-
...to tvrdis ty *3*
-
PS3 ani X360 verze FIFA 17 neobsahuje vylepšený engine ani příběhový "Journey" mód.
To je BLESKovka *5* -
Mě hratelnost baví a AI mi přijde asi tak blbá, jako v kterékoliv jiné open-world hře. Rozhodně koupě nelituji.
-
Hele. AI v CoD je docela pohoda, já bych řekl, že nejblbější AI je v Zaklínači 3.
https://www.youtube.com/watch?v=gp0u-roGPzw -
No jak vidíš, tak ani to se jim nechtělo.
-
Hratelnost? Co čtu, tak je to pořád dokola se opakující hratelnost. Přijď, zabij, přeber, přijď, přemluv, získej na svou stranu. Zbraně mají zvuk jako hračky, zvuky prostředí taky žádná hitparáda, AI blbější než v CoD pomalu.
-
Cože? *1* Je to efekt podobný filmovému zrnění nebo motion bluru a tyhle efekty jdou u každé hry, která je viditelně používá, vypnout i na konzolích.
-
Neokoukané prostředí, styl vyprávění příběhu, soundtrack, hratelnost. Záleží ale, jestli se přeneseš přes technické problémy. Jestli ne, tak si počkej. Už jen kvůli příběhu stojí za to novou Mafii hrát.
-
Protože to nemají konzole a nedali si tu práci, aby to mělo pc.
-
Ano, ale musis si postavit kvalitni pocitac a dat do nej neco mnohem kvalitnejsiho nez 1080. Pak ti to mozna pojede plynule.
-
Řeknu ti to asi tak: Škoda času a dat *1*
-
Co říkáš nemá s tím co jsem já napsal a co to embargo znamená nic společnýho.
-
ano, je to parádní věc. vypadá to na hru roku, bude se o tom ještě nějaký čas jistě mluvit. jen při portu na PC nevychytali všechny věci.
-
Mafia 3
Chtěl jsem se zeptat, jaká je ta třetí Mafie, abych nestahoval pytel ze zajíce. Povedla se? Je to opravdu tak dobré, jak povídal Aleš v podcastu? -
Taky si myslím, ale nechápu, proč nedali v nastavení možnost ten filtr vypnout.
-
Že by se hyperthreading nedal považovat za plně rovnocenný dalším 4 fyzickým jádrům ??
-
Operation Flashpoint: Dragon Rising
..............................3KBVW-CG0Q5-LXKMH -
Bionic Dues
.......................................K0QHK-R9EQ7-ZWBV4 -
Grim Legends 2: Song of the Dark Swan
....................................IGM0F-CR6HN-WHEFN -
Taky nechápu proč ta hra nevypadala už takhle nazačátku. Stahnul jsem a grafika moc pěkná a ostrá.