-
Tak zkus napsat na podporu. Pojkud nerefunduješ furt, tak by ti to mohli dát.
-
Opravdu nechápu, proč se za No Man Sky jen tak vrací peníze! Já si koupil UFC 2 za 1800 a taky mi ta hra nesedla, chci vrátit peníze. U NMS to jde a u UFC ne....
-
konecne 5Ghz Wifi v PS4!!!
konecne 5Ghz Wifi v PS4!!! Smad to bude ac standard -
Tentokrát tě zklamu ale zapli ho sami potěch nedávných útocích a protože jsem neměl spárováno s gogglem předtím budu muset se obrátit na podporu.
https://www.reddit.com/r/Rainbow6/comments/4q4eq4/help_unable_to_login_to_ubisoft_due_to/ -
Řekli si, že kdo má účet s Ů, tak je vždycky podezřelý.
Mimochodem dvoufázové ověření si musíš zapnout sám, nezapíná to Ubisoft. Takže asi jsi nejspíš byt zase sfetovaný prášky nebo ožralý nebo mimo. Nevím, jaký je tvůj současný stav. -
Ubisoft chce od vybraných hráčů pomoci s vyladěním nového patche (v1.4) pro hru The Division. Pokud budete vybráni, pak cestu, ubytování i jídlo platí firma. Zájemci se mohou přihlásit prostřednictvím formuláře.
Já se kvůoli tomu dvoufázovému ověření které zapli bez mého vědomí ani nedostanu na ůčet( kvůli těm ůtokúm. ( jste si jisti že to se netýká jen občanů velké louže?) *7* -
Běda však jak přestaneš *16*
-
HW joke
Tohle by ocenil hlavně LV *1* -
v první řadě si začni platit PS Plus, na zbytek už přijdeš sám
-
Ty nikde. Bleskař má tajné zdroje, o které se ale nebude dělit. To by měl pak zdarma každej.
-
Připravovaný titul DOGOS nebude součástí kolekce her nabízených zdarma v rámci zářijového balíčku služby PlayStation Plus.
Prosím vás, kde získám zdarma balíček her PS Plus? -
Myslíš tím že už tehdy jsem nebyl v oblibě a to mi bylo kolik 13 let ? *1*
-
To chodím většinou až v osm, no co no zkusil jsem až v tu dobu tak jsem něco napsal. Myslel jsem tím že ten port, zmršený můžete s klidným svědomím obejít ( bez gamepdu asi nehratelné, hrozné úhly kamery a tak akce může bejt taky pro někoho problém). Navíc hodnocení někde jen 4/10 s tím že to dopadlo tak jak se zhruba očekávalo *12*
-
Osobně? Když už tam jsou Imperial Fists, tak pro zachování bych byl pro Black Templars. Ale jinak, když jsi mi zakázal Space Wolfs jako největší barbary, tak Dark Angels *1*
Jinak ten s Ultramarinou nebyl tak hrozný, když se vezme, co na to měli za prostředky. Jenom ty ksichty byly jak intro ke Starcraftu I. -
Spíš narážel na ten zmršenej film s Ultramarinou... Mimochodem, jaka chapter by se ti tam libila? Hlavně nenapiš Space Wolves *1*
-
No Imperial Fists taky nejsou žádná výhra:-D
-
Kam se hrabou Ultramarines *4*
-
The Lord Inquisitor - Prologue [UHD]
https://www.youtube.com/watch?v=cZc6cr6G2E4
Maso:) -
Ty si z toho děláš srandu, ale onehdá tady jeden človíček přesně takto argumentoval. Jakto, že si dovolujeme ohrnovat nos nad kvalitou PS+ her, když je máme zadarmo k multiplayeru.
-
Jeste si to hydroponicky vypestovat ve stodole... :D