Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw
    Datadisky bych nezatracoval, ba naopak. Oba dva mají skvělé příběhy a spoustu obsahu.
  • tiez som to nevydrzal, a pred chvilou na gog.com kupil *1*
  • Ach, mít tak čas :(
    Vypadá to zajímavě a i když jsem Pillars dohrával na sílu a datadisk už nekupoval, tak na Tyranny se těším.
  • Morraw

Tyranny a pozitivni recenze na steamu

Čekal snad někdo něco jiného? Osvědčený koncept naroubovaný na netradiční komplot. Už se těším až to o víkendu vyzkouším *5*
  • Nekdo me asi taky videl osobne a nesouhlasi s tebou :D
  • alladjex
    Navíc jsme se potkali a prohodili něco konverzace i s Drasťou ;] To je taky fajn vidět člověka osobně.
  • viz newska 10:00 *2*
  • Veskoslav

18-21.11

Overwatch na pc by měl mít volný víkend:)
  • R6 Siege

Rainbow Six: Siege - free weekend. Ode dneška.
  • ringmancz
    někomu dobře běžel i Arkham Knight...
  • Píšou, že se jim to seká na GTX 970. Dishonored 2 mi bere ve Full HD na Ultra 5,5 GB VRAM, takže je jasný, že těch 3,5 GB na GTX 970 to nedává..
  • Humble Bundle drobky

Trošku jsem si uklízel herní knihovnu a narazil jsem na několik klíčů, který sám nechci, ale možná někomu udělají radost. :)
    Stronghold Crusader 2 - TVCXF-MCQEK-6QL3L, 1001 Spikes - F0G7V-L42MC-FX9QV
    Rollercoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack - IK8K0-QF6QJ-CQGRA
    Devil Daggers - 7RH3V-G4WGD-45Q6I
    FORCED - WR2LB-A87LZ-L40C8
    Retro City Rampage DX - WKKEN-ZNPAR-Y59X3
    Hack n Slash - BMMQH-HG0G7-A7KGD
    Duelyst - 20 Spirit Orbs - b9dded6f-062a-4142-97f2-ea6af0503b86, Cosmetics Bundle - aab4574c-1423-42f8-aa5c-2ee49269e7b0
  • ringmancz
    na získání klíče 2 dny, aktivovat se potom musí do 19. listopadu. já to vzal, aspoň už to nebudu muset hrát z bratrovy knihovny :)
  • s.hih

DIRT3 Complete edition zdarma

DIRT3 Complete edition zdarma na www.humblebundle.com Na získání klíče jen 2 dny *3*
    * díky ringmancz, opraveno
  • blixa
    Bleskovku jsme smazali, diky za upozorneni.
  • ringmancz

Dishonored 2 - další rozbitá hra při vydání

http://www.pcgamer.com/dishonored-2-pc-performance-and-settings/
    http://cdn.techfrag.com/wp-content/uploads/2016/11/d_1920.png - porovnání grafik

idtech 5 v praxi?
  • Mouchy

Přeinstalováno a chlapi divte se nebo ne ted je vsechno jak má bejt. Fakt divný.
  • ringmancz
    v kódu už je několik věcí, co od vydání nespustili, ale 2. generace se tam objevila až tenhle týden. do hry je přidají, časem budou všichni, a tipuju, že to stihnou ještě letos
  • Jj absolutni souhlas se vsim co jsi napsal.
  • alladjex
    Hodně fajn. Nejsem zrovna talent na navazování rozhovorů s lidmi, které neznám, ale všichni z Games byli hodně fajn a ochotní se pustit do řeči. Zůstal jsem do desíti a nelituju ani trochu, že jsem vyrazil do Prahy. PS: Dort od pana Dorta byl exkluzivní!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit