Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    To mu už jen tak lehce pravděpodobně neprojde. Bude nejspíš muset Microsoft kontaktovat a tvrdit, že je nějakým způsobem hendikepovaný. Třeba že používá win nástroj lupa, hlasité čtení textu, on-screen klávesnici atp. Bude to zřejmě stačit napsat s prosbou do toho Disability chatu. Pak mu to povolí bez dalších otázek.
  • Draken69CZ
    https://www.microsoft.com/en-us/accessibility/windows10upgrade
  • Je možné získat Windows 10 ještě zadarmo?

Zdravím, nechci prudit, ale mám malou otázečku.

Je možné získat Windows 10 ještě zadarmo? ("chci"/potřebuji to kvůli hrám) a jaké s tím máte zkušenosti?
  • MickeyMutant
    Tomu jde o duše, ne o zlato.
  • Diablo vydelal na p2w aukci tolik penez, ze mu je to jedno.
  • Chudák Diablo, ten už toho taky musí mít plný zuby. *4*
  • ringmancz

Spekulace: Končí studio United Front Games (Sleeping Dogs, Modnation Racers, Smash + Grab).

Smash + Grab už se na steamu nedá koupit, takže teď už asi najisto
  • Kozy
    Co potřebuješ?
  • bobes77
    zdravim hral niekto hru Battlefield 4 na ps4 ?
  • Argumentovat low end kartičkou 460, LVmu asi došly argumenty. *7*
  • Taky jsem sousedovi rikal, ze za jeho Mercedes to byly zbytecne vyhozeny penize, ze moje Felicia me doveze taky vsude.
  • ved v tom videu, co som ti postol je vidiet minimalne fps
    gtx1060 pada pri vybuchoch na 52fps
    ano, mam velku radost, priznam si to, lebo je vidno ze prvotne recenzie gtx1060 boli nekvalitne - robene podla leaknuteho manualu testovania hier nvidie (mala to byt karta minimalne 10% rychlejsia ako rx480)

ano, chudaci s rx460 - karta ktora bola stale promovana ako karta na DOTU, nie AAA hry *3*
  • solomon.short
    tyhle zabomysi valky furt... AMD vs. nVidia, PC vs. konzole

jako by nebylo nejdulezitejsi to zasadni: pobavit se u hry
  • ak je to pravda, si jeden z mala, a potom sa ta tato diskusia vobec netyka
    zbytocne si sa do nej zapojil *5*

a chudak tiez niesom, tiez mi to neseka :)

btw, neviem ako kvalitne SLI je v tejto hre, ale ked malo kvalitne
    tak si na tom podobne ako majitelia jednej R9 390X
    tj boli to pre teba vyhodene peniaze
    http://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads/2016/10/Battlefield-1-DirectX-12-1440p-Nvidia-AMD-1140x1119.png
  • Ja mam dve 980Ti a mam G-sync, takze nejsem takovy chudak jako ty a neseka se mi to. Tohle obkecas jak?
  • Nvidia Amd

Proč by to nemělo cenu sice jsem AMD nikdy neměl. A nikdy asi mít nebudu. Když jsem teď srovnal ty karty cenove na alze s tím grafem. Tak v polovině případů se vyplatí AMD. Jako připlácet si 3-5 tisíc kvuli 10-15fps u Nvidie :D :D Holt my co máme Nvidii si rádi za tech pár FPS připlatíme. (jsme totiž boháči) *1* *1*
  • moja rec, vidim ze to vidime rovnako *3*
  • Jsem rad ze souhlasis, ja uz se bal ze budes jeden z tech zaslepenych fanboyu, pro ktery je oblibena znacka modla a vsechno ostatni odpad.
  • tak to bude, ako vravis! *1*
  • froztik
    IMO na pokračovaní je brzy a remake 2. dílu by nebyl zas takovej odvar. Podle mě to vypadá na další datadisk do Diabla 3, který má momentálně slušný základ. Co je ale potřeba překopat je systém statů a itemů. Momentálně ti nezabere moc času dostat se k top equipu a splnit si endgame content.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit