium, hraju v offline rezimu. Nic nepomaha. Zkusil sem nekolik navodu na netu a nic. Prs spustenim hyr mam zhryba 20% vytitzeni RAM.