-
Sakra že bych si zvedl místní status a koupil 1080?!? Tu tady ještě nikdo nepostoval hmm hmm :P -
GTX 1070
Je to doma! *14* -
To je Mass Effect: Borderlands?
-
Luxus. The Crew si zase moc rád zahraju.
-
Mně se spíš líbí, jak to jede na PS4 Pro :)
-
MASS EFFECT™: ANDROMEDA Official 4K Tech Video
Video zde
Já vám nevím, ale většina her na Frosbitu mi přijde jak z nějakého leštěného plastu *9* -
Dík za info:)
-
skavene nevím na které planetě žiješ, ale knihu o hře zadarmo, která má 300+stran a drtivá většina je text jsem fakt nikdy nikde neviděl, leda že by to někdo napsal jako velmi obsáhlou diplomovou práci a v takovémhle rozsahu spíš ještě rozšířenou na doktorát
-
Ale taky jsi psal: "predtym taketo veci boli o fandovstve, teraz je to len biz"
Uprime si ani nevzpominam ze by pred deseti lety nekdo neco takoveho dal dohromady a bylo to zadarmo.... -
asi zle citas, napisal som: doba pokrocila, nieco take pred 10 rokmi urobili nadsenci zadarminko vo svojom volnom case
dialo sa to, nic viac -
UBI 30
Další hra The Crew již 14. září. -
Opravená Steam verze ne :)
-
Je uplne jedno kdo kam koho pred 70ti lety dotahnul kdyz stejne nedokazes porad prepnout svoje mysleni z "veci od fanousku maji byt zadarmo jinak je to biz".
-
sorry nie, v 48. v cechach vyhrali komousi(u nas Demokraticka strana, so 62%), a spravili puc v celom ceskoslovensku :(
a od vtedy sa z tych cervenychszraciek nevieme vyhrabat
a ad:
mi jsme k vám dotáhli akorát tak elektřinu a ukázali jak používat příbor.
este ste k nam poslali husitov, ktori v ramci cezhranicnej spoluprace vysekali par hradov *1* -
PS4 verze Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration byla oficiálně potvrzena - vyjde 11. října.
Blesk jak cyp :-D -
Sami jste je volili, mi jsme k vám dotáhli akorát tak elektřinu a ukázali jak používat příbor.
-
Quantum Break vyjde až 29. září.
A nevyšlo to už tak před půl rokem? -
vid vyssie
-
predtym taketo veci boli o fandovstve, teraz je to len biz. komunizmus si strc tam kde to mas najradsej
vy ste ho k nam priniesli a my sa s nim serieme 80 rokov
*7* -
Ne ze neco takovyho dela ale kdyby to udelal tak by to dal urcite vsem zadarmo.
Nejak se s tim budovanim komunismu musi zacit a zacit kecama je vzdycky nejjednodussi.