Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm, za klávesnici bych nedal ani 1/5 toho, co stojí ten Logitech. Zbytečnost
  • snorgrind
    jak to nema NA layout tak je to pro me naprosto nepouzitelny, coz zaroven snizilo muj vyber klavesnic, nakonec sem skoncil s k95 RGB :)
  • Draken69CZ

Logitech G910

Na CZC s CZ popisky a The Division k tomu slint slint *14*

/pokud máte lepší tip sem s tím *3*
  • Vogon

Artwork a screenshoty z Berserk "Warriors" hry (špatná kvalita)

http://imgur.com/a/9J4uQ
    Potvrzené platformy: Steam, PS4, PS3(Pravděpodobně pouze Japonsko), PSVITA
    Datum vydání v Japonsku: 21. Září 2016, takže na západě tak Leden-Únor
  • Jack1947
    Už jsme vyřešily *4* DSR.
  • Naopak : tzv.inteligence národa koreluje s vyspělostí jednotlivých států (to souvisí s úrovní základního vzdělání a celkem překvapivě i s kvalitou stravy) Takže tato studie ukazuje jen vztah pirátství a životní úrovně v jednotlivých státech.Všechno se opět točí kolem peněz.
  • MickeyMutant
    Že by soudruzi výzkumníci z Německa nečetli Wikinu?
  • MickeyMutant
    S kupní silou pirátství samo sebou taky souvisí, ale zajímavé je, že zřejmě víc koreluje právě s inteligencí. Všimni si třeba, že některé státy bohatší než ČR mají výšší míru pirátství.
  • Urug

Korelace != Kauzalita

https://cs.wikipedia.org/wiki/Korelace_neimplikuje_kauzalitu
  • SalemCZ
    Microsoft znamená i PC, Microsoft=win10 a xbox one
  • Zajimava studie, neni ale problem spise v tom, jak je ktera zeme bohata ? Preci jenom asi kazdy vi, ze piratstvi je zlocin, ale nejakych 50€ pociti treba nemci podstatne mene, nez treba cesi.
  • MickeyMutant

Inteligence a pirátství

Vědecká studie potvrdila velmi silnou korelaci (vzájemný vztah) mezi inteligencí národa (státu) a mírou softwarového pirátství. Prokázala nepřímou úměrnost zkoumaných hodnot - čím je inteligence vyšší, tím je míra pirátství nižší. Zeměmi radikálně se vymykajícími z popsaného vzorce zůstává Čína na jednom a Jihoafrická republika na druhém konci spektra. Česká republika nepřekvapila, drží se v pelotonu očekávaného průměru.

Předchozí studie popsaly, jak softwarové pirátství zvyšuje gramotnost a vzdělanost hlavně v afrických zemích, což vede k zvyšování průměrné inteligence a snižování pirátství v dlouhodobém horizontu. Vypadá to tedy, že někde je nejlepší medicínou na softwarové pirátství samo softwarové pirátství.
  • Jack1947
    Nakonec ne když viděl že mu teče do bot *3*
  • Ale on nicim nemaval a nikomu netvrdil ze ma krutej kompl. Ani netvrdil ze s takovym rozlisenim hraje.
  • Jack1947
    Který ani on nemá přitom rozhazuje paže jakej není borec... taky si típnu screen v DSR a budu mávat všim co můžu jakej nemám krutej kompl rofl to fakt už ne *12*
  • Ja jsem si rikal ze ty trotly jenom zavidi kvalitnejsi pixely.
  • MickeyMutant
    To má školu za to, že reaguje. Kdyby je nechal plácat nesmysly a nevšímal si jich, už je to dávno přešlo. Oni by byli za slepce, protože nevidí rozdíl mezi 5K a 1080p, a on by ušetřil fůru času.
  • Com vam ten Kravicka udelal? Pro je troll ze nam poslal screenshoty v 5k rozliseni?
  • x_ander
    Je to prasárna. ME3 jsem koupil sběratelku a chci si to zahrát někdy se všemi DLC, ale za ty prachy ať si trhnou. Přitom bych to klidně koupil znova v nějaké GOTY edici za rozumný peníz.
  • jakubc
    EA je v tomhle prostě na hlavu... DAI jsem si předobjednával a dal za něj 1000 Kč, dohrál jsem ho v podstatě hned a teď mě zaujala ta kompletní edice za krásných 20E... Kdybych si koupil ta DLC zvlášť, dám za to 30E a víc, takže jsem si musel koupit hru podruhé... :-( Přitom mi v podstatě jde jen o to, abych měl co nejkompletnější "svět" do Dragon Age Keep v případě, kdyby se vyskytnul další díl, což se doufám stane.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit