Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alladjex
    Já jsem byl rozhodný loni jít, ale přesun do Brna byl pro mě smrtící ;]
  • Lukyz
    Je to stejně zajímavý, Brno jsem vynechal, ale když to bylo o ročník dřív, tak v podstatě nikdo kdo tam byl nechodí do zdejších diskusí max. na chat při live streamech *1*
    Ale musím uznat, že ačkoli jsem tam šel na blind a sám, tak lidi a zábava super.
  • alladjex
    Nesleduji teď Games ani FB pravidelně kvůliva času. Už se mluvilo o tom zda proběhne výroční setkání s fanoušky a případně kde a kdy? Děkuju
  • Pěkně debilní příklad, protože tohle není na úkor někoho jiného - neznamená to, že někdo jiný win 10 nezíská. Ale od tebe mě to nepřekvapuje.
  • 0011

Nintendo NX oficiální odhalení dnes

Konečně oficiální info od Nintenda, bude oznámeno dnes v 15:00 UK time, tzn. u nás bude 16:00
    https://twitter.com/NintendoUK/status/788953074341703680

*14* kdo se těší jako já?
  • solomon.short
    :D
  • Tilwaen
    Meow: Spíš to je jak kdybys v autobuse začal slintat a předstírat mentálně retardovaného, jen abys nemusel pustit babičku sednout. Zkrátka osobní zisk na úkor někoho jiného (to bude to svědomí), při kterém ze sebe děláš debila (to bude ten žaludek).
  • Proč žaludek a svědomí? :-D Jakoby šlo o nějakou krádež hraček dětem z dětského domova.
  • Jo to je jedna z výhod 5 let staré hry. Že vylepšený remake právě po 5 letech půjde pěkně svižně na dnešních železech. Jedno číslo: Jsem velký fanda Skyrimu a před těmi 5 lety jsem hrál Skyrim na "BFG GTX 8800 OC", která měla 128 stream procesorů (jen abych ukázal jeden z parametrů jak grafárny rostou). No a dnes mají karty střední třídy, např. 1280 (1060), 1664 (970) stream procesorů... K tomu přičíst větší rozlišení monitorů proti z před 5 lety a FOV či prostě zorné pole je nádherně velké. Takže nejen vylepšená grafika, ale i výše uvedené výhody udělají ze Skyrimu SE dobrou znovuhratelnou hru.
  • Hanzales
    Luxus, mně to nějakou dobu uslo na disku a když jsem to početl, dokoupil jsem chybějící DLCčko a mělo by to být zadarmo :)
  • MickeyMutant
    Do toho chatu, který jsem linkoval, napíšeš, že používáš lupu, protože špatně vidíš a hodily by se ti desítky, protože jsi viděl jejich skvělé funkce pro lidi jako ty. Poprosíš, jestli bys nemohl využít jejich „upgrade for assistive technologies users“. Dodáš, že neumíš moc anglicky, protože jsi nevzdělaná socka z České republiky, aby se už radši dál moc neptali. Poté by ti měli zpřístupnit upgrade, který byl k dispozici do konce července.

Tedy pokud na tohle všechno máš žaludek a svědomí.
  • ringmancz

Vývoj Skyrim: Special Edition je dokončen, těšit se můžete mimo jiné na nové nástroje pro tvorbu módů. (+ systémové požadavky)

2x stejný odkaz, koho zajímají nároky a nechce to hledat: Minimum Intel i5-750/AMD Phenom II X4-945
    8 GB RAM
    12 GB free HDD space
    Nvidia GTX 470 1GB /AMD HD 7870 2GB
    Recommended Intel i5-2400/AMD FX-8320
    8 GB RAM
    12 GB free HDD space
    Nvidia GTX 780 3 GB /AMD R9 290 4 GB
  • frag.ment
    Bojlere měl bys ty drogy trochu omezit, se mi zdá..
  • Morraw
    Sakra. Nestihl jsem free weekend a to to vypadalo na skvělou pařbu.
  • LV, mas sancu na original Shadow Warrior 2
    http://www.cnews.cz/uzivatele-geforce-experience-mohou-vyhrat-hru-shadow-warrior-2-po-registraci *3*
  • Draken69CZ
    Takže ti zavolají ty řekneš že používáš lupu a je to, nebo jak jim to přes telefon musíš dokazovat?
  • Takže Jack by ani nemusel nic předstírat.
  • Aha, tak to pardon. Nemám s tím vlastní zkušenost, tak jsem to bral jen podle toho co čtu.
  • MickeyMutant
    Článek z prvního srpna. Microsoft po pár týdnech začal od některých zájemců vyžadovat potvrzení přes chat nebo telefon, které jsem odkazoval. Ale třeba mu to ještě půjde, aniž by musel cokoliv zdůvodňovat.
  • Jde to a celkem lehce. http://www.zive.cz/clanky/microsoft-nabizi-novy-zpusob-jak-upgradovat-na-windows-10-opet-zdarma/sc-3-a-183528/default.aspx

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit