-
MORROW
Prosím tě, jak jsi dostal z toho uPlay 20% slevu, jsem slepý, ale prostě nikde nevidím tlačítko na získání toho vouchru, kódu či co to je. Děkuji.
Už nic, dělá mi to Chrome, na Firefoxu v pohodě.... *7* -
Dalsi perlicka... "precious matka" *1*
http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/275104943745347825/AA5F46522A19446B44D1A2C9B31595590039127A/ -
Stejně nelepší videohra byl Jazz Jackrabbit, to mělo všechno. RAVE
-
Obojí předznamenává špatnou hru, takže se toho zas tak moc nezměnilo.
-
Ubisoft se rozhodl vypnout servery pro hry The Mighty Quest for Epic Loot (k 25. říjnu) a Ghost Recon Phantom (k 1. prosinci).
To byl teda celkem krátký quest (vydáno v únoru 2015). -
to je hrozný s těma zkratkami EA bylo vždycky v herním průmyslu zkratka pro Electronic Arts a teď je to zkratka i pro Early Access
-
Důkaz, že existuje i pěkný pixelart. Ale chce to prostě něco umět.
-
Na steamu vyšla v EA hra Of Kings & Men. Je to od tvurcu cRPG modu do Warbandu a vypadá to celkem pekne :)
-
Vypadá to aji pěkně, pokud to bude tak za 5 euro, tak beru
-
po 9 letech vývoje vyjde plošinovka Owlboy
https://www.youtube.com/watch?v=p9VwGaycmCQ
s úžasným pixelartem. vydání někdy na podzim -
Nejhorší hráč už má i článek na Bonuswebu...
Prý - Lidé se na něj za „neschopnost“ v zápasech často rozčilují, kazí jim totiž hru. Brown však svůj projekt vnímá jako nastavené zrcadlo. Fanouškům Overwatche totiž ukazuje, že musí být opravdu špatnými hráči, když ho v zápasu potkali.
Ještě že to není tak lehké se propadnout na samotné dno... že vám v nižším ranku systém pomáhá. K tomuhle experimentu opravdu nemám slov ty Jewtbue(twitch) děcka to nemají v hlavě moc pohromadě (nebo spíš toho nemají moc)
*7* -
To bylo tusim k Vanocum, ne?
-
Jo tak jo fair enough dík za pomoc ^^
-
Ne !
-
P.S. v retru už bylo něco od Valve?
-
Valve mělo teď 20let od založení, před pár lety k tomu dávali snad L4D zdarma a teď ani žádná slevová akce
-
to bylo že má recenzi v Levelu ne?
-
Na začátku hry musíš zvolit guidance by atlas
no a v první galaxii kde narazíš na anomálii (navádí tě fialová ikona) tak vletíš dovnitř a emzák ti dá recept nikde jinde nejde získat, naopak získání vyšších verzí atlas pass je náhodné a to se mi ještě nepovedlo -
Jo já vím už jsem četl ty suroviny potřebuji k pohonu lodi většinou... to políčko je na nic beztak potřebuje ten atlas chip. ten jsem ještě nepřišel jak vykraftit.
-
Vždyť je to jednoduchý, nejjednodušší cesta je nagrindovat peníze prodejem surovin co zrovna v dané soustavě letí a koupit loď s velkým inventářem na spacestationu která má hyperpohon, mapa při skoku tě sama navádí do centra galaxie, - další čtení na vlastní nebezpečí
hyperpohon se občas rozbíjí a na opravu potřebuješ iridium, to je lepší hledat na povrchu planet, ale taky jsem narazil na soustavu, kde to bylo v meteoritech a neměl jsem to za chvíli kam dávat. No a na planetách když narazíš na ty oranžový paprsky, tak vyrobíš pass key, dáš vyhledat colonial outpost, tam musíš rozstřílet dveře a vyřešit hádanku, která je pořád stejná, takže i když neznáš jazyk, tak to prostě saveneš a když to nevýjde tak vypnout hru a znovu, když to uděláš správně tak nejenom vypneš alarm ale získáš i recept na výrobu, bohužel náhodně co se týče inventáře tak ten jde zvětšit 2 způsobybuďto narazíš na planetě na takový pod se silovým polem, kde si můžeš za peníze zvětšit inventář o políčko, nebo na vesmírné stanici s atlas pass key 1