Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Sakra že bych si zvedl místní status a koupil 1080?!? Tu tady ještě nikdo nepostoval hmm hmm :P
  • Lukyz

GTX 1070

Je to doma! *14*
  • Kozy
    To je Mass Effect: Borderlands?
  • Morraw
    Luxus. The Crew si zase moc rád zahraju.
  • Mně se spíš líbí, jak to jede na PS4 Pro :)
  • Lukyz

MASS EFFECT™: ANDROMEDA Official 4K Tech Video

Video zde
    Já vám nevím, ale většina her na Frosbitu mi přijde jak z nějakého leštěného plastu *9*
  • Veskoslav
    Dík za info:)
  • 0011
    skavene nevím na které planetě žiješ, ale knihu o hře zadarmo, která má 300+stran a drtivá většina je text jsem fakt nikdy nikde neviděl, leda že by to někdo napsal jako velmi obsáhlou diplomovou práci a v takovémhle rozsahu spíš ještě rozšířenou na doktorát
  • Ale taky jsi psal: "predtym taketo veci boli o fandovstve, teraz je to len biz"

Uprime si ani nevzpominam ze by pred deseti lety nekdo neco takoveho dal dohromady a bylo to zadarmo....
  • asi zle citas, napisal som: doba pokrocila, nieco take pred 10 rokmi urobili nadsenci zadarminko vo svojom volnom case

dialo sa to, nic viac
  • Draken69CZ

UBI 30

Další hra The Crew již 14. září.
  • Opravená Steam verze ne :)
  • Je uplne jedno kdo kam koho pred 70ti lety dotahnul kdyz stejne nedokazes porad prepnout svoje mysleni z "veci od fanousku maji byt zadarmo jinak je to biz".
  • sorry nie, v 48. v cechach vyhrali komousi(u nas Demokraticka strana, so 62%), a spravili puc v celom ceskoslovensku :(
    a od vtedy sa z tych cervenychszraciek nevieme vyhrabat
    a ad:
    mi jsme k vám dotáhli akorát tak elektřinu a ukázali jak používat příbor.
    este ste k nam poslali husitov, ktori v ramci cezhranicnej spoluprace vysekali par hradov *1*
  • frag.ment

PS4 verze Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration byla oficiálně potvrzena - vyjde 11. října.

Blesk jak cyp :-D
  • Draken69CZ
    Sami jste je volili, mi jsme k vám dotáhli akorát tak elektřinu a ukázali jak používat příbor.
  • frag.ment

Quantum Break vyjde až 29. září.

A nevyšlo to už tak před půl rokem?
  • vid vyssie
  • predtym taketo veci boli o fandovstve, teraz je to len biz. komunizmus si strc tam kde to mas najradsej
    vy ste ho k nam priniesli a my sa s nim serieme 80 rokov
    *7*
  • Ne ze neco takovyho dela ale kdyby to udelal tak by to dal urcite vsem zadarmo.
    Nejak se s tim budovanim komunismu musi zacit a zacit kecama je vzdycky nejjednodussi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit