Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prostý dotaz(y)

Trochu jsem zaspal dobu. A s tím souvisí jedno s druhým.

Kdy vyjde Forza Horizon 3 na PC a bude zadarmo?

Jak si lze zahrát Forza Horizon nebo Apex na Windows 7?

Prý na Originu rozdávali všechny DLC pro Battlefield 4 zadarmo. Je to pravda?

Děkuji za odpovědi. Věřím, že mi pomůžou.
  • Lukyz
    Nejde mi vyloženě o HC simulaci, spíš nějakou zlatou střední cestu.
    Apex jsem zkoušel, ale pořád jde jen o demo a oznámení, kdy a pokud vůbec vyjde plná verze FM6 na PC jsem nedohledal, navíc cenová politika MS vydávat hry za 1,8k+ se mi moc nelíbí *1*
  • Draken69CZ
    OT: Forza Apex si zkoušel grafika taky parádní, ale asi v porovnání stěmahle je to "arkáda".
  • Lukyz

Project CARS vs. Assetto Corsa

Přátelé, četl jsem recenze, koukal na videa a stále se nemohu rozhodnout, kterou z výše uvedených her pořídit. Zatím u mě vede PC, kvůli hezčí grafice a zřejmě to není tak hardcore jako AC.

Rád bych tedy poprosil o váš názor - co a proč?

Díky *3*
  • a nuti ta to niekto kupovat?
  • Radkaa

PC verze Mafia III zatím běží při uzamčených 30 fps. Situaci však změní update, který má vyjít během tohoto víkendu.

Konzolový standart i v roce 2016 ? *7* Na PC však NE! *16*
  • 0011
    A kýbl na blití *3* včera jsme to zkoušeli na výstavě for toys(letos je opravdu parádní, doporučuju do Letňan zajet, ale zdražili vstupný), 5 minut hraní a bylo nám špatně, to radši augmentovanou realitu než tohle. K oculusu jsem se nedostal, ale předpokládám, že by to bylo to samý. Dokud to neudělají tzv 4D, což je reálné leda jako herna nebo hrací místnost pro miliardáře, tak je to slepá cesta i kdyby jsme všichni měli zařízení schopné zobrazit pro každé oko 4k při 160+fps. Někdo tím netrpí, ale osobně neznám nikoho, kdo by zkoušel jakoukoliv VR a nebylo mu špatně
  • Lukyz

BioShock: The Collection patch

Konečně vyšel patch, který umožňuje změnit FOV a přidává podporu rozlišeních 21:9 .
    Celé patch notes zde.
  • deathfish

Na iOS dnes vyšlo Jade Empire

Dnes vyšlo na iOS Jade Empire Special Edition - viz ZDE

*4* *2* *3*
  • Veskoslav

Overwatch

V současné chvíli je ve vývoji 6 nových map (současných je 13) a 2 noví hrdinové:) (osobně favorizuji Athenu a Sombra:))
  • Draken69CZ

Origin

Zdarma Dungeon Keeper *3*
  • Hanzales
    Někde se spekulovalo, že Sony někdy později uvažuje o zpřístupnění SDK na PC, ale nebylo to nic potvrzeného. Pokud ano, minimálně si s tím dají nějakou dobu na čas...
  • Veskoslav
    To ano. Ale jak píše dole, je otázkou času, jestli se to neprolomí a VR půjde i na pc. A to si myslím by byla slušná alternativa.
  • Draken69CZ
    Asi nějaký filmovej filtr snad bude možnost to vypnout, přijde mi že ten originál zas tolik nezestárnul.
  • Lukass
    Ten bloom v remasteru je silenej a mazly je to proc? Origo je daleko cistejsi.
  • MickeyMutant
    Sekce Other Questions:

Q: Can I use PS VR with my PC or Mac?
    No, PS VR is designed to work with PS4.
  • Veskoslav
    Toť otázka:)
  • Draken69CZ
    Ano tady platí že cena odpovídá kvalitě, ale jak jinak to masově rozšířit než zaujmout cenou. Tohle bude začarovaný kruh, nikdo na to velkou AAA hru vyvíjet nebude dokud se toho hodně neprodá, nebude se to masově prodávat dokud na to nebudou vycházet AAA hry. Zas kdo jiný než Sony by donutilo zákazníka to koupit, já tomu dost věřím a celkem o tom i uvažuji.

/nemělo by to být kompatibilní i s PC?
  • Veskoslav
    No a taky nejméně kvalitní. Jako viděl jsem už bundle PS4 PRO+VR v přepočtu za cca 24 000. Ale pokud na to nebudou plnohodnotné hry, tak je to zbytečné.
  • Draken69CZ
    Tak pořád se jedná o nejlevnější VR a bude ti k tomu stačit PS4/PRO za 10k.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit