Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor

Obchod Square Enix nabízí na vybrané tituly slevu až 83%.

Frönt Mission 4 v EN ! ... Zataceně zas jen v Americe a na EU kálí ... takže Ebuy aby té japonské 5 nebylo na poličce smutno :/
  • Draken69CZ
    A jak ti to ten sympaťák vysvětlil?
  • Fotku zatím nemám - budu dělat. DVD budu teprve zkoušet. Večer podám zprávu.
  • Já jsem to do příspěvku původně napsal, ale po hovoru se sympatickým jednatelem firmy jsem se rozhodl, že nebudu zbytečně šířit antireklamu.
  • SalemCZ
    máš fotku? DVD funguje?
  • Tilwaen
    Místo toho pravděpodobně dostane hraný-CGI film.
  • Tilwaen
    Pro zajímavost, ve kterém obchodě jsi to koupil?
  • Nákup padělaného produktu ?

Ahoj,

dnes mně přišla Fifa 17 PS4. Již na první pohled mě zarazil způsob balení ve fólii, který nepůsobil jako typický obal z továrny, ale spíš jako kdyby si někdo koupil fóliovou baličku a po domácku to zabalil.

Po odejmutí obalu mně zarazila kvalita samotného coveru hry, který na první pohled nevypadá špatně, ovšem při bližším zkoumání je vidět že to není originál tisk.
    Uvnitř hry chybí karta o varováních kupujícího. A navíc chybí i stříbrná nálepka : FIFA OFFICIAL LICENCED PRODUKT.

Stalo se Vám to už někomu ?

Je možné, aby obal byl fake, ale dvd bylo pravé? Protože pokud by i dvd bylo fake, tak předpokládám, že bych hru třeba i spustil, ale při multiplayeru by hra již neměla fungovat..
  • Draken69CZ
    Bojím že to bude papenduklová variace na Aliena s robotem.
  • Ronox
    No fu*king way! No tak to jsem šťastnej jako blecha. Od prvního videa to žeru a na twitteru bylo už sakra dlouho ticho. Dík!
  • residentevilfans
    *14* nice ,tesim se
  • 0011
    Sorry pisu z mobilu takze bez diakritiky: Pokud to v docku utahne fullhd/60 fps a na ceste hd/60 fps tak cilovka do ktere se pocitam bude v nebi. I kdyz to bude "jenom" hd tak porad to bude handheld s nejlepsim rozlisenim na trhu, neuspesny prototypy od razeru nepocitam*1*
  • Draken69CZ
    A kde si to koupil?
  • jonny

dying light

potreboval by som pomoc kupil som si hru dying light a mam problem ked zadam cd key nevezme my ho ...neviem preco pomoze my s tym niekto :(((
  • Draken69CZ
    Co 1060? Už je doma co výkon atd. spokojený?

Omlouvám se za OT
  • Kozy

Routine

Routine- hra na kterou jste už možná zapomněli, vyjde v březnu 2017.

Release Date Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=-XRCYwQw8ss
  • Veskoslav
    Nižší pořizovací náklady? U Nintenda? Podívej se, jak nastřelilo WiiU cenu a jak se "prodávalo". 720 stačilo možná tak u PS3/Xbox 360, ale ne v roce 2016. Navíc, kdy většina lepších strojů nabízí nejenom slušnou výdrž, ale i výkon a kvalitní jemný display. Takto to vypadá, že se vezme "display z WiiU", aby se ušetřilo. Nic víc.
  • Project Sonic 2017 přinese novou postavu.

Ja myslim ze nova postava je presne co Sonic potrebuje! To a mozna nejakou dobrou hru...
  • 0011
    Pro mě je podstatný, co to svede v docku, 720 na hraní "on the go" bohatě stačí, 720 znamená nižší pořizovací cenu a menší nároky na baterii. Navíc je to zase spekulace, ovšem je to velice pravděpodobné, 12. ledna budeme moudřejší
  • frag.ment
    To je tedy opravdu technologický zázrak *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit