-
Svět Pokémon GO obohatilo 100 nových pokémonů.
Tak to je skoro bulvár, protože tahle "novinka" je stará asi dva měsíce a vůbec se neví, kdy budou do hry přidáni (pokud vůbec), jen to někdo vyšťoural z kódu hry. -
Včerejší pařba
Jaká byla včerejší pařba na FC 300? -
Vývojáři z Obsidian Entertainment by se ze všeho nejraději vrhli na Star Wars: Knights of the Old Republic III nebo nový Fallout.
Obojí by bylo super, ovšem u KOTORu by se mi líbilo kdyby navázali tam kde končil KOTOR2, a příběh Revana a JediExile popsali odtamtud hezky nanovo. Jenže to je nereálné, stejně jako to že by jim Disney a EA dali možnost takový díl udělat. -
lidí to pořád hraje dost, víc než ostatní mobilní hry
a bleskař neovládá základy angličtiny, protože nová 100 ve hře ještě není, zatím leda ve zdrojáku -
Vývojáři z Obsidian Entertainment by se ze všeho nejraději vrhli na Star Wars: Knights of the Old Republic III nebo nový Fallout.
Bohužel EA -
Svět Pokémon GO obohatilo 100 nových pokémonů.
Snad je rozdeli spravedlive mezi tech 100 lidi co to jeste hraje :D -
18. - 21. listopadu bude Overwatch zdarma.
http://www.ign.com/articles/2016/11/10/play-overwatch-for-free-next-weekend -
Už jsem to zjistil, jenom nechápu proč pro jednu věc maj dvě ikonky, (scraps po zápase a vlaječka v menu)
-
Včera mi přišla pozvánka do Gwentu, můžu se zeptat k čemu jsou ty Scraps?
Nechce někdo dát? -
V Dishonored 2 můžete získat celkem 52 trofejí (1 platinovou, 2 zlaté, 10 stříbrných, 39 bronzových).
51 píšou. Ne, že by byl svět touhle redukcí o něco ochuzen. -
Dark Souls deskovka
Ti, kteří backli deskovku DS budou možná nemile překvapeni. Včera došel mail, kde máme potvrdit pledge level a addony a samozřejmě je tam poštovné za 30£. Samozřejmě hra bude mít několik kilogramů, ale i tak docela pálka. Takže se teď rozhoduju, jestli nakonec vezmu Darkroot Basin rozšíření na které jsem měl právě určených navíc 35£. -
Právě :D Ale v pohodě :)
-
Ale dík za upozornění. Byla to vyloženě kravina, která obviňovala chudáka magazína....
-
Dobrá :)
-
Špatně napsáno. Opraveno.
-
tak se sekl. myslím, že všichni pochopili, co tím chtěl říct
-
Luxor Evolved
........................A3LQA-5ZMH3-JKHAC -
"Kotaku a jeho DLC systém" - Jejich, cože?
-
Kotaku: DLC systém na FF XV. Jo doufám, že shnijí v pekle:)
http://kotaku.com/final-fantasy-xv-has-16-different-pre-order-dlc-trailer-1788703045 -
já si teda zubatých hran všimnu i v závodní hře