Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Retro ? :D *1* *15*
  • Jack1947
    Tak jasný páč sis ho koupil, ještě aby tě nebavil. Třeba se k tomu ještě vrátím ale moc šancí si nedávám.
  • ringmancz
    sice nemám nic proti starým hrám, ale konečně si budu moct zahrát System Shock. původní hra je na mě už moc
  • homeles8

Baví/bavil tu vůbec někoho Fallout 4?

mě baví :-)
  • Vogon
    To nejsou zlevněné hry, ale nově vydané hry, teda pokud správně vidím.
    Drawful je skvělá party hra. Odin Sphere je naprosto luxusní beat em' up s krásnou ručně kreslenou grafikou(Vanillaware a Geroge Kamitani jsou prostě borci). A nedokážu si představit jak by někdo pokazil Pac-mana.
  • Lukyz

SYSTEM SHOCK DEMO

Nadpis hovoří za vše, demo remaku SS je už ke stažení.
  • Mart9

Přehled zlevněných titulů, které aktuálně (27. 6. - 3. 7. 2016) naleznete v PS Store.

Hrozný výběr...
  • kostejnesmrtelny
    Robia

http://store.steampowered.com/app/427520/
  • Draken69CZ
    Tady není co řešit *14*
  • MickeyMutant

Inside recenze

Vypadá to, že Inside, pokračování slavného Limba, se mimořádně povedlo. Zatím 92 % na Metacritic.
  • SalemCZ
    jo to jsem si vždycky říkal 5 minut zápas na zabití času, po 3 hodinách jsem to vypnul
  • solomon.short
    citlivy remix puvodniho OST by k tomu sednul jako pr*el na hrnec :)
  • Vogon

Pracuje se na novém projektu spojeném s Ninja Gaiden

https://twitter.com/MoreYamasan/status/747663551125426176
    Více informací v Červenci.
  • stratego
    Takový trošku rozdíl, když pak koukneš na hráče jako gambit, kronovi apod. jakoby hráli úplně jinou hru *1*
  • braveman
    Kdepak, jen nebyl výjimečně čas - během víkendu jsem se vydal na cesty po ČR (Praha / Bohdaneč / Hlučín / Ostrava / Brno / Telč / Červená Lhota / Litoměřice) a včera následovala moje promoce na kterou navazovala ještě jedna akce.
  • Tos docela vystihnul. Ja jsem byl ten co si to predstavoval jako jezdeni v auticku :D
  • stratego
    Tak to platí pro většinu sportovních her, ne? Mě se na tom naopak líbí, že je to rychlé a svižné. Pět minut na zápas je úplně ideální.
  • Lukyz
    Už aby to bylo venku *14*
  • SalemCZ
    na Rocket league mám nahráno asi 80 hodin,ale po čase už je to tak repetivní že už mě to přestalo bavit tak to jednou za čas zapnu, ale už to nemám tolik v ruce tak mě to tolik nejde, tak to zas s frustrací vypnu
  • Fakt mám teď dilema.
    Nechci si kupovat hru, co může vyjít třeba za 3-5 let a nebo nemusí vůbec. Ale tohle vypadá sakra dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit