-
U jednoho ke ztrátě nedojde, zatímco u druhého platíš zlodějům. -
Já to nechápu... bohužel nejsem tak sečtělý a uvědomělý člověk jako ty - nemám za sebou 1titulů a bůhvíco tak sry to by ses musel snížit na úroven burana jako jsem já abys chápall co chápou lidi jako já.
Jen jsem se slušně zeptal, ani ne tak tebe ale i ostatních. -
řekl jsem přečíst, ne o tom jen hloupě žvanit, aniž bys o tom cokoli věděl... i když vlastně u tebe je to asi v pořádku. ale pořád doufám, že si tady na toho trotla jen hraješ...
-
Zloděj jako zloděj nebo co ? *7*
-
Lars Doucet (vývojář Defender’s Quest) nabádá, ať raději dáte přednost nelegálnímu stažení hry před nákupem z G2A.
to by si měli přečíst všichni zdejší diskutující. škoda že to většina lidí nepochopí... -
za 300 se za chvilku vyloupne 1060 a 85% trhu bude ta tam *13*
-
V náročnějších hrách 1/3 výkonu dolů, to budeš brzo stahovat detaily, za 7k 8GB nereference na FHD dobrej kup a máš na několik let vystaráno, na 1440p mi to přijde škoda monitoru, ale uvidíme co to provede v čistě DX12 hrách.
/jinak je to sranda ta jejich objektivita, nezaujatost, šíření čisté pravdy a vzájemné navážení jednoho do druhého skrytá láska tipoval bych. -
Obrazem: Grafické srovnání původní a remasterované PC verze hry BioShock.
Nic moc. Rozdíl aby tam člověk hledal s mikroskopem, navíc u toho obrázku soch to vypadá na dost mizerné filtrování textur. -
Že vás ještě baví číst články na DDworld nebo ObrTuning. Snad jenom jako na divadelní představení.
1440p (60 FPS) RX 480 stačí. Někde možná povypínat hairworks apod., ale jede to skoro stejně jako v 1080p. -
Taky mi výkon přijde v pohodě. Za 250 dolarů jsem víc nečekal, ale kvůli tomu přehřívání bych se docela bál.
-
Naštěstí jsem nečekal nic, ale těším se jak to obkecá DD jestli ho za těch 14 dní lhaní nesežerou tak už si tam opravdu může psát cokoli. Ono to není ani na to 1440p. Jinak 4GB je prý jen biosem seškrcená 8GB verze takže jestli je to pravda a přehráním biosu to půjde odemknout tak to bude taky zajímavé.
-
Vykon je slusne, bohuzel to vsechno okole je propadak.
-
Cos čekal? RX 480 je v průměru ze všech testů na renomovaných stránkách o ca 5 % rychlejší než GTX 970 a o ca 10 % pomalejší než GTX 980. GTX 1070 pak stojí skoro dvojnásobek, takže by sis musel připlatit opravdu dost. Jestli hraješ v 1080p nebo 1440p, tak je RX 480 (ať už 4 nebo 8 GB) v kategorii cena/výkon velmi dobrá volba. Na 4K v nejvyšší kvalitě to není.
-
Bohužel na games poslední dobou záleží spíš na tom, kdo vlastně tu recenzi píše.
-
Benchmark nově vydané grafické karty AMD Radeon RX 480 v jednadvaceti hrách.
Za mě docela zklamání to už je snad lepší připlatit si za 1070, když už jsme u toho docela by mě zajímalo jaký je rozdíl mezi Gigabyte 1070 G1 GAMING vs. MSI 1070 Gaming X škoda že je nemá někdo doma. -
INSIDE
To jsem zvědav s jakým zpožděním tu vyjde recenze na hru roku. -
Kravicka má možnost hrát v 4k! bacha na ni *1*
-
@krava:
Jsi opravdu krutej rizek!
Uprimne ti zavidim, ze mas neco lepsiho, vetsiho borce jsem snad nepotkal. -
Enderal – Very Low vs. Ultra Graphics Comparison
Dnes vyšla kompletní modifikace pro Skyrim - Enderal zatím jen v německé lokalizaci.
YT kanál Candyland vydal video, kde srovnávají grafické nastavení. Po grafické stránce to na zadek asi nikoho neposadí, ale atmosféra z toho přímo sálá, obzvlášť v té zimní lokaci *4*
Dle stránek vývojářů bude anglická lokalizace k dispozici "pár" týdnů po vydání. -
Mířit se tam ale snad dalo ne? (přiblížit)