-
Ty vole, neumím si představit větší ponížení než mít opravenou chybu od Jacka :-D -
Tak sorry ale typovací opravdu bije do očí na první pohled.
Jistě, nikdy není pozdě na změnu. -
Zatím jenom prosinec 2016.
-
Wow Jack někomu opravil hrubku *8* Po 9/11 další nezapomenutelný den lidské historie, svět už nebude jako dřív.
-
tipovaci"
Ne myslím že to bude zas jeden z miliontého nudného opakovaného příběhu kterak mafián ke kulce přišel *7* -
typovaci soutez
co myslite? o cem bude zitrejsi novinka o Mafii 3 na ceskych hernich webech
ja bych to videl na: aligator, ktery zere mrtvoly mafianu ma dva dedice bojujici o moc v kanalech mesta -
Sony oznámila odklad The Last Guardian na 6. prosince 2016.
A rok je určitě špatně.. počítám prosinec 2017, ale tahle hra už mě fakt moc nezajímá, je to jako DNForever. Bude to beztak normální 3D hopsačka, akorát se zajímavým společníkem bez AI a na scriptech. -
Tak píše se tam pro Xone tak nevím jestli se to pak změní i na PC, ale pak je ještě tahle stránka na store https://www.microsoft.com/cs-cz/store/p/forza-horizon-3/9nblggh1z7tw
-
cena
jo některý ceny celkově na MS jsou dost nahozený. taky jsem na to koukal.Ono ale i nový battlefield a jiné hry pomalu začínájí s cenovkama výš než minulý rok. Mám takové domění že je to poklesem pirátění. -
Forza Horizon 3 Demo
Tak v to doufám. :) Děkuji trochu mě to uklidnilo. Chtěl bych ozkoušet jaký bude jízdní model, než to koupím. Forzy predtím byly fajn. A když nebude demo tak asi koupím i bez něj no. Tu druhou stránku sleduji od rána ale nebyl jsem si jistej jestli to není jen pro xone právě. Uvidím zatím asi zapařím nějaký ten single a budu sledovat. Třeba to vydaji opožděně. -
demo jenom na Xone (nebo až zítra)
a trochu mě zaráží ta cenovka (za jakoukoliv edici). na krabicovku play anywhere neplatí, že? -
Podle tady toho by měla být https://mspoweruser.com/forza-horizon-3-demo-shows-windows-store-ahead-official-release/
sleduj https://www.microsoft.com/cs-cz/store/p/forza-horizon-3-demo/bw7nnj22szrr -
Forza Horizon 3 Demo
Ahoj chlapi a dámy. Nevíte jestli to demo ohlašovali i pro PC? Dneska by mělo vycházet minimálně pro xone. A já bych si to rád vyzkoušel na stolním. Konzoli nemam. Dík. -
Fakt zrovna za ty 2 hodiny hmm.. zajímavé a je to fuk že neexistuje já si ten bazmek zapamatoval jako ati *12*
-
Fallout 4 a Skyrim Special Edition na PS4
Nebudou podporovat mody. A vypadá to, že je to opět vina Sony. Což není nic překvapivého u Sony. -
ATI už hezkých pár let neexistuje a ne, není to AMD kartou, dělalo to u všech karet.
-
To seš rychlík ( i když asi optika net takže si měl stáhnuto rychle) já to stahoval přes noc včera akorát - je pravda že teda se jim moc ten "otevřený svět" nebo město moc nepovedlo - jsi si skutečně jistý že se ti to necukalo špatnou optimilizací na ATI?
Motorka souhlas hrůza, hrál si to asi víceméně v kuse nebo minimálně každý den 6 hodin -vzhledem k tomu že ta hra nestojí moc tak na kooperaci by se dala jak už jsem psal dole byla to celkem sranda - možná i lepší než klasické PVP. -
Je, jmenuje se to ragdoll tělo najednou po smrti se nestane kamenem micky ty bys to měl vědět za tu dobu do hraješ.
-
To je ale hrej ! *16*
-
Time Splittlers 2
Pamatuje někdo tuhle PS2 hru? Lze si ji zahrát v Homefront "2", když najdete herní automat:)