Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    A koukám že je k tomu i Mafia 3, já teď radil kamarádovy nějakou levnější od MSI s jen dvěma ventilátory mě tam ty tři trochu děsí, jinak 1070 tě nelákala za 12,5 se dá sehnat eVGA nehledě že s 1060 si docela pohoršíš ne?
  • Veskoslav

"Pixel" humble

https://www.humblebundle.com/humble-gems-bundle
  • Veskoslav
    Tahle přijde ve čtvrtek.

https://www.czc.cz/asus-geforce-gtx-1060-rog-strix-gtx1060-o6g-gaming-6gb-gddr5/195124/produkt
  • Draken69CZ
    A už víš co pořídíš za GK?
  • 0011
    Veskoslav: Já jsem chtěl throtthle páku oddělitelnou a je to opravdu pohodlné a imerse z tryskáče/vesmírné lodi je daleko větší, ještě přemýšlím, že si vyrobím speciální pultík na směrovou páku před rozkrok, jako je to ve stíhačkách, ale to chci spojit s nákupem lepších pák až výjde ostrá verze Star Citizen *1* jelikož jsem SP hráč, tak se těším, až dodělají Squadron 42, jinak hotas x můžu doporučit, seženeš za litr, akorát ti nemusí sednout defaultní tuhost, ale ta se dá ve velkém rozsahu nastavit
  • 0011: tak ty jsi troll jak vyšitej *1* *1*
    cituji: "? Srovnávají 1050 a 470. 4GB RX 480 stojí u nás stejně jako 6 GB GTX 1060, která je nejen díky velikosti VRAM lepší. 4 GB 1050 má stát 139 USD což je míň jak 3500 Kč. To spíš AMD nemá ekvivalent k téhle kartě"
    1. lež - nesrovnávají 1050, ale 1050Ti
    2. lež - RX480 je v nových hrách lepší
    3. lež 139 USD je míň jak 3500 Kč *1* to víš že jo! když si pro ni zaletíš do USA :) jinak +dph +clo a jsi na 4700,- což ta karta taky na Heurece stojí
    Další tvoje příspěvky jsou stejný nesmysly, takže jsi troll a nebo jen hlupák. Nazdar. *1*
  • Veskoslav
    1. Jaký tón? Mám Win 10 od začátku a tón žádný nemám. Jinak doporučuji si ho vypnout v nastavení zvuku, pokud máš nějaký tón.
    2. Živé dlaždice jdou upravovat. Jinak "tento počítač alias průzkumník" je taková malá ikonka složky v levém sloupci úplně, když zapneš start. Navíc si tam můžeš přidat dlaždici Tento počítač atd.
  • Jack1947

Win10

Nojo nebyl jsem pár dní doma a vypli proud a zřejmně mi to odrovnalo disk na kterým jsem měl Win7 ( takže nazdar bazar a čus bus) Zajímavé je že ho vidím všude i v biosu

No nicméně jsem přešel tedy radši na Win10 ( formátnul starý disk) Když už jsem byl nucen instalovat asi po letech nové widle

Říkal jsem si proč nezkusit - ale vadí mi tam pár věcí třeba ten start je opravdu chaos - nedá se tam pomalu vyznat hlavně že tam cpou nesmysli typu Netflix a Xlive, Tento počítač a Dokemunty jsou vložené někde bůhví kde ( o ovládacích panelech radši ani nemluvě)
    Pak ten hrozný až otravný ton který hraje při každé akci. Njn ale asi si na to zvyknu ač nerad - ještě je třeba se popasovat se zákeřněji situovanými aktualizacemi. Na druhou stranu již budu moci využít ten neskutečný DX12 budoucí výkon. Co se mi naopak líbí start systému vím je novej čistej ale jsem ve winech v řádu pár sekund. Win7 už ke konci to trvalo pomalu minuty.

Jo tak já si na to nakonec snad i zvyknu inu co jiného mi zbývá že *12*
  • Veskoslav
    Doma mám MS sidewinder wheel někdy z roku, kdy vyšlo NFS IV, stále funguje včetně posilovače řízení, ale musím koupit redukci a sehnat někde ovladače, aby jel na Win 10. A joystick mám tento: http://a.bimg.dk/node-images/180/4/800x600-u/4180870-microsoft-sidewinder-force-feedback-pro.jpg

a taky zcela funkční, ale opět nejsou ovladače a potřebuji sehnat na to redukci. Na to, že jim je skoro 15 let oběma, tak stále funkční. Jinak na Star Citizen a Elite mám Saitek Cyborg X, který jsem dostal jako dárek. Sice se na něj víceméně teď práší, ale za mě spokojenost.
  • 0011
    *1* ok mám trustmaster hotas X a myslím, že dražší nemá smysl kupovat *15* kecám, ale lítám fakt málo, takže by bylo škoda, kdyby se mi prášilo warthog, i když pedály mi trochu chybí. Jinak radši lítám s kvadrokoptérou venku, ale je fakt, že občas zalítat si na kompu se suchojem není k zahození, volant bohužel už dávno nemám, jediný závody co za poslední rok hraju je akorát mario kart 7 *1* ale i když je to arkáda, jízdní model by se mohli učit leckteré "vážné" AAA arkádové frančízy. V čem jezdíš? Tipuju spíš simulátory, Asseto Corsa?
  • Hanzales
    srry, vyšly mi poršáky do AC :p Akorát na narozeniny "Moby Dick" hurá :)
  • Veskoslav
    Zalman Z9 k mojí smůle jsem ji měl ale položenou naležato, protože jsem čistil od prachu a měnil jeden větrák *1*
  • Draken69CZ
    Co máš za skříň? Já bych ji mohl sprchovat a na GK se mi to nedostane.

https://www.youtube.com/watch?v=biClvJQi8jQ
  • Veskoslav

Minutu ticha

R9 390X se v dnešních odpoledních hodinách odporoučela do křemíkového nebe. Nechť je její obláček nadýchaný. A jak zemřela? Už se Vám stalo, že kakadu zkouší, jestli převrhne půl litru coly v hrnku, co je vyšší než on (jsou mu dva měsíce) a nejenom že by mohl být sniper (odpálil pouze GPU), ale myslím, že i adept na siláka měsíce. Takže držme společně minutu ticha do čtvrtka. Děkuji a přeji hezký zbytek večera.
  • Nejdes hrat BF1? :D
  • Hanzales
    Nechcete si místo dokazování si jak jste chytřejší než ten druhý a jak zrovna vy máte pravdu radši něco zahrát? :)
  • 0011
    LV: ale vždyť jo, levnější je lepší i když ne nijak astronomicky, dyk sám mistr skaven dokazuje svýma postama z heureky, no není to ironie *1* btw nehejtuju kartu ale skavena i veskoslav tady uznal, že nvidia se s touhle generací fakt vytáhla, protože není fanboy, stejně jako já nejsem fanboy nvidie - rozdíl mezi 480 a 1060 není zas extrémně velký ať už se bavíme o výkonu nebo ceně, kdybych měl starou sestavu a upgradoval a měl šanci sehnat výhodně 480 třeba z druhý ruky tak si jí do rigu klidně dám ale co jsem koukal na testy, tak v některých hrách je 480 lepší, v některých 970, ale u většiny je rozdíl v průměrných FPS o desetiny, ale třeba u arkham knight signifikantně vede 480. Mýlil jsem se - je ekvivalent ve stejné cenové hladině, je to rx460, ale v tom postu od Drakena srovnávat kartu za 200 dolarů s kartou za 139 dolarů(cena Ti, "obyč" verze je levnější) mi příjde jako neskutečný trolling od jak od autora článku, tak od drakena který si říkal, jak se u toho jak banda magorů v diskusi pohádáme na tomhle clickbaitu a to se přesně stalo *1*
  • uzivajte si recku na gtx1050ti
    http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_1050_and_1050_ti_gaming_x_review,12.html
  • praveze rx480 je o 10€ drahsia :)
    a pod dx12 objektivne rychlejsia a lepsia(deus ex. wh total war...etc, uz sa mi nechce dookola to pisat)
    deal with it
  • 0011
    hele já proti kartám od AMD nic nemám, ale tuhle generaci prostě objektivně vítězí NVIDIA a to i poměrem cena/výkon, sám jsem měl radeon 57xx (přesně už si nepamatuju, v té době jsem v práci hodně cestoval a hrál jsem spíš na notebooku) a byl jsem s ní spokojenej ale popírat oficiální testy i informace může jenom zaslepený AMD fanboy, btw dx 12 her je o 2 víc, tedy 14 ks hotové zástupy *1* a já jsem s výkonem třeba konkrétně dvou z nich DE:MD a ROTR na svojí 970 spokojenej

Edit:nejsem žádný LVho druhý účet, zřejmě se oba nudíme v práci ve stejnou dobu, ale já jsem chodím diskutovat dávno před vámi pánové akorát předtím jsem neměl účet a používal jsem nick Martin, jenže nás tu bylo jaksi mnoho, tak jsem si založil 11 což když napíšeš jednu zrcadlově, tak je to M jako Martin, takže v podstatě celé roky pořád píšu sám za sebe pane inkognito skaven *3*

edit2: btw nejsem trol, já to co píšu myslím vážně a nejsem ani fanboy, to seš ty, já kupuju, co je v době kdy stavím počítač pro mě nejvýhodnější a do toho počítám i práci, jenže na pracovní grafice si nezahraju, takže musím dělat kompromisy v GPU. Kvůli renderování mám lepší CPU než většina lidí tady a moje grafika měla v době pořízení nejlepší poměr cena/výkon (listopad 2014) a ten obrázek, co si postnul sedí přímo na jakékoliv fanboys jakékoliv značky, tedy i tebe, pokud ti nekřivdím a nejsi fangirl, ale holka by se tady snad nehádala s nerdem přes 30, aspoň doufám *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit