Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AMD taky potrebuje aktualizovat ovladace?
  • Čeština ve Skyrim Special edition není

tak si ráno zapnu remaster Skyrimu a zjistím, že náš jazyk spolu s japonštinou zmizel *7*
  • Vyšla nová verze ovladačů Nvidia GeForce (v375.63).

Vyšla nová verze ovladačů AMD Crimson (16.10.3)

http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64

*1*
    ...btw nechapem aka je toto bleskovka(tj aky to ma vyznam)
    to uz nieje o com pisat?
  • 0011

Nintendo Switch bližší info

Koho to zajímá, tak to asi už ví, ale 12. ledna bude oficiálně představená konzole Switch. Odhalení bude v Japonsku a bude se streamovat do celého světa, měli by říct něco o HW specifikacích a odhalit prodejní cenu
  • 0011
    Věřím tomu, že mario i zelda budou vypadat minimálně stejně dobře. To že tam obraz přidali v postprodukci má své vážné důvody, dokážeš si představit, že by to ta holka, co "hraje" mária okamžitě nevyslepičila do světa přes facebook, twitter, redit, tumblr a bůhvícoještě? Ať nejsem označený za sexistu tak samozřejmě ti chlapi by to vyslepičili jakbysmet, ale zrovna u té holky se grafik zapomněl a provalilo se to
  • Vogon

Borderlands Handsome Collection zdarma na xboxu one

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/borderlands-the-handsome-collection-unlock-bundle/bvrk77xxgbwb
  • ja som zatial na Anniversary ediciu nepresiel, nemam k tomu dovod. Ked vysla, kope ludom vela veci neslo, alebo sa rozbilo, takze som cakal...a nakoniec som zistil, ze ani prechadzat nemusim :)
    Takze, kym mi vsetko ide ako ma, neprechadzam.
  • ucho
    Everybody’s Gone to the Rapture, PS4
    The Deadly Tower of Monsters, PS4
    Dirt 3, PS3
    Costume Quest 2, PS3
    Letter Quest Remastered, PS Vita (Cross buy with PS4)
    Pumped BMX+, PS Vita (Cross buy with PS4 and PS3)
  • Erendiel
    Nemůžeš už aspoň říct jaké hry? Fakt si to musím hledat ? :D
  • Jack1947
    Jo díky za tipy, už jsem něco našel v nastavení ale zatím žádná sláva.

Víceméně mne de o ty zbytečnosti co se snad nedají ani odinstalovat. Start je fakt změt proč nemůžou nechat při starém... pak musím jít na plochu a hledat kde mám tento počítač nebo dokumenty *7*

Hlavně že ve startu je fůůra nějakejch přiblblejch Netflix, Xlive a jinejch a Shut up už zkouším. Trochu se vším tím potvrzováním přiblížily do dřevních dob Vist.
  • ucho

PS+

Paráda, tak tentokrát mě s PS4 potěšili. Po obouch hrách jsem pokukoval (a tentokrát naštěstí ještě nekoupil :) )
  • Johnny

Záběry z her na videu, které představilo Nintendo Switch, nemusí reprezentovat jejich skutečnou podobu.

Jo nemusí, ale reprezentují a možná ještě lépe než bude skutečnost jak tomu tak vždy bývá xD xD *15* *15*
  • Kvůli tomu technobabylonu první tier dám ...
  • Veskoslav ktery se smal LVmu za to ze ma shitovou 960 si koupil shitovou 1060? *5*
  • Hanzales
    0011: já bych si nejradši už konečně udělal závodní sedačku a rovnou to měl i jako kokpit, teď ten vychytaný obrázek na netu už ale nenajdu :/ Tak jako tak dlouho jsem měl pedály pod stolem a páku a joystick před sebou na stole a končilo to bolestí za krkem. Teď si dám mezi nohy vždycky case, na něj joy, páku vedle na stolek, sice se tam pak soukám pomalu jak do toho letadla, ale když se dá pak při tom letu usnout, tak je pohodlné a v pohodě :)
  • Hanzales
    Jo no jsem takový volanto-úchyl :) Možná nebudu daleko od pravdy, když napíšu, že jsem pojezdil snad všechno, co na PC a konzolích vyšlo :)
    Konzole už nemám, ale na kompu vlastním všechno, krom pár ročníků F1 od Codies a veliký rest mám ještě k Automobilistě, tu poctivě staženou jsem zase smazal a zajezdím až koupím a moc se na to těším. Jinak hodně to AC a pak R3E, RF2, pCars, Dirt Rally...podle nálady.
    S quadrákem od šéfa jsem si chvíli taky zablbnul, takové závody s kámošema někde musí být fakt bomba. Virtuálně ale holdím DCS ale je fakt, že oproti volantu ten knypel vytáhnu tak 1/6...
    Vesko: to máš celkem dobré kousky, ten joy to je ten MS s FFB že?
    Mně se taky líbí některé ty Thursmastery, nebo rovnou ten Warthog, ale ten FFB je zase docela super třeba ve WT, nebo na trim v DCS Blackshark, tak mám G940, ale celkově to je jedno z mála, co se Logitechu moc nepovedlo a bylo to třeba dolaď si sám :)
    Ostatním se omlouvám za OT...
  • Hanzales
    Hele super, díky za tip, něco málo nového jsem si tam našel, jak většinou hledám tips tricks v eng. tak jsem se k tomuto česky psanému souhrnu na powershell nikdy nedogooglil :)
    Taky si vše radši upravuji ručně, než tweakerama. Tím jak je ten OS víceúčelový, spoustu věcí je fakt lepší na desktopu vypnout, např. wifi sense, nebo pakárnu na čtečku otisku prstů :)
    Akorát pozor, je to starší článek a v tom Anniversary update např. omezili možnost měnit nějaké funkce (gpedit.msc u win pro) Cortana je taky zase hůře odrovnatelná, mám to přeplé jen do basic hledátka a aspoň o jeden proces méně a pár věcí nemusí jít odebrat aniž by pak event log nevyhazoval chyby, že se spouští neco co tam není (tedy to není odebráno úplně tak docela regulerně)...
    Obecně pak doporučuji odebírat a vypínat věci opravdu po kouskách a dát tomu dva tři dny na odzkoušení. Když třeba provedete 25 změn najednou, na oko je vše ok, ale za 4 dny něco spustíte a ono najednou upss.. těžko se pak pátrá která ta změna za to může ;o) (spíše zkušenosti z dřívějška při okukování sedmiček)
  • Hanzales
    Nic ti nebrání úpravám :)
    http://i.imgur.com/OpM6KZi.jpg
    google classic shell
    Tweakery a úpravy registrů v tvém případě radši vynechej ;)
    Když už tak Ultimate Windows Tweaker, nebo ten OO ShutUp jak píše kolega, ale když už do toho půjdeš, rýpej jen tam kde víš co měníš a proč a dělej to po krůčcích ;o)
  • ucho

Xzone - hesla

http://technet.idnes.cz/unik-ceskych-e-mailu-a-hesel-df4-/sw_internet.aspx?c=A161026_095805_sw_internet_nyv

edit: už jsem jako ten bleskař :)
  • Hejt

Nehejtuju konzole, ale hry.;) Kdo si chce zahrát at si zahraje co se mu líbí na tom nic není. Já jsem jen člověk co nedá dopustit na staré složité hry a ty nové ač mají krasnou grafiku mi ten prožitek nevynahradí. Takže to ber jen jako muj nazor. Nepotřebuju někoho o něčem přesvědčovat od toho tu jsou jiní. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit