-
Takže repostovat správu o tom že nějaké firmě blbnou ovladače může jen ten kdo vlastní něco od dané firmy? Dobrá logika. Jinak jsem rád že jsem ti aspoň se základní matematikou pomohl. -
Ok, sorry, odted si budu myslet ze grafika za 9500 proti grafice za 10k je levnejsi a ze nadavat musim na to co nemam.
-
Mě to od skaven nepřijde jako brečení spíš dobré upozornění když se majitelé nVidia o to nechtějí dělit, LV tu píše jen superlativy na nVidia takhle se tu lidi dozví i tu druhou stránku věci. Pokud se tě ta informace dotkla tak reaguj na něj ne na mě.
-
Me zase bavi jak na forech breci majitele amd ze nvidia ma spatny tohle a tamto. Zvlastni kdyz se jich to netyka, nemyslis?
-
Pravda, ale podobnou neplechu dela treba i porovnavani PS4 vs Xbox One. A co teprve PC vs konzole. A nebo kdyz se objevi jedna FPS/RPG/cokoliv a za par tydnu vyjde druha FPS/RPG/cokoliv. To se pak hraci casto rezou jako kone. Tyhle testy a srovnani cehokoliv proste nedelaji dobrotu.
Kdyz to tak vidim, bude asi lepsi zakazat uplne vsechno, to by snad veskere hadky mohlo eliminovat. -
Podle mě jde o promyšlený marketing od UBI.
-
Nechápeš, ale v poho. Pak můžeme porovnat 1060 6G s RX 480 4G a tam máš rozdíl skoro 2K, ale to je zase pro socky viď. Tohle při "pátku" vždycky pobaví. Ještě prosím o názor na konzole a gamepad ať to lépe utíká, díky.
-
Jo, pro nekoho kdo nema 500 navic jsou grafiky od amd. Pak ale nedela nic jinyho nez spamuje fora jak je nvidia spatna. Chapu. *15*
-
Co to je za argument? Kde píši že je to neskutečný rozdíl? Psal si že je cena stejná já jsem ti napsal jak to je a třeba se budeš divit, ale pro někoho může být těch ušetřených 500 kč a získání 2GB ram navíc rozhodující faktor. To můžeš za chvilku psát proč brát 480/1060 když skoro za "stejné peníze" tu je 1070.
-
Jak dlouho vydelavas na ten pc, kdyz je 500 neskutecny rozdil?
-
Myslíš třeba jako MSI RX 480 Gaming X 8G vs. MSI GTX 1060 GAMING X 6G? 8,5k vs. 9k? 8GB vs. 6GB? Pravda jen o 500 kč nižší cena a jen o 1/3 větší ram to se nVidia přetrhla :D
-
Ubisoft hlásí, že to "opraví" = odstraní. a chudák se screenshotem dostal měsíční ban, kterej ale následně zrušili kompletně. to je komedie
"While Watch Dogs 2 is a mature-rated game, we apologize and will update this NPC model to make it more consistent with other NPC models in the game in a patch to be released this week." -
Skoda ze grafiky od AMD uz nejaky ten rok nejsou levnejsi nez ekvivalenty od nvidie. *3*
-
Jsou marný, poslední rok to je fakt tragédie a hlavně že to každý zelený mozek dává jako plus za který se vyplatí připlatit.
-
http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-geforce-375-86-whql-drivers-have-major-issues.html
nestahujte nove nvidia drivery
(zase) su chybne *13* -
co se divíš, "konzole", tady taky blokují každého za názor proti konzolím, ale protože mám dneska dobrou náladu, tak můžou konozlisti své nahoty z konzolí posílat na můj mail pcmasterrace@seznam.cz a já to klidně zveřejním na svém twitteru. Mě žádný účet bloknout nemůžou *1* *1* *1*
-
A všímáš si, co to tady dělá? Někdo se dotkne FPS ve hrách a za pár minut sem nastoupí militantní LV a podobný joudové, který rozjedou hádku na dvě stránky... Ať to zůstane tak jak to je, testy HW a podobný věci si raději najdu na jiných webech.
-
Blokli mu účet na PS4 i když to sdílel na Twittru a jinejch forech co nemaj se sony nic společného viva la demokracion *5*
-
Dotazník PS4 vs Xbox One
Zdravím pařani nebo prokrasinátoři, pokud se chcete odragovat, můžete vyplnit dotazník k mojí diplomce týkajícího se porovnání PS4 s Xbox One:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeso4iTcjkxVVoCDYMogH88CP2fgu8iHTvDZL_61b2aTDSNuA/viewform -
Hacknul jim hadry no, to se děje v SF běžně. *2*