Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Skvělé shrnutí, člověk tak získá aspoň základní přehled. Měl bys ty minirecenze plodit častěji, Jacku. Třeba do sekce čtenářských opusů, aby to bylo možné zpětně dohledat, případně archivovat.
  • Jack1947

COD IW

Sice jsem asi u půlky hry ale už ted můžu říct že to je lepší jak Bo3

Nělkteré momenty přednaskriptovanejch efektů - situací jsou psarádní a pomalu ( to jsem nevěřil že bych u COD někdy řekl) berou dech - To doslova třeba když na vás vyletí lod z vody na pořádné vlně.Výbuch celé lodní flotily a jejicch úlomky letící vščude kolem vás.

Jinak je to klasickej COD a Q3 engine má občas hroozně vyblité textury až to není hezký -
    Na druhou stranu je to ve vesmíru tak je to spíše jak takový tak trochu Star trek a SW hybrid ( bez Jar jar Bobba fetta atpp¨)
    Tase ti roboti a tentokrát se dokázžou i doplazit a chytit vás zajímavej je i arzenál třeba hackování robotů a sebedestrukce u jejich kolegů Nebo přísavné robotí gramáty. Pochvala směřuje i k optimiolizaci dokonce si to hra sama nastavila na max a až na pár otravných kousanců - to jede pomalu jak víno. Příběh klasika bla bla pomsta a záchrana světu tentokráte ( překvapivě) před zlým Rusem.
  • Veskoslav
    Podle mě jedno z videí, co budeš mít při nejlepší hráč hry *1*
  • Veskoslav

The Edge: Dawnfall

https://www.kickstarter.com/projects/awakenrealms/the-edge-dawnfall
  • ringmancz
    by ses načekal
  • solomon.short
    ja se porad tesim ze tam daji neco co nemam :)
  • solomon.short
    ten pan je opravdu trubka :)
  • Erendiel
    Boop
  • Veskoslav

Overwatch Animated Short | "Infiltration"

https://www.youtube.com/watch?v=Og5-Pm4HNlI
  • Jack1947
    Počkat až bude na Steamu nebo krabicově? *7*
  • Vogon
    Sakra, Švejk to zase popletl a místo hazardu typu CS:GO potírá jeho konkurenci.
  • Draken69CZ
    Dík za tip, ale ani tohle nepomohlo stáhne to 13MB a konec, jak pak chce MS aby si tam člověk něco koupil když nemá jistotu že si to bude moci stáhnout.
  • Jack1947
    Je vidět že se poučily a lepší nezamykat procák a nechtít více ramky ( ještě aby se kousala hra) je lepší než bezhlavě zuby nehty se snažit prosadit Q3 engine jako nějaké ultimátní grafické eno nuno *1* *5*
  • Jack1947
    Nejhoší na tom je že mi jsme jim jen pro smích - Vláda by mohla v divadle hrát nějakou zajímavou hru třeba - Vláda je divadlo *7*
  • Tohle mi pomohlo: https://www.youtube.com/watch?v=mqbBuUGiRkA&list=LLBFyHMP6Rvaoh8NlhW0hBqQ&index=1
  • Draken69CZ
    Stejně jako ReCore mi to stáhnout nejde :(
  • Lukyz

Forza Horizon 3 PC Demo

Tak konečně vyšlo na WinStore.
  • MickeyMutant

Skloň, ohni, neustrň!

"Ve Forza Horizon 3 přibudou zasněžené oblasti.
    V Diablo 3 si brzy zahrajeme i za Necromancera, v Overwatch za hackerku Sombru.
    Obálka... bude patřit Mass Effect: Andromeda.
    Šéf Activision Blizzard Studios naznačil potencionální animovaný seriál na motivy Overwatch."

Bleskaři, zkus si někdy zaskloňovat. Kdoví, třeba v tom najdeš zalíbení.
  • MickeyMutant
    Mně se zase nejvíc líbí věta "Máme navrch celou dobu, protože právo je na naší straně," kterou reaguje na dotaz, kdy bude mít ministerstvo navrch. Zní to tak starozákonně, jako z Limonádového Joea: "Nebudu sám, Doughu Badmane, se mnou přijde zákon!"
  • Národ si přál vládu bezpečí a zaprděnosti, před svobodou, tak ji má. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit