-
Už je nějaký monitor kde ten freesync funguje v celém frekvenčním pásmu? -
10-15 tis,1920 x 1080, MSI GTX 1060, převážně hry
-
Když radil LV, tak máš určitě Nvidii. Takže teď si připlatíš 3 litry na Gsync, místo freesync zadarmo. A to se vyplatí! *1*
-
Cena, rozlišení, jaký máš GPU, typ využití, musíš to trochu vyselektovat.
-
Tip na monitor?
Před časem mi tady LV poradil PC sestavičku (běží parádně, díky). Teď už je i budget na nějaký pořádný monitor, takže pokud máte nějaké tipy tak budu rád :) -
Proc bys daval to co je na BF to nejhorsi? Zkus multiplayer...
-
Souhlas. Ty obrázky, co tam často jsou, jsou většinou jedny z těch prvně uveřejněných. Ale pořád tam budou moci být vyšperkováné screenshoty, které taky často nereflektují vizuální kvalitu hry.
-
Aktualizace Steam Store
Asi jedna z nejdůležitějších změn je, že budou muset být na stránce produktu pouze reálný screenshoty ze hry.
"We ask that any images you upload to the ‘screenshot’ section of your store page should be screenshots that show your game. This means avoiding using concept art, pre-rendered cinematic stills, or images that contain awards, marketing copy, or written product descriptions. Please show customers what your game is actually like to play."
https://facepunch.com/showthread.php?t=1540060&p=51292627#post51292627
*5* -
jestli je tam DVD a ne BluRay, tak to trochu smrdí.
-
Fanboy BF detected - ty máš vlastně s drastou jedno společné oba jste blázni do bf *3*
Vždyt já vám to neberu hlavně že baví, to je to hlavní ( Sesšnšpas taky )
Já až bude k mání dám tu kampan to je tak všechno - BF va v takovéhle podobě nemusím, takže žádná socka.
Vyzvihuj si co chceš fanboje neodpářeš *5* -
Měl jsem tu drzost vzít si Lumino City a Titan Souls děkuji pěkně.
-
Lumino City
2G24K-8LV2V-MZ0DY
Titan Souls
5HKFJ-H9A64-PH2DL
Grim Fandango Remastered
57P3X-5QLJF-INQNQ
Massive Chalice: 8CQDX-C23P8-2KQQZ -
Musim souhlasit. MP v BF1 proste funguje skvele. Par drobnosti me obcas trochu zazlobi ale jinak jsem opravdu moc spokojenej.
Operations je podle me uplne genialni napad. Je skvely ze vlastne tak jednoduse vytvorili tak strasne moc chytlavej mod. -
Socka detected *1*
Jo proto vyzdvihuju hlavne mapy *1* ty ses zas za moc chlapiku. *1* -
Wew, z hladu po prvoválečné akci to má 10/10 ! Pecka.
Realita bude ovšem jako vždy trochu jinde. -
Multiplayer hry Battlefield 1 hraje téměř 6x více hráčů než multiplayer hry Titanfall 2. komentáře
Bodejt by ne.
Moje dojmy po 17 hodinach sou jenom pozitivni. Tohle se fakt povedlo, mod operations je perfektni a atmosfera pri nem pripomina Call of Duty a slavnou misi podle filmu Nepritel pred Branami. Rev, hudba, a neskutecne zivy bojiste, klobouk dolu panove.
Jeste musim vyzdvihnou mapy, kdy lepsi mapy sem zivote v zadne hre nevidel, zvlast Monte Grappa je mozna nejlepsi mapa v historii MP her. Ale i ostani mapy sou lahudkovy. Musim to napsat, tohle je jasna 10/10 a neni co resit, a ja jdu na dalsi bitvu :-) -
K hernímu pc je nintendo pořád nejlepší doplněk protože jejich hry jsou prostě jiné, kdežto skoro ke každé hře z PS/Xbox máš na PC když už ne port tak obdobnou alternativu. Když si chci zajezdit s Veyronem, tak si sednu ke kompu a mohl bych si kecnout k xboxu nebo k ps4, ale když si chci zahrát mariokart tak nemám alternativu, totéž supersmashbros atd. jinak ty hry se od 80 let pohnuly viz SMG na wii a wii u. 2 věci - hry od nintenda jsou většinou pro jakýkoliv věk, nemusím mít gore alá manhunt u každý hry, abych se u ní pobavil, no a druhak očekávám další velký díl monsterhunter, možná se dočkáme i velkého fireemblem, teďka na 3ds dohrávám xenoblade, už se blížím ke konci a doufám, že výjde další pokračování na switch, takže o zásobu "dospěláckých" her se nebojím, každopádně i kdyby to nintendo po roce zabalilo, což jim fakt nepřeju, tak novou zeldu mi nikdo nevezme, btw moje předchozí konzole před dávnými časy byl "snes" z tržnice, většinu opravdu hezky remakovaných pecek z N64 si zahraju na 3ds dokonce i porty z wiiu, nebo spíš downmastery *1* ale hlavně se těším právě proto, že jsem cca před rokem začal z nostalgie znovu pařit nintendo hry díky jejich handheldu - před vánoci šla deska do kelu, tak jsem jí dal na reklamaci a bylo to pro mě postrčení k dlouho plánovanému nákupu 3ds, takže po nintendo hrách mám hlad a nebudu se zlobit na switch za remaky her, které mě uniklly jako třeba no more heroes atd, takže doufám, že ty joycony mají akcelerometr, nebo že k tomu pro podobné hry bude příslušenství. Já si myslím, že tohle je příležitost pro nintendo naopak získat lidi nové, například právě pc hráče, kteří nevidí smysl kupovat PS4 kvůli bloodborne. Na PS jsou 2 věci co mě zajímají a zbytek jde mimo mě a z toho jedna věc, red dead redemption 2 ještě nevyšla. Assassin's Creed s technodinosaurama si klidně ujít nechám ale grafiku to má pěknou
-
nový Humble Bundle
http://www.humblebundle.com/day-of-the-devs-2016
Např. Broken Age za dolar. -
Tak tak .. Nintendo = vždy přestřelaná cena a hry pro děti co zamrzly v 80... (koukněte na tu amatéreskou předělávku Castlevanie ... přesně tohle dostanete na Switch v deseti variacích a ruce jim za to ještě utrháte )
Bohužel doby se mění a SNES legacy je nezachrání ... -
Už jste někdy viděli ukrajinské jednatele ? (A.A. třeba ;) ) ... Na ruském trhu koluje spousta oficiálních produktů jen je umět prodat i mimo zónu ;)