-
Sebe blbější hra která má ale vypucovaou sběratelku se vším všudy hned nabyde na ceně *4* -
Nepotvrzeno: Balení sběratelské edice Resident Evil 7: Biohazard, které vyjde na bezmála 100€, nebude obsahovat hru.
Sběratelky se stejně nekupujou kvůli hře, ale kvůli plechový krabičce, artbooku a figurkám. Kdyby to zas někdo neprokec, tak by si toho majitelé nejspíš ani nevšimli. -
Do free-to-play titulu Warframe se již zaregistrovalo přes 26 milionů hráčů.
Nojo ale ted je optázka kolik hráčů u tohohle nekonečného grindu vydrželo -Protože s random lidma na těžší obtížnosti se to prostě uhrát nedá ale jo maj tam i PVP turnaje či co...nebo snad gild wars njn ale furt je tam ten grind grind... grind. -
Nepotvrzeno: Balení sběratelské edice Resident Evil 7: Biohazard, které vyjde na bezmála 100€, nebude obsahovat hru.
Nopnenakupme to že., sběratelka bez hry co lepšího *3* -
Dopers *5*
-
Homo done ..
-
A k čemu je to dobré...?
-
Noah Caldwell-Gervais - Důkladný pohled na Mafii (1 hodina, 45 minut)
https://www.youtube.com/watch?v=0lestiMZ4qk
Doporučuji i jeho videa o Mass Effectu a Baldur's Gate -
Ten artbook je i obal na DVD, takže osobně ho sice mám, ale pokud máš levně digitálku, tak o nic nepřijdeš. Je to cca 20 artworků velikosti A5.
-
Gone home zdarma
https://gonehome.itch.io/gonehome -
Co ten art book stojí za to nebo digitální verze hry bude stačit?
-
Kdo se stara?
-
Třeba protože se po 4 letech nic nezměnilo ? CDP Cyberpunk nijak zatim nekomentuje.
-
Dneska jsem si po Fight Clubu 300 pustil Fight Club 100 a mluví tam že se neví co vlastně bude Cyberpunk 2077. Proč mám pocit že po 4 letech se u téhle hry toho moc nezměnilo?
-
Rise of the Tomb Raider (20 Year Celebration Edition)
Tak dohráno. Sice 68% po 16 hodinách, ale do hry se určitě vrátím. Za mě určitě lepší jak předchozí díl a to nejenom zpracováním. Hra běží plynule, vypadá pěkně a i na K+M se hraje solidně. Jednotlivé hádanky nejsou kdo ví jak těžké, ale pokud člověk občas neuvažuje, jak je vyřešit, stráví nad tím notnou chvíli. Příběh je průměrný, ale dabing je skvělý a ozvučení zbytku hry taktéž. Co je podle mě naprosto skvělé je prostředí a to, jak hra střídá zapadlé uranové doly sovětského gulagu až po ztracená města, které stovky let nikdo neviděl. Jedna z letošních TOP her a edice rozhodně stojí za to si pořídit. A kdo by nechtěl Laru, která lítá ve středověkém brnění:) -
cau, predpokladam, ze posledni worms maji na ps4 multak pro 2 s jednim gamepadem?!
-
Konzole
https://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/420494-nova-televizni-konzole-vraci-hrace-30-let-do-minulosti.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu -
Jo to asi jo počkat se vyplatí, já nákup neplánoval ale já tu hru dostal jako krabicovku nečekaně od bratra k včerejšímu svátku, asi jsem byl letos hodnej nebo co *1* tak jsem jí pochopitelně vyzkoušel hned, respektive za hodinu, až se stáhnul zbytek. Upřímně pokud se mi nezdá, že se hra seká, tak fps neřeším vůbec, jenom ta tabulka co poslal ringman mi přišla mimo, možná není (v interiérech to jede nad 60) ale problém bude v optimalizaci jak píšeš, to samý je u AC syndicate, které prostě nemá nárok žrát takové prostředky, jaké žere
-
Historicky první víkendová bleskovka a oni ji smáznou*9*
-
Spletli :) uz je to pryc, diky za pochopeni :)