-
No jo Femťáčku. Za to ty umíš používat brilantní argumenty: Chachar, zaklínač, panic, xenofob, homofob, rasista. A pořád dokola. Občas ještě přizvracíš s tím, jak jsou hráči na pc zloději atd:) -
Ještě ne. Předpokládám, že to dostaneme 1. 12.
-
"homosexuálové mi nevadí, pokud nevystavují své pr*ele v úplých tangách "
Hezky sis zase nakakčil do papule ty předsudku. Jinak ty prostě nejsi schopen diskutovat, abys nepsal absolutně zcestné kraviny o Macu, Applu, Dark Souls atd. Už jsem ti psal několikrát, jsi hloupý chachar, který má potřebu na mě neustále reagovat a něco si dokazovat, přitom vždy dostane stěra jako prase, protože nemá dostatečné IQ na mě pořádně ani reagovat, jestli si myslíš, že mě ty dokážeš nějak urazit, tak jsi na velkém omylu, nech si své vulgarity pro někoho koho zajímají a mě ignoruj. Děkuji. Znovu tě o to žádám, přestaň na mě reagovat, nic to nedá ani jednomu. -
čau, dostal jsi už druhý klíč pro Dwarves ? Já už pro D:OS2 mám. Zatím jen Steam. GOG klíče budou později.
-
Panicák už nejsem nějaký ten pátek pro klid tvé dušičky, homosexuálové mi nevadí, pokud nevystavují své pr*ele v úplých tangách a xenofob? To je strach z neznámého. A to ani Islám, ani uprchlíci či Cikáni nejsou. Všechny je znám, tak jakýpak xenofob? Chápu, že jsi sluníčkové IQ tykve, který svůj svět stvořil podle lásky a míru a považuje za vrchol herního blaha DS, Zaklínače za odpad pro děcka a evidentně i Uncharted. Ale pochop, člověk, co vychvaloval, že má MAC jedno USB nemůže být psychicky v pořádku. Líkaři ti zavolat nemůžu, medikamenty předepsat také ne, tak nic jiného než se ti smát mi ani "nezbývá". Takže si hačni, cumlej si dál paleček u pravé nožičky a piš si úderné hlášky o panicích, xenofobech a kdo ví jakých kravinách:) Přisuzuji to tvé psychické poruše a za to prostě nemůžeš:)
-
Co to je za reakci panebože? To opravdu tvůj mozek se nezmůže na nic lepšího? Ty něco píšeš o nulách? Bože, víc si nakakat do pusy ani nemůžeš. Tvůj mozek se zmůže jenom na Apple a Dark Souls, problém je, že tím stíráš jenom sám sebe a ne mě. Hlavně si tady kvitujte s Meowem, jak je fajn být panic a homofobní xenofob. Je mi z vás zle.
-
No jo a pak se divíš, že tě tady každý považuje za nulu, když jsi schopný vyzvracet takovou srágoru:) Ale hezky se vztekáš, zapni si Apple, to pomůže:)
-
Jo, že mě neberou vážně homofobní, zamindrákovaní, xenofobovní panicové jako Meow či ty mi strašně trhá žíly jako. Veskoslave prober se, mně je absolutně jedno, co si o mně tady, kdo myslí, chápeš?
-
16:00 NPD: Nejprodávanější krabicové hry na anglickém trhu v září 2016: 1. NBA 2K17, 2. Madden NFL 17, 3. FIFA 17. Madden predávanejší ako FIFA v Anglicku? V odkaze je to U.S.. Ale aj tak je zaujímavé, že FIFA je tak vysoko v U.S.
-
Dishonored 2 Live Action Trailer - Take Back What's Yours (PEGI)
https://www.youtube.com/watch?v=7Pa9AxKO33M -
Femťáčku, ty jsi stále nepochopil, že tady Tě nikdo nebere vážně. Onanující Applista a zapšklý DS fanoušek. Ještě chybí, aby jsi byl hipster a vegan a smrtící kombinace hlupáka by byla dokonalá.
-
Tak si tam místo něj domysli jiné jméno.
-
Ten Femto musí bejt asi dobře šikanovanej ve škole, že si tu pak tak denně vybíjí frustraci :-D
-
Nechápu, proč máš tendence pořád na mě reagovat, dobře víš, že jsi proti mně dost hloupý člověk s nulovým nadhledem. Jsi nejen hloupý, ale i zakomplexovaný, už jsem ti řekl, že bys mně nestál na ulici ani za pohled, takže proč pořád na mě reaguješ?
-
Ano. Chápu, není to Dark Soul atd. Pochopili jsme.
-
Sry, ale chlupy na koulích si už nějaký ten rok holím. Jinak Uncharted je příklad brakové tvorby pro konzum. Jinak doufám tedy, až tobě narostou ty chlupy, že si přestaneš naklikávat ty dospěláku *7*
-
A Femťáček a jeho dospělácké kecy. Takže nejenom Zaklínač, ale i Uncharted? Chápu, ty dospělák nad dospěláky, co má chlupy na koulích a holka už mu okusovala hlavu se tu musí cítit jako king. A jak hned človíček ví, co ostatní hrajou. No prostě geniální děcko.
-
A připadalo ti to dospělé, jo? A co takový Zaklínač? Taky dospělý? Jdou tam přece vidět kozy a mluví se tam sprostě. Takže strašně dospělé, že ano? Předpokládám současná konzolová/PC generace, která nemá potuchy o genialitě her typu ICO/SotC. Můžu tě ujistit, že se za tím skrývá mnohem více než za 99% herní konzumní tvorby, kterou hraješ.
PS. Ještě dodám, že loni jsem hrál asi dvě opravdu dospělé hry, které nám sdělovaly něco s částečným přesahem a to Bloodborne a SOMA. Např. takový Metal Gear taky měl tendence nám sdělovat dospělý obsah, bohužel ta hra doplatila na problémy ve vývoji, takže témata jako děti se zbraněmi v Africe či vlastní vojenský stát zůstaly na půl cesty. Pak jsou tu "dospělé" hry, které pořád na sebe upozorňují, jak jsou strašně dospělé, až člověk přijde na to, že je to infantilní pohádka s nulovým přesahem, všichni víte, co myslím. -
Já mám teď rozehrané ICO na PS3 a na tohle se těším. Jestli je to pro děti? Co není nějak mi to nevadí já si v tom to svoje najdu stejně jako v The Simpsons (LV prosím tohle neskloňuj, dík)
-
To nešel, protože Uncharted 4 mám dohrané a znovu ho zapnu až tak za rok ;-)