Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    LOL že to říkáš zrovna ty který má v The Crew 500+ hodin který se sekalo i při 60fps kvůli blbému enginu :D Si do huby nevidíš, ale bav nás dál. Jo jinak jak dokáže vydržet tu latenci u IPS panelu když jsou tu rychlejší TN to ti nevadí, že nemáš to nejrychlejší takhle prznit PC hraní to máš jak na konzoli pak :D
  • ringmancz
    minimálně údaj o tom, že Mafia se prodávala dobře, ještě celkem frčely krabicovky oproti steamu, a trojka tohle číslo nepřekoná
  • Hanzales
    LV: No už aby jsi upgradoval tak na dva Titány alespoň. To už se snad povýšíš do té úplné elity co můžou hrát +60fps ve 4K a nás ostatní obyčejné smrtelníky opustíš. Ale to by tu nebyla občas taková prča zase.
    Toď k těm tvým výplodům vše. Ať už je 1070/80 jakkoli super karta. Taky si brousím zuby ale s mým 1080p jedním monitorem, bez VR mi to přijde jako hodně plýtvat penězi a na upgrade si počkám klidně i na jaro/léto ;o) Taky dát takovou pálku za kartu... taky jsem začínal High-end kartama, jo bylo to fajn mít tu obrovskou rezervu a tak, ale nic bez čeho by se nedalo žít a poslední generace si vystačím se střední třídou a tak co 2-3 roky obměnit.
    Jo a myslíš že nikdo tady neví jak se hraje při 120fps? (třeba black mesa) nebo nějaká starší hra?
    Jenom prostě spoustě lidem stačí 40-50fps, high detaily a nemyslím že by byl herní zážitek nějak degradován, alespoň ne jakkoli výrazně. To ti zkazí jen u kompetitivních first person, když to nelítá aspoň těch 60, ale u singlu těch 45-50 stačí bohatě, u third person klidně i těch 40 a u aut taky stačí 45-50+ pro likvidaci jakékoli latence. To už spíše poznáš lag se starší LCD televizí ;o)
    PS: Kdyby jsi měl aspoň argumenty, třeba že si můžeš dovolit přes nvinspector naboostit AA, AF a vychutnávat si to s rezervou, nebo že až koupíš dva monitory, nebo VR, budeš mít pořád výkonu dost...ale ty zase (možná to ani netušíš) uděláš ze všech co nehrají v 60+fps na ultra detaily póvl, slepý. Bravo ;)
  • Lukyz

Podle Cenegy se v ČR prodalo přes 140 000 kusů Mafia II pro všechny platformy. Údaj nezahrnuje digitální prodeje (Steam), ani tzv. šedé dovozy.

Takže ve zkratce, údaj úplně o ničem *7*
  • http://gameidealist.com/news/cover-release-date-revealed-art-mass-effect-andromeda/
  • Termín Mass Effect Andromeda

Datum vydání je venku. Bude tomu tak 21.3.2017.
  • MickeyMutant

Inzerce na Lenovo Ideacentre Y900

Chtěl bych opět varovat zájemce o inzerovaný herní počítač Lenovo Ideacentre Y900, že na přiložených obrázcích, jakož i na odkazované stránce výrobce jsou fotky s počítačem, který má dvě grafické karty v SLI režimu. Kupující ale dostane počítač jen s jednou GTX 980, jak je uvedeno v popisu.
  • tak, ked podla teba najnarocnejsie hry su tunely (za najnarocnejsie ich beries preto, lebo nieco shiny narubovane kvoli tomu, ze mame gtx1080 - z takych hier som ani nevyrastol, nikdy ma nebrali..ale neberiem ti to)
    u mna je viac uuu efekt kvalitnejsia AI, nie luce zapadajuceho slnka
  • Draken69CZ
    Vtipný tebe někdo nedávno nazval teoretikem a teď to budeš používat na ostatní :D Co ty všechno necítíš :D FH3 už si to hrál nebo jen teoretizuješ :D Hele já jsem spokojený nad míru a nemusím se nikde přesvědčovat že moje platforma a moje komponenty jsou ty nejlepší volby ;) Jinak klid je podzim, nohy v teple a chladnou hlavu ;)
  • Draken69CZ
    Tak ono je důležité mít 100+ fps ve FHD na 60Hz monitorku to ti řekne každá pro-Guma :D Jinak já o nVidia neplácám jen přebírám ověřená fakta, takže smůla je to holá pravda smiř se s tím. Neplácal tu LV nedávno že ten rozdíl mezi ultra a high je tak malí že mu stačí hrát na medium... jo to vlastně jel ještě na 960 teď už můžeš machrovat teda pokud se vyhne "DX12" hrám :D
  • nj vidno, ze ten Deus Ex ta poriadne serie, LV *1*
    (EDIT.btw, nedalo mi:"Že má v každé páté hře kterou nikdo nehraje výkon jako 980" ...tak mi pride, ze ty nehras hry, ktore by ta bavili, ale tie, ktore hraju ini,lebo chces zapadnut do kolektivu pcmaster race)
    a porovnavat 250€ karty so 400€ na full hd je take trapne, tam uz 1060+rx480 maju vykonu dost
    ked uz mas tu 1070, tak si kup 2K monitor, inac je to je..povedzme slusne, kauf roka, co si urobil
    (ano, najdu sa exoti ktori pouzivaju aj 1080 na fullhd, ale kazdy normalny clovek by to videl tak, ze je to ako ist lambom po dedine na jednotke - da sa to, ale je to bolestive )

https://goo.gl/SxMZFt
    (guru3D link)
  • SalemCZ
    Už jste se dohodli kdo ho má delšího? Stejnak je v dnešní době tak malej rozdíl mezi středními detaily a vysokými že je to vlastně jedno jestli potřebuješ tu, nebo tam tu kartu, jde o hratelnost a ne o detaily. U který hry vám šlo o to aby to bylo co nejhezčí? Stejnak kdyby jste hrály 2 hodiny na středí grafiku tak si na to zvyknete že vám ani ta ultramega grafika ani nebude chybět.
  • Pan_Klobouk
    "lepší si v klidu počkat až to recenzenti pořádně zahrají" - jenze oni se budou predbihat, kdo to v ne-klidu ne-poradne zahraje a zrecenzuje driv nez ostatni, tak to asi nebude moc smeroplatne. ;)

Jinak to mam opacne nez Morraw, ja se na M3 netesim a neverim, ze by me bavila. :) Kazdopadne nedat nikomu hru na recenzi a cekat az na zahajeni prodeju, to vetsinou vazne nevesti nic dobreho. 2K si s M3 asi nejsou moc jisti.
  • Draken69CZ
    Ještě že nVidia nedělá auta, to by jsme měli na palubovce velký čudlík TURBO po jehož zmáčknutí by se snížil výkon a stoupla spotřeba *15* Lituji lidi co si koupili refresh Maxwell karty a W10 s tím že jsou připravený na DX12 *15* Snad ta Volta v opravdové nové architektuře bude využívající DX12.
  • Jack1947
    Tkže jim tohle nucené přecházení na Win10 zbytečnost moc nevyšlo *3*
  • Video: Steam (DX11) verze hry Quantum Break běží s kartami od Nvidia o 30% rychleji než Win10 (DX12) verze.

Přesně. O filmech podle Bioshocku a Uncharted se mluví už asi 7 let a vystřídalo se kolem nich kdo ví kolik režisérů a herců, takže pochybuju, že vůbec někdy spatří světlo světa.
  • Video: Steam (DX11) verze hry Quantum Break běží s kartami od Nvidia o 30% rychleji než Win10 (DX12) verze.

Tak to se přece obecně ví, že Nvidia je v DX12 slabá. Takhle nadepsáno to ale zní samozřejmě lépe.
  • Morraw
    Já se taky na M3 těším a věřím, že mě bude bavit. Ale tento krok ve mě důvěru nevzbudil. Očividně tvůrci tomu projektů moc nevěří. Nebo samotný distributor.
  • frag.ment
    Přesně tak, lepší si v klidu počkat až to recenzenti pořádně zahrají. Patřím k menšině, která se na M3 celkem těší a myslím, že to bude dobrá hra. Zdejší hodnocení vidím na obligátních 8/10, prostě klasika :-).
  • Draken69CZ
    Nikdo tě snad nenutí kupovat to v den vydání, snad není problém pár dní počkat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit