-
Tak já dávám daňové přiznání:) Ale tak je tam druhá možnost to roubovat na nákup Business a VAT for EU a sazba je taktéž 0%. A legislativa je dána ČR i EU ohledně placené daní v té "správné" zemi. Proto služby jako G2A čelí tomu, že se změní systém nákupu ohledně DPH. Žádný stát nerad přichází o své prachy na rozhazování *1* -
Myslíš, že to nějak někdo kontroluje a zajímá ho, že jsem si koupil tady tak 20 her za rok bez daně? Se jen ptám, nevím. :-D
-
Což je podle legislativy EU trestné a pokud by jsi za rok udělal více jak za 5 táců, tak i trestně stíhatelné:)
-
Koho to vlastně vůbec zajímá, dokud bude na steamu nová hra za 60 euro a v té době na g2a už za třeba 40, tak radši g2a. Na steamu jsou slevy a stejně je většina věcí levnější aji tak na g2a. Navíc na g2a vyberu, že žiju mimo EU a je to bez daně. G2A forever :-D
-
Nic. Pošle se to ze skladu v Evropě, nejlépe Německo a neplatíš pak nic, protože je to součástí EU. Takto se například obchází platba za mobilní telefony, většina čínských e-shopů tady má sklady.
-
Steam
Battle Group 2
....................M6ALC-3T0J2-X9D06
Men of War: Assault Squad
....................P75L2-KZ98G-BVJ4W -
Však key4you jsou úplně stejní šmejdi, jen tam nemají tisíce prodávajících, ale řeší si ty zlodějiny sami.
-
Gigantic -Stress test
Přistálo mi pozvání tak jsem neváhal a šel stáhnout a regnout klíč - Je to docela zajímavé sice to může mít pro někoho strašnou grafiku kterou prostě nezkousne nikdy jeho věc.
15nebo kolik hrdinů a většina se dá hrát zadara -klasika MOBA /Healer/Support/atp...
Je to spíše na způsob OW/Paladins jen 3RD a o co jde? styl moba hry s tím že tady musíte vyvolat nějaké orby či co a ti potom představujíc miniony vám dodávají body které potom využijete při boji peroti titánovy/guardianovy
Takže není potřeba zabít všechny hráče důležité je mít dostatek bodů a tak porazit nepřátelského Guardiana - to probíhá tak že skočí doprostřed mapy na omezený čas a vy mu musíte namlátit co to dá takže nejdříve 2 nohy - nakonec asi tělo či co to jsou 3rány a je konec.
Toxicita tam nebude možná nýbrž chat je ve hře čistě o příkazech- Jsem si říkal že nikdo nenadává když už jsem měl třeba 10smrtí :D ale jo každý si tam najde oanáka kterej mu bude vyhovovat může to zkusit na nečisto v Practice modu který je ale nudný no a pak jde o to co hráči budou dělat, je smutné že většina lidí se opět řídí víc fragů víc srandy? Oni dokonce leavují při zápase a tak sem nakonec skončil s 2protivníky.
Rozhodně má kus před sebou velký ale už ted je to docela legrace, prostě jsem chtěl zkusit a nelituji. Nicméně, jsem rád že to není Win10 only jak avízovali asi by tam nenatáhli logicky tolik lidí. Jsem rád že tam není ten Chat- jak třeba hraji SMITE tak, občas to není nic moc no, to urážení atp i když co není může být. -
*15*
Takže říká jinak bys ses nezmohl navíc než na smajlíka, holt to dostali na recenzování dřív no -Deal with it ^^ -
Tak si to schválně objednej a pak mi napiš na kolik ti to naše pošta a celníci naúčtovali *3*
-
Tak už není. Ještě včera byla za 299 a 312 dollarů:-D
Jinak např. 390: https://www.amazon.com/MSI-R9-390-GAMING-8G/dp/B00ZPOAYG6/ref=sr_1_6?s=pc&ie=UTF8&qid=1467409622&sr=1-6&keywords=R9+390X -
*7*
-
Review verze a pre release ti něco říká ? *7*
-
Njn chtěli obejít distributora a tak si udělali amatérskou prodejní bránu na webu, někdo jim to vybral a teď brečej, kdo chce víc nemá nic, ne že bych jim to přál, ale prostě je vidět že steam jen ty prachy nebere on toho i dost nabízí.
-
Co? Kde prosím tě? Vidím cca 12k to je jak 980.
-
Takže na Hrej recenzoval Jarda z krabičky? Ono existuje i jiná platforma než PC *3*
-
Dnes vyšla Xbox One verze free-to-play hry Hawken, na PS4 dorazí za týden. (+ video)
Radši Titanfall tam se dá i vystoupit *4*
Nebo to nebylo pro mne ale nějak mně ty mechové bitvy zde netankovali a těžko říct zda se to nezvrhlo v endless grind a P2W. -
Přesně tak.
-
Vždyť hra samotná ještě ani nevyšla.
-
Nejdůležitější úkol 480 byl zlevnění 390 a 390X:) Takže teď už jsou zajímavé ceny, kdy 390X jde sehnat už za 300 dollarů.