Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chim
    *1*
  • Je to skvela vec, platim za to kazdy mesic, ale ty hry dostavam zadarmo.
  • Chim
    ... a ubalit si jointa *1*
  • Tak leda po hlavě do p..... milé Sony *7*
  • SalemCZ
    ve 4 ráno jdi radši spát a ne psát sem.
  • Konecne jde delat meducinu!
  • Mart9
    Krásně jsem koupil před pár měsíci v akci na 15 měsíců.
  • OPenetrator
    Wat
  • Chim

Věděli jste, že...

Včera vyšla již patnáctá alfa-verze hry Rimworld?

https://www.youtube.com/watch?v=sp3Mh3a7Ifk
  • Chim
    Chytrému napověz...
  • Jack1947

Attack on titan - Wings of freedom

Vyšel port ( před asi 2ma dny) tady samozřejmně nic - jako vždy je to záruka zmršenosti jak u těhle japonských portů bývá už zvykem. Ta hra je přeci jenom pěkná blbost a né ( kvůli stylizované anime grafice to fakt není) *4*

Škoda toho zpracování nebýt toho byl by to obstojný komornější klon např Shadow of the Collosus.
  • Jack1947
    Co máš konkrétně na mysli ?
  • Chim
    To možná mnohé objasňuje.
  • viz bleskovka 23.8.
  • Jack1947
    Sweet old times... já zas mám podobné vzpomínky na W@rezblog - kde to původní majitel z nedostatku času a bez vidiny do budoucna pustil ( sám jsem s ním psal na ICQ)
  • Veskoslav

PS Plus

Od 22.9 se cena PS plus zvyšuje na rok na 59,99 dollarů a 25 dollarů na čtvrt roku. Zvýšení se zatím netýká Evropy jako takové, ale Sony chce časem ceny sjednotit.
  • Veskoslav

Red Dwarf XI Starts 22nd September on Dave

https://www.youtube.com/watch?v=pw2RVj-d5G8
  • PanS
    ZvacA: Nevím, jak dál pokračovat ve vláknu, takže odpovím takhle.

Nechápu, proč se rozčiluješ. Já jsem napsal, že vydání No Man's Sky vytvořilo dobrou příležitost pro všechny, kteří byli doteď přesvědčení, že na co Sony sáhne, z toho vznikne čisté zlato. Ty jsi mi svým příspěvkem vlastně dal za pravdu. V čem je problém?
  • ZvacA
    A tak nějaká ta oslavička ze zadostiučinění bude, ne? Pozveš LVho nebo sebe?
  • PanS
    Podobné komentáře nebyly psány jen u dvou jmenovaných her, ale i u jiných, a to celkem často (často v souvislosti s jinou nabídkou exkluzivních titulů Microsoftu). Není moje vina, že jste si takových nevšimli. Tím, co jsi napsal, jsi mi jen dal za pravdu, že se jedná o nepravdivé tvrzení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit