Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Dead rising

Po 10 letech (!!) vyšel port na pc
  • Jack1947
    Ok tam to pak možná i mnohé vysvětluje *4*
  • Jack1947

Hráč s přezdívkou s přezdívkou Tazzerk před nedávnem (jako první) dosáhl 1000. úrovně ve hře Overwatch.

No lifer lol *1* *7* *12* Při mém tempu to bude trvat tak minimálně několik let lol.
  • MickeyMutant
    Vyhrál 500 000 eur v loterii tradičně losované gruzínským ministerstvem cestovního ruchu z čísel pasů turistů hostujících v zemi během uplynulé sezóny. Potřebují jen poslat 500 eur na pokrytí bankovního převodu z nigerijské pobočky kvůli nižšímu zdanění. Tohle píšu jen jako informaci pro všechny, které by mohlo zajímat, proč potřebuješ jeho mail.
  • kostejnesmrtelny
    Zaplať Cthulhu! Příští Blizzardí hra by po příběhový stránce mohla zase za něco stát...
  • frag.ment

Sony oznámila odklad The Last Guardian na 6. prosince 2016.

To je možné.. Původně měl TLG vyjít na PS3, pak ho odložili a předělávají na PS4 a teď ho budou upravovat pro PS4 Pro.. A nakonec hra možná vyjde až na PS5, moc bych se nedivil :-)
  • Chris Metzen odchází po 23 letech u Blizzardu do důchodu
    http://www.pcgamer.com/blizzard-legend-chris-metzen-has-announced-his-retirement/?utm_content=buffer172d7&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=buffer-pcgamertw
  • Draken69CZ
    petr.polacek@tiscalimedia.cz
  • EMAIL

Čau, mohli byste mi někdo napsat email na Petra Poláčka ? díka
  • jindra.veliky
    Jj, ja typoval mezi měkkým a tvrdým, ale typnul jsem to spatne. Co se dá dělat.
  • jindra.veliky
    Nn ja po zakladce nikam nesel
  • PC verze hry Mass Effect: Andromeda nebude mít uzamčené FPS.

odporucam jednoznacne nekupovat, nech sa exBioware zoserie
  • Jack1947
    Tak jistě já vím jak si to myslel - ale zase pochop že zrzounek je ještě málý mlíko.
  • Jack1947
    Počkej jak maturitou Jindra je zatím tak maximálně v prvním třídě nějakého učnáku *4*
  • Jack1947
    Mickey sis řekl když je to troll games tak budem trollit všichni a za každou cenu na druhou stranu by mne napadlo že budu vyvrhelem a odpadem takže jak se říká zkusit se má všechno ( i spát venku po širákerm a vybírat popelnice *3* ).
  • Femto
    Tyhle odklady jsou hlavně způsobené novou konzolí a VR dle mého. To samé je u Final Fantasy XV. Je dost pravděpodobné, že Last Guardian poběží i ve 4K či ve VR.
  • MickeyMutant
    Já bych to zas viděl na doučování češtiny před maturitou.
  • MickeyMutant

PC verze hry Mass Effect: Andromeda nebude mít uzamčené FPS.

No to jsou kabrňáci. Neuvěřitelné, jak technika pádí mílovými kroky vpřed, zpátky ni krok. Řekněte, nezaslouží si tahle zpráva aspoň malou oslavu?
  • Meow
    Ale ne, nenech se odradit, to jsem tím určitě nechtěl naznačit
  • Jack1947
    +10 ( už jsem takhle opravil i pár nadpisů a jediné se mi doneslo lol - že co že se já snažím *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit