Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Tak tenhle vocas s tím jeho velkým ptákem je poslední co mi zbývá a nějak už nemám nervy, ale vzdávat se mi to nechce.
  • MickeyMutant

The Witness

Jestli si chcete pořádně otestovat nervy a trpělivost, zkuste puzzle maratón The Witness. Nedávno jsem dohrál třetí Dark Souls, všechny bossy sólo a bez nápovědy, ale ani Nameless King mě nestál tolik přemáhání, abych nehledal online pomoc, jako The Witness. Včera ale konečně jen s pomocí vlastních závitů bez jakékoliv nápovědy až do konce, přesto jsem všechny existující puzzly určitě nenašel. Těžká písemná práce. Doporučuje 8/10 masochistů.
  • stratego
    pro windows vůbec nebyl :)
  • Tilwaen
    Promiň mi to *9*
  • Kravicka
    480/970 high end mmkay..
  • Vogon
    Gravity Rush Remastered(Prostě PS4 verze)- logická plošinovka založená na fyzice, navíc má nádhernou "Ghibli" grafiku, podivný svět a zajímavé postavy.
    Abyss Odyssey - Rogue-lite plošinovka s nádhernou stylizací, zajímavě pojatým bojovým soubojem a navíc pochází z Chile a je ovlivněno historií a kulturou tohoto národa.
    Digimon Story: Cyber Sleuth - Je mi jasné, že když je to hra se značkou Digimon, tak se o kvaliě nedá nepochybovat, ale tohle je fakt dobré JRPG velmi podobné sérii Persona, dokonce na této hře pracovalo hodně lidí, co dělalo na Personách, např. designér/ka postav.
    Disgeaea - Hardcore japonská tahovka s komediálním laděním. Hraje to Petr Bulíř, což mluví za vše.
    Toukiden: Kiwani - Velmi povedený klon Monster Huntera.
    Strider - Dost dobrá metroidvania.
    Tales of Zestiria - Klasické JRPG s anime laděním.
  • Metal gear solid V, pokud máš rád stealth.
    DmC Devil May Cry je celkem zábavná rubačka a ani není japonská a Gravity rush.
  • Nema ale ty to stejne rad udelas *14*
  • Mart9

Slevy PS Store

Teď jsou v PS Store ve slevě nějaké divné japonské hry. Je nějaká hratelná, doporučil by mi někdo něco z toho? Díky.
  • MickeyMutant

RX 480

Pokud uvažujete o novém počítači nebo grafice, neřiďte se proboha výkřiky některých expertů v místních diskuzích. Přečtěte si nějaké serióznější recenze nebo si poslechněte aspoň stručná shrnutí, nejlépe z nečeských zdrojů, a udělejte si názor podle nich. RX 480 není druhý příchod Krista, je to prostě jen výhodná karta pro lidi, co nechtějí za grafiku platit přes 10 tisíc korun (jakákoliv výkonnější varianta stojí dvojnásobek a víc). Za podobné peníze nic lepšího dnes není a asi ještě nějaký čas nebude.
  • Vogon
    Jenže já jsem tuhle temnou událost úplně vypustil z mysli, a kvůli tobě teď trpím příznaky PTSD.
  • Jack1947
    Takže přímotopy nezklamali *3*
  • Draken69CZ
    Fiasko ne jen se od nVidia naučili slibovat něco co nedokážou splnit *15*
  • solomon.short
    pockam na nereference. zatim fiasko. skoda...
  • Tilwaen
    Tohle bylo ještě před brexitem.
  • Veskoslav
    Mě na Alze psali, že bohužel nemají vůbec na skladě, že karta je na objednání:) No prostě si brácha počká *1*
  • Veskoslav
    No ono to hlavně srazilo výkonnější 390X skoro o 2500 jenom uvedení na trh.
  • Draken69CZ
    Teplotu budou řešit nereferenční karty, chce to jen doladit ovladače a cenu.
  • No podzim je za ctvrt roku a jestli teplota a spotreba u 480 neni nic moc tak se obavam ze 480x to moc nevylepsi. Porad jim ale drzim palec. konkurence je zdrava.
  • Draken69CZ
    Jak nejsou na skladě mi píšou že zítra v 9:00 si to mám vyzvednout? Nebo tam přijdu a oni mi řeknou "Chvilku počkejte hned vám to přineseme" a budu tam do úterka?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit