Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stratego
    Až na to, že ve trojce žádný zaměřovač taky nebyl, ten přidala až komunita sama.
  • Jack1947
    Byl tu Beyond a jak dopadl promrhalej potenciál sice vypadá to hezky to jo ale jak řikáš aby to zas nebyla nějaká rádoby slátanina.
  • Jack1947
    No od boku, tam se vícméně mířit taky nedalo ve starejch doomech až ve 3jce jo ale to krom názvu a prostředí nemělo s Doomem jako takovým nic společného.
  • Zacnu od konce.. v ruznych odkazech na reseni problemu error 0xc00007b bylo i reseni prepsani dll. knihoven a treba konkretne u Pro Evo Socceru 16 to bylo to spravny reseni, kdy mi hra po teto chybove hlasce zacala behat, tak verim ze by to pomohlo i zde... fotbal jako fotbal :D

dik za vycerpavajici info, ten odkaz kterej jsi mi napsal konkretne k ty fife, tak podle neho jsem uz postupoval a jsem ve fazi instalovani znovu vsech VC ++ verzi. Ovsem je to na dyl a prepsani dll. knihoven je preci jen jednodussi reseni... proto bych si to i riskl a zkusil to prepsat...
  • MickeyMutant
    Mohli k tomu přilípnout slogan: Chcete zatopit v pekle? Nestřílejte od boku! Wanna burn the Hell down? Don't shoot from the hip!
  • Jack1947
    Takto mu řikám gol když retro tak pořádně!
  • MickeyMutant
    Zaseknout se je tady celkem normální. Člověk ale má vždycky možnost odejít luštit jinam a vrátit se po čase v plné síle a třeba s novým přístupem.
  • MickeyMutant

Nový update pro Doom přidá do hry klasický zaměřovač.

Žádný klasický zaměřovač. Zaměřovače zůstanou, jen zbraně si budeme moci posunout do středu obrazovky tak, jak to bylo v původním Doomu.
  • Jack1947
    To není horor ale za CHrise je to až takovej béčkovej akční válečnej triller. Zombíci jsou tam jenom aby se neřeklo že je tam nikdo nedal *3*
  • Hanzales
    Aneb tohle by melo pomoct:
    http://gamerrors.com/downloads/learn-download-0xc000007b-is-missing-fix.html
    Jak rikam, pokud ty C++ redistributables prilozene u hry v adresari redist uz nainstalovane mas, mas je mozna poskozene a chce je to odinstalovat a nainstalovat:
    https://support.microsoft.com/cs-cz/kb/2977003 (nezapomen vzdy vybrat spravnou jazykovou verzi podle jazykove verze tveho OS.
    Tady jeste direct link na Framework a DX installery: http://remote1.hulkload.com/files/2/1qncrl70f9d4wt/DX_Framework.7z
    PS: Pri hledani FIFA 16 error 0xc00007b hned prvni odkaz. Kudy/jak jsi se to k tomu nestastnemu reseni kopirovani knihoven pls dostal?
  • Hanzales
    Probuh, nikdy neprepisuj stazene knihovny, nebo knihovny ze hry do system adresare windows.
    Zkopirovat nestaci, kazda knihovna musi byt radne zaregistrovana, muzes prespat nejakou verzi knihovny, co je defaultne v systemu verzi jinou a tim si to spis jeste vic drbnes.
    Vzdy prvne nainstalovat veskere c++ z redist adresáře a DX. Pokud nepomůže a už redisty máš, zkus dát opravit.
    PS: kdysi jsem si myslel v domeni ze tam mam tech c++2005-2013 nejak moc a "starsi verze" tech samych (x64) 2010 odinstaloval v domeni, ze staci ta s nejvyssim cislem. Omyl. Spousta programu pak zacala vyhazovat neplatne operace atp. C++ vzdy jen instalovat (opravovat) nikdy neodinstalovavat a pokud nejaka hra nejde, vetsinou je prvne chyba zde, nebo v nejakych hodne starych ovladacich celkove i klidne. To ze to pak vypada p case takto je normalni:
    http://i.imgur.com/ZG4IZ1G.png
  • Mart9
    Zkusil ses přihlásit jako admin?
  • FIFA 16 / error 0xc00007b / msvcr100.dll clr0400 nelze zkopirovat

Ahoj,

stahl jsem si demo fify 16. Pri spusteni mne to napise chybovou hlasku 0x00007b. Na netu jsem se docetl ze staci zkopivat asi petici dll knihoven do systemu32, jenze...:

podari se mi zkopirovat a premazat jen ctyri msvcr100.dll soubory a na posledni msvcr100.dll clr0400 to vyzaduje admin povoleni a pri pokusu o zkopirovani je moznost pouze : opakovat - preskocit - zrusit...

nevite nekdo co s tim ? vcera jsem se v tom vrtal, zkousel neco najit na webu a uz vazne nevim.. :(
  • Mart9
    Fahrenheit je svým způsobem legenda. Vždycky, když ji někdo zmíní, je to kvůli tomu, že měla totálně zprasený konec. A já s tím souhlasím. Mě taky moc bavila, ten začátek měl atmosféru, třeba na těch hajzlíkách nebo na hřbitově, ale na konci? *8* *16* Mně by zajímalo, jestli se k tomu třeba vyjádřil někdy scénárista.

To je jako když se po 30 letech vysílání seriálu Tak jde čas ve scénáři objevil ďábel :)
  • Mart9
    Díky za doporučení.

1) Já právě nechci posuzovat hru na základě názvu a tím pádem bych musel rozklikávat úplně všechny. Proto se raději otočím na zdejší odborníky.
    2) PS4 je má první konzole od Sega Mega Drive II, takže MGS mi léta úplně unikal a vůbec nevím, o co tam jde. Přesto mě to docela lák, uvidíme.
    3) Nemám názor, dobrou rubačku bych si zahrál, popravdě teď nevím cenu, včera jsem si téhle hry nevšiml
    4) Já jsem sráč, nejsem si jistý, jestli je to hra pro mě :)
  • Vogon
    To s tím DmC je vtip že? Navíc když ve slevě je i DMC4.
  • 0011
    win 7 a 1070 na herní mašině, opravdu není co komentovat, tedy skoro - jsou 2 důvody proč hrát na sedmičkách, první, legitimní - potřebuju rozjet i jiné programy, případně hw, které pod desítkama neběhají a tak mi systém holt sežere prostředky, které by mohla využít hra a mít až o 30% víc FPS, druhý, nelegitimní - "neofiko" operační systém, všechno ostatní jsou hipsterský výmluvy
    edit: záleží samozřejmě i na verzích, win 7 ultimate má v fps lepší výkon než win 10 home, ale win 7 home a win 10 home je fakt rozdíl a je to poznat, samozřejme taky záleží na konkrétní hře
  • Mohl bys to udělat jako já, když jsou slevy a já nevím, co si koupit. Koukneš na název, zaujme tě/nezaujmě. Když jo, tak na to klikneš a projedeš si videa i obrázky, popřípadě si to vyhledáš na YT a budeš mít jasno, zda KOUPIT/NEKOUPIT.

Ale za sebe bych doporučil:
    MGSV Phantom Pain ... sice mám odehrány tak cca 4 hodiny, ale už takhle je to neskutečně promakaná stealth/akční hra s možností variabilního přístupu k misím, japonským humorem a pokud jsi fanda série, tak je to prostě kurva povinnost.

DMC Definitive Edition ... jakožto nejlepší dostupná rubačka na trhu momentálně je tohle pro fandy hack'n'slash her též povinnost. Úžasnej level-design, kulervoucí hudba i soubojovej systém, nespočet různých komb, kde si můžeš krásně vyhrát v tom, jak nepřátelé rozemeleš na sračky.

RE6 ... ano ano, fanoušci série z toho sice pořád zvracejí a ještě se z toho ani pořádně nevzpamatovali, ale když se odendá název RESIDENT EVIL, tak jde o skvělou hororovou akční adventuru, kde máš na výběr ze sedmi postav, spousty lokací a skvělý atmosféry, zejména pak v Leonově kampani.
  • Scénář Detroit: Become Human má tisíce stran.

To je sice hezký, ale to nezaručuje, že to nebude pak třeba ve výsledku překombinovaná scénáristická patlanina se spoustou nesmyslů, těžko uvěřitelných zvrat(k)ů, nudných dialogů a mnoho dalšího. Radši kvalitu, než kvantitu. Beyond jsem sice nehrál, ale to mělo taky spoustu stran, co jsem slyšel, a přitom šlo o patlaninu, jak říká internet. Snad to dopadne dobře, látka vypadá zajímavě. Stačila by stejná kvalita ve všem, jako byla u HR a budu spokojenej. Takovej Fahrenheit už ke konci dost skřípal a matrixovskej konec to vyhnal do absurdna během několika minut.
  • 0011
    tak zrovna ten mám delší dobu rozehraný a masochismus to fakt je, ale přišlo mi, že talos principle má zajímavější puzzle, ve witness jsem se někde zaseknul, už ani nevím kde, ale vizuál to má parádní, i když firewatch mi přišel hezčí, jenom škoda, že to nebyl survival ale exporační "adventura"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit