Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rocket League se prodalo více než 8 milionů kopií, zahrálo si ji přes 22 milionů hráčů.

Super ... na PS4 funguje nadmíru dobře . Ok koupím na PC že dáme splitscreen a ... WTF ? Co je to za nesmysl , ,že bez microsoft ovladače druhého hráce nepřidám ? Takhle se optimalizuje na PC ? Strašné šílené a naprosto zbytečné *10* laborovat nad tím co má být základním tahákem hry :(((( .
  • Jack1947
    Freesync ? Je zadarmo nebo co nějak nechápu *7*
  • Právěže on si za Gsync nepřiplatí, v tom je ten vtip. Se podívej co doporučuje za LCD, vše bez Gsync. Protože 99% majitelů Nvidie si za to nechce připlatit 3-4 tisíce, proto se ty monitory téměř neprodávají. A "socky" s AMD si užívají zadarmo obrazu bez tearingu. *2*
  • Kde něco doporučuju ty joudo?? Číst umíš? *1* Já odpovídal Drakenovi na jeho tabulku, že jsou v ní chyby. TN bych nikomu nedoporučil..
  • Jack1947
    Tnko a konzole co dál ukřivdilo predátorovy lol *15*

Nicméně u člověka co si připlácí za monitor s Gsync se není čemu divit - TN je zřejmně dobré hodně pro slepé lidi - IPS si nemůžou dovolit tak šáhnou po Tn panelu yup.

Ona ta vada zraku je nakonec výhoda ne ? vyblité člověk asi nepozná a tak nemusí mít hned panel 24" za 15 a více hardů To jen sem si tak trochu místně rýpl do našeho LV ( nic ve zlém samozřejmně).
  • Ja bych se TNka teda bal a moc... zatim jsem nevidel jediny na ktery by se dalo dobre koukat.
  • Draken69CZ
    Pěkný pěkný už jsi zkoušel taktovat? Někde jsem četl že ta Fera 3 je dobrá, ale úplně se jim nevyvedla že snad předchozí verze je o chlup lepší. Mě se teď hrozně líbí MSI Core Frozr L na to jak to není velký chladič to má super výsledky.
  • Kup si urcite neco od amd. Zla nvidia muze za pos*any zivoty mistnich expertu.
  • Jack1947
    Trojku prostě tenhle styl jak již jsem předtím psal mi nesedí já bych potřeboval něco pomalejšího, taktičtějšího a klidně kdyby tam byli vozidla... nemusí být.

Což má Titanfall 2 víceméně.

Jinak jediné o co mi šlo bylo že Lukass klído 10/10 ale jinou podobnou hru které nefanbojuje hrdě by dal klidně méně... nebo i by to byl nehratelný odpad takže hlad po akci +fanbojství vyvolalo tyhle extázní stavy jinak si to ani představit neumím *4*
  • Tilwaen
    Jak jsi pokročil?
  • Lukass
    Jack: V zivote si multak BF nehral pac ses socka a kdybys hral takovy bludy bys nepsal.
  • ringmancz

Za úspěšné dokončení nové výzvy ve hře World of Warships získáte do řad posádky velitele Stevena Seagala. (+ video)

už zase bleskovku předběhl článek
  • Tak jestli si to umis predstavit tak to je jina... kterej posledni battlefield jsi hral v multiplayerul? :D
  • Jack1947
    Tak já si umím živě představit jaký bude akampan prolétnu coby dup , díky ale nechci.
  • Draken69CZ
    Tak to s tím docela pohnuli já si pamatuji že s tím byl docela problém a to pásmo kde to fungovalo bylo docela omezené, má 15k peníze nebudou problém.
  • Např. AOC AG271QX v tom tvým seznamu píšou 40-144 a když to tam proklikneš na Amazon, tak je tam správně 30-144 (i na webu AOC). Takže takovejhle seznam si můžeš strčit víš kam.. ;)
    Nehledě na to, že tam je spoustu neaktuálních modelů LCD. Jak říkám, u nových LCD není frekvence FS problém. A ušetříš 3-4 tis. oproti Gsync. Viz tento konkrétní AOC, na Heurece s FreeSync 9100,- s Gsync 13000,- Stejný monitor!
    Teď bude mít chudák tazatel dost dilema, jestli mu Gsync za ty 4 tisíce stojí... uživatelé AMD to řešit nemusí. Just saying...
  • no hej, ale ked to porovnas s http://www.144hzmonitors.com/list-of-g-sync-monitors/
    tak to je nebe :)
    funny, ze na gsync monitoroch radsej adaptive sync range racej nenapisu :)
  • Seagate představil externí pevný disk Game Drive for Xbox SSD pro Xbox One. Nabídne kapacitu 512 GB a vyjde v listopadu.

Tvl, PS4 bude mít SATA 3 a pro Xbox jsou externí SSD na USB 3.0.
    Pravý NEXTGEN JE TADY :)
  • Draken69CZ
    No úplně běžně tedy ne-e http://www.144hzmonitors.com/list-of-freesync-monitors/
  • běžně 30 - 144 Hz, stejně jako Gsync

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit