Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011
    SalemCZ: mám krabicovku, datadisk jsem kupoval přes digitální distribuci, tak nevím, kolik mají z krabicovky, ale registrace byla na gog, nikoliv na steam
  • Czech_NoOb

fallout

Já hrál pár hodin po vydání (v NV mám 300 hodin) a poté to pustil k ledu. Aktuálně jsme se k tomu verátil, zatím sto hodin a baví mne čím dál více. Hlavní linku ignoruji.
  • SalemCZ
    Tak doufám že sis to koupil na GOGu, aby z toho měli víc peněz
  • 0011
    Já jsem naopak pyšný, že jsem přispěl na financování projektu, který mě zajímá víc než zaklínač, tedy Cyberpunk 2077
  • homeles8
    dokonce jsou i hry co jsem si koupil a nebaví mě.
  • stratego
    Tohle ti Jack nikdy neodpustí. Kupovat hry a nehrát je. Doufám, že se stydíš *1*
  • homeles8
    na Zaklínače čekám na kompletní edici, ale taky si tu hru chci zahrát.
  • homeles8
    mě to chytlo až na druhý rozehrání. Ale je to paráda, baví mě hodně. Už se blížím k 70ti hodinám, co ž je u mě dost. Jediná hra kde jsem se dostal přes 100 hodin je GTA 5. A pak ještě starý hry bez počítadla hodin.
  • 0011
    no já co jsem tak koukal u zaklínače mám na gogu necelé 3 hodiny, kupováno cca 3 dny po vydání, kupoval jsem i první datadisk, mám v plánu koupit i ten druhý a třeba si to konečně zahraju *1*
  • nj, druhy extrem ...ale pozriem sa na to :)
  • Veskoslav
    Jeden český hráč Zaklínače má 300 hodin, dle jeho slov koupené na všechny platformy a přesto mu dal nedoporučení ke koupi a nadává na něj:)
  • Vogon
    Jeden, by řekl, že po brexitu, už ho nemůže lidstvo nijak zklamat.
  • Draken69CZ
    Njn někdo má někdo ne *3*
  • stratego
    To by ses divil. Na steamu najdeš lidi, kteří mají u nějaké hry i třeba 250 h a napíšou komentář, že je hra nebavila a že je to blbost.
  • Meow
    Ne
  • Já se u něj dobře bavil už něco málo přes 100 hodin a ještě to nějaký čas zabere, něž ho dohraju.
  • Jack1947
    Takže žebračina - a pak že žebrat se nevyplatí pchf *4*
  • 0011
    Dle steamu mám 112 hodin, takže odpověď je zřejmá *3* a to jsem nehrál dlc ani žádný mod, oproti tomu MGS V 13 hodin a neplánuju se k tomu vrátit. Hejt na F4 nechápu, Fallouty jsem hrál všechny, nejlepší atmosféru měla sice jednička, ale boston je fakt zmáknutý na 1* a crafting se taky povedl
  • Tilwaen
  • Tilwaen
    Moc jsem od něj nečekala, ale překvapivě mě hodně bavil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit