Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz se ti nelibi ze si lide chtej nechat za praci zaplatit tak jdi prikladem a zacni pracovat zadarmo
  • 0011
    Aha a víš že ti, co vedou tuhle kampaň na Kickstarteru jsou i autoři a vydavatelé originálních textů ve francouzštině? Ty bys napsal a vydal knihu(což v případě takhle ambiciózních příruček zahrnuje nejen spisovatelské střevo a nahranou celou sérii, ale i rozsáhlý výzkum a odborné znalosti) za peníze a pak by si jí zadarmo přeložil do cizího jazyka a dal jí k dispozici na web?
  • nie, hodili to do pdf, a vytlacit si si to mohol sam(co spravilo tak promile ludi, ostatni si to v pdf precitali)
    lebo dreveny obal ti tam bude chybat...
  • 0011
    A ty nadšenci to vytiskly s barevnými ilustracemi a vydali to s pevnou vazbou v dřevěném obalu? S takovýmhle přístupem se nemůžeme divit, že u nás česky nebo u vás slovensky skoro nic nevýjde a pokud ano tak jsou to věci typu příručky k Minecraftu. Jestli ti jde o tohle tak to bude určitě chvíli po vydání bude v pdf na netu "zadarmo" o tom nemám žádné iluze, ale u takovéhle publikace mi to příjde škoda to nemít jako knížku. Z téhle série mě zajímá akorát Zelda, ale mají připravený zajímavý ediční plán do budoucna
  • doba pokrocila, nieco take pred 10 rokmi urobili nadsenci zadarminko vo svojom volnom case
  • Vogon

Kickstarter Third Editions Books - Překlad francouzských knih o videohrách do angličtiny

https://www.kickstarter.com/projects/thirdeditions/third-editions-books-your-ultimate-gamer-library/description

Jedná se o knihy o těchto hrách a herních sériích - Final Fantasy VII, Zelda a Dark Souls.
  • Veskoslav

Battlefortress 1

https://www.youtube.com/watch?v=QpTbNwfZ-sk
  • Heh, ve světě Falloutu získávají ty jeho bláboly nové kvality. *4*
  • Lukyz
    Heh *1*
  • Tilwaen

Fallout 4 mod

Pustina po nukleárním výbuchu, lidstvo utopené ve zmaru, přesto budující nové velké věci... a nyní k tomu všemu nejpříhodnější společník zdarma.
  • Veskoslav

GTA V - Ghost Rider mod by JulioNIB

https://www.youtube.com/watch?v=-wza_nbBDOQ
  • Tak tohle je fakt super prace!
  • froztik
    Jedno lepší jak druhý. Supr nález *5*
  • Veskoslav

I takto mohou vypadat screeny z her:)

https://www.flickr.com/photos/berduu/albums/with/72157657214430514
  • Jack1947
    Tak on LV páč nemůže hrát hry kvůli DEnuvo se dal na Mp takže každá kouperná hra je nakonec parádní a musí vydržet takto vidím spíš já.
  • Jack1947
    Není potřeba mít komunikátor stačí chytit dobrej tým nebo mít někoho kdo ti pomůže. Jn Overwath je hrůza když hraješ prot třeba 3hráčům v partě... nojo a víceméně byt blbost tak koneckonců i ten Doom a COD je závislé na týmu ale ne až tak drasticky např jako - to že jeden hráč to zmákne celé když je schopný a ostatní spoluhráče pomalu ani nepotřebuje.
  • Jack1947
    Contract wars jsem nějakou dobu hrál na to že to je jen v prohlížeči tak je to celkem dobré - těch v prohlížeči her je kolikrát víc než v PC. ( plnohodnotnotnejch)

Blacklight mne spíš omrzelo ( je to více či méně P2W) to samí ta volovina GHost in the shell.

Ještě bych doplnil F2p alternativu OW Paladins byt je toto samé trpí se když dostaneš nooby.

Dirtybomb ale zase je to celé o týmu když se někdo vydá na osamělou akci máte smůlu.
  • Veskoslav
    Tribes Ascend, Quake Live, Fistful of Frags (Divoký Západ), Heroes & Generals, Dirty Bomb, PlanetSide 2, Phantomers, Alliance of Valiant Arms, Blacklight: Retribution a Contract wars. Vynechal jsem Halo, CoD, Bf, TF II, Overwatch atd. Takže podívat se, třeba Tě něco nakonec zaujme:)
  • Veskoslav
    Pokud po 300 hodinách neznáš mapy, tak to akorát ukazuje, že jsi hodně podprůměrný hráč. V té hře mám cca 100 hodin a všechny mapy už vím, kde, jak a proč jít, kde můžu co vyhodit do vzduchu, kde je nejlepší umístit nálože při obraně atd. Ale mít 300 hodin a neznat mapy spíše ukazuje, že ty jsi ten casual hráč. Hra není špatná, rozhodně ne, ale trpí spoustou debilností od naprosot šíleného matchmakingu, kdy to vybírá stylem "hodíme si kostkou, nějak to dopadne", stabilností servrů Ubisoftu až po to, že ani po několika měsících nejsou schopni opravit glitche atd., co tam jsou od začátku.

Jinak tento RS se aspoň přiblížil původním dílům, ale rozhodně nedosáhl jejich kvality, co se týče taktiky a zpracování reality. Navíc opět proběhl grafický down, jak jsem u Ubisoftu zvyklí.
  • Squad je taky docela zajimava zalezitost ale jeste neni dopecena.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit