Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    http://v31i.imgup.net/201606181796ec.jpg
  • Kravicka

5K res games

http://imgur.com/user/Kravicka/submitted
  • Projedu český obchody a žádnej nemá v nabídce Waluigi amiibo. KDE TO ŽIJEME? *10* *10*
  • Jack1947
    To máš problém s očima jestli nestíháš ostřit možná těch 32 bude moc navíc 32" monitory jsou netradiční dost drahé nestačila bY tak 27" ?
  • alladjex
    no voči máme oba hodně dobrý to je fakt.
    já popravdě s velkejma úhlopříčkama mám problém. třeba na práci u stolu mi nevyhovuje nic nad 22". Protože to nepřehlídnu v kuse. V kině si musím sedat do horních řad, protože když sedím blízko, tak mi oči nějak nestíhají ostřit nebo co. Takže u nás fakt těch 32" bude ok. v tom fakt problém není.
  • Jack1947
    "Teď čumíme ze tří metrů na tu 21 nebo 22" a to bude velkej progress ... ;] zvláš u filmů s titulkama je to naprostý peklo ;]]] "

Ty vle to musíte mít úplně na prd lol. Máte bud titulky přes celou obrazovku nebo hoodně dobrej zrak ale itak lol... Na metrovou tv se čumí tak z jednoho metru max 1,5. Na 21-22" se kouká tak z 50cm ani ne 20 spíš.
  • Vogon
    Přesně. Animace skluzu v Bloodstained vypadá sice slušně, ale zbytek je docela na nic(Hlavně skok a ti velcí chlápci v černém brnění), a absence zvukových efektů nepomáhá. Navíc Castlevanie, tedy alespoň ty klasické, v tomhle vždycky byly dost dobré, takže pocit z Bloodstained je naprosto šokující.
  • MickeyMutant
    Pokud bude jen sledování ze dvou, dvou a půl metru, tak je to možná trochu overkill. Jestli to využiješ i jinak (blíž), pak to smysl má.
  • MickeyMutant
    Někdo by mohl namítnout, že v případě problémů s přenášením je možné využít automobil. Jiný by mohl namítnout, že automobilismus podporuje obezitu, ale to lze na závěr zpochybnit faktem, že ne každý řidič je nutně obézní*3*
  • Ronox
    Paradox, jak má Death´s Gambit mnohem lepší animace, než 3D Bloodstained. Ten důraz na váhu a pohyb je neskutečný.
  • alladjex
    sledovat to budeme z 2 až 2 a půl metru. naši tuhle televizi mají a rozměr mi přijde pro naše účely optimální. Navíc na větší televizi prostě už nemám místo. Takže 32" je prostě daný ;]

Teď čumíme ze tří metrů na tu 21 nebo 22" a to bude velkej progress ... ;] zvláš u filmů s titulkama je to naprostý peklo ;]]]
  • *5*
  • MickeyMutant
    Pro dilema TV nebo monitor je nejdřív dobré si odpovědět, jestli to budu používat jako TV nebo monitor. To jest, z jaké vzdálenosti se budu dívat. Pokud budu jen sledovat filmy ze dvou metrů a víc, nemá podobný monitor, o jakém přemýšlíš, smysl. Pokud uvažuješ o práci s grafikou a hraní třeba z metrové a menší vzdálenosti, tak podobný monitor nebudou vyhozené peníze.

Film s nižším rozlišením se ti prostě jen roztáhne na celou plochu, výkon počítače tady nehraje roli. Čím nižší rozlišení, tím hůř to jen bude z určité vzdálenosti vypadat*3*
  • Díky za avízo, nakoupil jsem!
  • Vogon

Death's Gambit a Bloodstaine: Ritual of the Night gameplay

Death's Gambit - https://www.youtube.com/watch?v=SxKCn2QT36Q
    Bloodstained - https://www.youtube.com/watch?v=lAL07Pbqx3c
  • alladjex
    grafiku dělám jen 2D, to znamená Photoshop a Lightroom. Mám myslím 21" full HD a na práci mi to stačí. Momentálně počítač, co mám na hry neutáhne ani to full HD.
    Ale počítám, že budu příští rok upgradovat celý počítač. Na 4K nemířím. Ten Philips má právě jen QHD. Full HD mi na tuhle úhlopříčku na práci už přijde málo.
    Je fakt, že vůči televizi mám trochu averzi a mám trochu strach - a myslim, že opravněnej - že ve chvíli kdy si pořídím domů TV, tak to malá začne jako TV používat. A to nechci ;]

Každopádně ale díky za podnět. Protože pro mě je asi největší dilema, jestli TV nebo monitor. A začínám mít pocit, že asi monitor bude lepší volba. Žena je tomu nakloněná taky ...

Když jedu film s nižším rozlišením na fullscreen, tak je asi jedno jaký ten panel má rozlišení ne? Se to případně upscalne. To asi není na výkon počítače tak náchylný, což?
  • solomon.short
    neni treba, stalo to v akci dva dolary :) a jeste se mi odecetlo z kreditu co jsem tam mel. ja bych mel blby pocit ze jsem neco slibil a nedodrzel :)
  • Lukyz
    Boha, to si nemusel!
    Můžu se nějak revanšovat?
  • Lukyz
    Super, gift dorazil!
    Tak ještě jednou díky!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit