-
Tak to je hodně divný, GPU má cca 40 dBA a chladič na CPU cca 20 dBA, tak buď si jen myslíš že slyšíš chladič na CPU nebo ti ten ventilátor odešel. -
To je ale smůla :-D
-
LV: samozřejmě při hraní, a vlastně i v idlu slyším víc procesor, protože grafika se nechladí nebo jenom jedním větrákem (Sapphire R9 390). chladič mám samozřejmě regulovanej podle teploty (Spartan 3 Pro)
-
Tak záleží co máš za verzi, ale většinou když něco topí tak to bude hlučnější a/nebo teplejší když srovnáš stejné provedení chladičů. Já hluk neřeším OC na CPU+GPU, v bedně celkem 8 ventilátorů a 4 HDD to opravdu nejde moc dobře (za rozumné peníze) udělat aby to bylo extra/super tiché a přejít komplet na vodu a SSD je pro mě drahá sranda (jen vyměnit ventilátory za nové/lepší 3K), vyvažuji to solidně hrajícíma reprákama.
/BAN *8* LOL *15* -
Ne *9* proto mě litujte a posílejte hry #GamesForDraken
-
Za euro k tomu dostaneš další dvě parádní hry... To si fakt nemuzes dovolit ani tohle?
-
Jakou máš grafiku a co na cpu za chladič?
-
Sakra být doma *9*
-
Duke Nukem Forever- Steam
BT4ED-Z5REX-ZT0MZ -
Zdá se, že si Bethesda vzala z fanouškovského módu Fallout: New Vegas - Automn Leaves pro DLC Fallout 4: Far Harbor více než jen inspiraci.
Vzhledem k tomu, že většina novinek ve Fallout 4 byla ukradená z modů k předchozím hrám, mě to vůbec nepřekvapuje. Howard by byl bez moderů už dávno v háji, od něj se nedá čekat inovativní design a nápady. -
já teda víc slyším chladič procesoru než grafiku
-
Víš kolik by jsi ušetřil na spotřebě *8* a toho hluku a tepla, ale za chvilku podzim...*15* (joke) Ale je tu pár her kde by sis celkem slušně polepšil *3*
-
Vypada to hezky. Ted jen pockat na ohlasy.
-
http://games.tiscali.cz/oznameni/postapo-rpg-krai-mira-pripomina-fallout-zasazeny-na-krymsky-poloostrov-280824
-
Jacku, až si půjdeš někam koupit novej počítač, nech si v té firmě poradit. I kdyby tě tam chtěli vzít na hůl jak zákon káže, tak to ve výsledku dopadne mnohem líp, než kdyby sis to vybíral sám.
-
to vychází akorát na můj svátek *4* stejně jí mám v plánu koupit, ale tohle už je znamení *3* *1*
-
Díky za tip!
-
tak to chápu, ale jestli mi trochu přispěje bratr tak dostane 970 a já do ní půjdu, pro něj to bude velký upgrade a pro mě jistota stabilních fps i v nastávajících letech
-
No to je ještě mnohem lepší potom - ne tak střední třída to je k poměru 1070/80.
Cenově to je srovnatelné spíš s 960 z minulé generace. I když trochu dražší i když kdo ví třeba tu bude ještě nějaká levná 1050 karta
*3* Zatím je to 3:0 pro NVidia. -
Krai Mira
http://store.steampowered.com/app/408920/
Klasické RPG ve stylu Fallout 1, 2 či Wastelandu:)