Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Příliš skromný a bojující bez pomoci. To je náš Jack.
  • Jack1947
    To víš pokrok nikdy nezastavíš *1*
  • Jack1947
    Bohužel singl ? Mickey chápu že se snažíš trollit za každou cenu ale já to sem spíše dávám jako odstrašující příklad. V SP neranked hře to nemá valný smysl.

No man sky hraju a tam bycvh teda pomocnou roku celkem potřeboval. Protože toho fakt moc nevím a jsem vždy bez místa v inventáři a bez prostředků *7*

Jinak díky . Neděkuj mně ale něomu na (FB kdo to postnul)
  • No driv se temhle vecem v singlu rikalo cheaty, ted jsou to DLC a musis za to i platit.
  • MickeyMutant
    Super článek, Jacku. Pokoušel jsem se hrát několikrát podobným stylem (vždycky bohužel ale jenom singl) a byla to často netušená zábava. Nejlepší bylo, jak se některé hry zoufale snaží hráči ze všech sil pomáhat. Zrovna nedávno mě napadlo, že No Man's Sky by mohl být skvělý kandidát na dalekou výpravu vedoucí co možná nejdál od centra Galaxie.
  • Jack1947

Jak být nejhorší hráč v Overwatch??

http://kotaku.com/the-guy-with-the-lowest-possible-rank-in-overwatch-1785662123
  • Mart9

PES 2017 DEMO - Dojmy

- Celkově mě tenhle fotbálek bavil, nejlepší PES za posledních 8 let.
    - Nelíbí se mi ksichty hráčů - pohyby očí a mrkání je jak u těch moderních japonských robotů
    - Postavy taky nevypadají dobře, jsou takové mohutnější než v reálu
    - Pohled na hřiště se mi ale líbí a tam naopak hráči vypadají reálně - na hřišti je dost místa
    - Ve třech ze čtyř 10 minutových zápasů jsem na profesionála hrál 0:0
    - Ani chvilku jsem bohužel neměl pocit, že by soupeř byl lepší
    - Ta hra nemá to kouzlo PES 6, kdy jsem prohrával zápasy a proto hrál další a další s tím, že teď už to vyjde
    - Pokud by se FIFA nepovedla, byl bych ochoten zůstat u nového PSA namísto FIFY 15
    - Ale musel bych líp pochopit ovládání, nějaké kličky, nabíhání atd...
  • ringmancz

Nový Humble Bundle se zaměřuje na PlayStation verze her od studia Capcom.

bohužel, nebo bohudík, jak se to vezme, jenom na americký účty
  • ringmancz
    to říkali už minule, nebo v gamesplayi
  • Jack1947
    Měl jsem parádní křeslo kožené ale jak šel čas tak taky mu došla trpělivost (nebo spíš vzduch) a prostě sjelo dolu a sedák se prosednul.

Pak jsem přišel na Dx racer - je pravda že jsem možná měl trochu smůlu s tím že prostě ten model co jsem chtěl měli použitej ( výstavních akcí, propagační) ale nedám na ni dopustit prostě paráda k pc když čumím na film sklopím si opěrku když hraju hry přitáhnu. Tvaruje se dle mé páteře takže bláboly co píše Veskoslav (asi špatná řada) jdou mimo. Musíš tam mít ten polštářek jako opěrku hlavy ale jinak paráda.

Jak píše predátor je to velice individuální chce to brát v potaz mnoho faktorů ( výška sedáku, samotného křesla) aby si nekoupil zajíce v pytli popřípadě zajet. Koženka je supr ani moc netopí.
    Jsiou to Němci a stálo to no (8,1 k ) http://www.svarecky-obchod.cz/zidle-kresla/kancelarske-zidle/11070-zidle-dx-racer-oh-u-n.htm#tabs-4

Tenhle model. GL s výběrem kvalitní židle je polovina pohodlí hraní her. Záda by trpět u nějaký polstrovaný tlačící do zad rozhodně trpět neměli.

Dokonce si opřu hlavu i při hraní to se mi předtzím nepoštěstilo.
  • Vogon
    V "pořádku" to je, pokud s tímhle přišel chlapík z Squenixu, který nemá s vývojem hry nic společného, a vývojáři to implementovali ležérně, čti vyprdli se na něho, jako tomu bylo v Dead Space 3. Pokud ale vyvíjeli hru dlouhodobě s tím, že tam budou mikrotransakce, a designovali vývoj postavy kolem toho, tak čekej neskutečný grind.
  • To se rika od te chvile co se objevili prvni AAA SP tituly s mikrotransakcema. Pro me osobne je to neco pres co proste nejede vlak a tomu konceptu preju jenom zmar a zkazu ale bojim se ze to driv nebo pozdejc prijde protoze moje penezenka na tohle hlasovani stacit nebude.
  • jakubc
    To už se říká tak 5 let... :-)
  • Podle me to je proste nebezpecny z pohledu her budoucich. Aby to nakonec nedopadlo jak u F2P her (u kterejch mikrotransakce beru). a nenutilo te to silene grindovat abys mohl odemnknout nejakou schopnost nebo se nekam dostat. Zacne to nenapadne aby vyzkouseli jak na to lidi budou reagovat a nakonec na tom postavi celou hru za kterou si zaplatis a pak rovnou radsi jeste jednou nebo dvakrat.
  • jakubc
    Jak přesně to ovlivní hru jako takovou? Ta je snad o singlu, kde takovéhle blbosti nikdo k ničemu nepotřebuje, ne? A btw je o 10 Euro levnější než většina ostatních AAA her... *4*
  • Draken69CZ

Video recenze

Ve FC #290 byla potvrzena video recenze na No Man's Sky od Lukáše "Mistra střihu" Grygara *14*
  • Femto
    je to tak a to včetně lepší grafiky či práci s enginem, což třeba potvrzuje The Old Hunters, kde jsou daleko hezčí vzdálené textury než v klasickém Yharnam.
  • Vogon
    DLC od Fromsoftware jsou většinou lepší než původní hra. Vezmi si že na DS3 pracovali tak dva roky a na téhle jedné lokaci tak 5 měsíců. Nehledě na to, že jejich DLC jsou většinou to na co neměli peníze a čas pro originální hru.
  • Veskoslav
    To je řada T:) Přímo tank series.
  • 0011
    Jo tak to je taky pravda, pokud jseš slavný youtuber tak dx racer mít musíš abys byl "in", ale mít prachy jako slavný(zahraniční) youtuber, tak si koupím mnohem zdravější (a taky mnohem dražší) křeslo jako třeba dělá therapia, ale oni nemůžou kvůli image *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit