Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta

System Shock (reboot)

Tak už tu máme i videa z dema, co by mělo být dostupné někdy dnes.
    https://www.youtube.com/watch?v=v_uJ47oKHY0
    U mě víc než dobré. Akorát doufám, že se ještě změní hudba. Ta v demu mě moc nechytla.
  • stratego
    Rozhodně je to věc názoru. Já mám zase zkušenosti, že to většinou přestane bavit ty, kteří si to představovali jako ježdění v autíčku za balónem tam a zpátky (ostatně ti jsou nejhorší, protože mají nesmyslnou potřebu hrát každý míč). A jak pak trefí na někoho, kdo tam lítá vzduchem tam a zpátky a ovládá aerials, tak si jednoduše nezahrajou -> přestává je to bavit.
  • SalemCZ
    věc názoru většina známých to měla opačně
  • Johnny
    já spíš doufal, že tu nebude jako CS které po 5ti hodinách přestane člověka bavit a jde hrát radši Rocket League.... *8*
  • hovadina :(
    to uz sa fakt nerobia ine hry, ako bojovky?
  • VaZqeZ_EU

The Technomancer Gameplay

https://www.youtube.com/watch?v=m0TSHn2mY8Y&index=1&list=PL04Lk9KOlllrNzw_mPvgZ4ucd8kEsupKd
  • ringmancz
    to mně se ukazuje jenom veselézvíře :(
  • Reklama na LEGO je nešťastná.. ptal jsem se na ní v Klubu Rváčů, kluci to prej přeposlali vejš.. no taky jsem na ní opět o víkendu narazil.. dal jsem refreš stránky.. škočil tam neškodný banner na Ghost Recona.. šlo to i bez nervů.. bez adblocku.. *6*
  • 0011
    My chceme recenze na hry, ne reklamu na něco, co už dávno máme doma, o co ti jde?
  • Ne projevi se to presne takhle, budou tam ruzne errory pri cteni nebo zapisu souboru, protoze se k tomu pristupuje stejne prez RAM. HDD sam o sobe je celkem spolehliva vec a pokud dojde k chybe pri cteni/zapisu sektoru, ten sektor to oznaci a pokusi se priste precist znova, pokud ani tehdy to nepujde nahradi ho jednim z volnych sektoru, ktere jsou navic, pripadne ho vyradi uplne. V pripade HDD je to navic vetsinou celkem rychla zalezitost ktera vede k chybam uplne vseho a celkem brzkemu poskozeni bootu.

Modra smrt je chyba komunikace mezi ovladacem a systemem, ktera je tak zavazna ze se OS vypne aby nedoslo k poskozeni HW, pri spatnem cteni hodnot ovladace z RAM sice muze dojit k BSOD, ale nebude to tak case a vic se projevi prave dlouhe instalace nebo stahovani velkych baliku dat, ktere jsou nejdrive spracovany pameti a az pak ulozeny na disk.
  • Draken69CZ

Mario Cosplay

https://www.youtube.com/watch?v=d63CSqjM44k
  • Draken69CZ
    Ramky nevím nevím to bych čekal rovnou modrou smrt než nějakou hlášku a dělalo by to i při jiných příležitostech.
  • Nechcem slevu zadarmo ?

Slevoléto s Nintendem ? ... Kouknu na Heuréku a hlavou kroutit nepřestávám .... sleva 2000 Kč už je o něčem jiném , než obligátních 4 990 Kč co vídám po celý rok .
  • To spis vypada na RAMky, zkus memtest 88 a nech bezet aspon hodku. Pokud to vrati nejake chyby zkus v biosu nastavit ramky automaticky podle SPD a pokud to nepomuze, tak nastav spravne hodnoty podle svych pameti rucne.
  • MickeyMutant

Slevoléto

Vy, kteří tvrdíte, že na Games ignorují Nintendo, nemáte pravdu. Přichází totiž Nintendo Slevoléto se speciální nabídkou žhavých letních cen, která se dokonce posunuje na první pozici pokaždé, když článek doputuje na konec stránky - tzv. Games supertopování.

Aby zase někdo z Nintendo tábora příště nebrečel, že tady nemá co číst.
  • Jack1947
    Spíš si minul protože v CS není nic jako Payload a capture the points *3*
  • Jack1947
    Nebo máš prostě jenom štěstí.
  • Mart9
    Tak to Lego jsem viděl jen někdy před měsícem, když se tu objevilo, zavřel jsem ho a od té doby mi nevyskočilo. Já jsem fakt asi premium uživatel, to je super.
  • Draken69CZ
    Na tu jsem narazil max 3-4x ta se tu zobrazuje hodně výjimečně.
  • Veskoslav

Reklama

Vy jste se nepoučili, že? Prostě ten, co má v redakci Tiscali na starost reklamu je reta*d nad reta*dy...Ta neodstranitelná reklama na LEGO je jedna z "nejlepších", co jste tady měli. Hlavně že se ptáte, jaké reklamy nám Vadí..... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit