Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • froztik
    Ze by to myslel jako /s ? *7*
  • Kravicka
    Ja to mam asi uz 5. mesic.. je to prd lepsi jak 500 za 5GB dat v mobilu.
  • Bojim se, zes to asi nepochopil.
  • Draken69CZ
    no nextgen to právě není *15* Ale chápu pro dobrý pocit ti to stačí *3* Hlavně to po sobě pak utři *7*
  • Nepotvrzeno: PS4 Pro bude podporovat HDD rozhraní SATA 3.0.

ciwe, to je nextgen jak cyp :D
  • ringmancz

zajimavý ?hororový? bundle

https://www.bundlestars.com/en/bundle/demon-bundle
  • oktavius66

Spekulace: Sledgehammer Games připravuje pro příští rok nové Call of Duty, které se bude odehrávat ve VIetnamu.

Že by to už konečně někomu docvaklo? Teď jenom aby se to neodehrávalo ve Vietnamu v budoucnosti *1* ...
  • Draken69CZ
    Ban za moc hrubek v jedné větě o třech slovech? Možná ho konečně máma dokopala aby si našel práci/brigádu... ne to ne má ban :D
  • residentevilfans
    Tu snahu mu musime nechat. *1*
  • Morraw

Jack

Už včera jsem si všimnul, že tu nenacházím Jackovy komentáře pod každým článkem. Asi zase ban ? *1*
  • Hanzales
    4 hodiny v pytli, ale ještě 6 na zítra zbývá. S převážně povypínaným hudem je to docela dobrá řežba :) Za chvíli bude ve vaultu Battlefront a na BF1 si klidně počkám až bude taky ve vaultu pak a dám si ten SP ještě jednou :) Jinak jsem to na měsíc měl, pak ne, a teď to druhý měsíc zaplacené zase mám. Těch 120 kaček není zas nějak moc. No kdo z vás to má? ;o)
  • BF1

už dnes je na Origin access 10hodin BF1 zdarma
  • Hanzales
    A co říkáte na singl? Já jdu teprve prubnout, včera se to stáhlo po půlnoci takže už jsem měl smolíka a jen pustil začátek.
    No doufám, že to stihnu dojet za těch 10 hodin toho trialu. MP už mně poslední dobou baví jen u aut, i u Dooma jsem dal singl už 3x a do MP se mi moc nechce. To chce hrát buď pořádně, dlouho a často, nebo radši vůbec :)
    Tak jako tak ten singl na mně zatím z těch pár minut a z toho co bylo vidět na videích působí dobře. Měl jsem problém to vypnout a jít poctivě spát :)
  • LOL jak neumi ani pridat k obrazku text bez jeho roztazeni!
  • M3 60fps

http://bit.ly/2deUiVO *15*
  • Polacek je gentleman *1* *1*
  • ales.smutny
    Ups, opraveno, pardon a díky za upozornění :)
  • "PS4 verze Battlefield 4 zabere na pevném disku 45,5 GB."¨..........není na tuhle informaci krapet pozdě ? ;)
  • Joshua
    The Bridge................2KZKZ-9V2Y2-4R40P
    Darkout.................... 2LKZP-JNHVT-645VY
    Showtime!.................2XXJ2-G2N5J-PVGX6
    Heroes of Hellas 3: Athens...........2I7FI-42EXN-0BNIX
  • Mafia3

Měním názor. Dával jsem trojce šanci, ale po pár hodinách prostě nemám důvod to hrát dál. Furt to samé. Dojed tam a zabij toho. Hnus. Zlatá jednička a dvojka.Ta člověka alespon vtahla do té doby. Tady mě to také vtáhlo, ale po chvili mi začne hra dávat jeden a ten samy ukol za druhym. To je opravdu špatně jak nějakej godfather nebo nevim co. Instaluji první díl a spravuji si chuť :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit