Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...to tvrdis ty *3*
  • Mart9

PS3 ani X360 verze FIFA 17 neobsahuje vylepšený engine ani příběhový "Journey" mód.

To je BLESKovka *5*
  • Morraw
    Mě hratelnost baví a AI mi přijde asi tak blbá, jako v kterékoliv jiné open-world hře. Rozhodně koupě nelituji.
  • Femto
    Hele. AI v CoD je docela pohoda, já bych řekl, že nejblbější AI je v Zaklínači 3.

https://www.youtube.com/watch?v=gp0u-roGPzw
  • Veskoslav
    No jak vidíš, tak ani to se jim nechtělo.
  • Veskoslav
    Hratelnost? Co čtu, tak je to pořád dokola se opakující hratelnost. Přijď, zabij, přeber, přijď, přemluv, získej na svou stranu. Zbraně mají zvuk jako hračky, zvuky prostředí taky žádná hitparáda, AI blbější než v CoD pomalu.
  • Vogon
    Cože? *1* Je to efekt podobný filmovému zrnění nebo motion bluru a tyhle efekty jdou u každé hry, která je viditelně používá, vypnout i na konzolích.
  • Morraw
    Neokoukané prostředí, styl vyprávění příběhu, soundtrack, hratelnost. Záleží ale, jestli se přeneseš přes technické problémy. Jestli ne, tak si počkej. Už jen kvůli příběhu stojí za to novou Mafii hrát.
  • Veskoslav
    Protože to nemají konzole a nedali si tu práci, aby to mělo pc.
  • Ano, ale musis si postavit kvalitni pocitac a dat do nej neco mnohem kvalitnejsiho nez 1080. Pak ti to mozna pojede plynule.
  • Still
    Řeknu ti to asi tak: Škoda času a dat *1*
  • nekromant33
    Co říkáš nemá s tím co jsem já napsal a co to embargo znamená nic společnýho.
  • ucho
    ano, je to parádní věc. vypadá to na hru roku, bude se o tom ještě nějaký čas jistě mluvit. jen při portu na PC nevychytali všechny věci.
  • MickeyMutant

Mafia 3

Chtěl jsem se zeptat, jaká je ta třetí Mafie, abych nestahoval pytel ze zajíce. Povedla se? Je to opravdu tak dobré, jak povídal Aleš v podcastu?
  • Vogon
    Taky si myslím, ale nechápu, proč nedali v nastavení možnost ten filtr vypnout.
  • Že by se hyperthreading nedal považovat za plně rovnocenný dalším 4 fyzickým jádrům ??
  • Joshua

Operation Flashpoint: Dragon Rising

..............................3KBVW-CG0Q5-LXKMH
  • Joshua

Bionic Dues

.......................................K0QHK-R9EQ7-ZWBV4
  • Joshua

Grim Legends 2: Song of the Dark Swan

....................................IGM0F-CR6HN-WHEFN
  • Taky nechápu proč ta hra nevypadala už takhle nazačátku. Stahnul jsem a grafika moc pěkná a ostrá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit