Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Uvědomuješ si že je 960 pomalejší než 770 ( teda aspo ta základní verze) ale "umí" DX12 což některé 11tky umí taky takže to není takovej odvar navíc DX12 neumí stará generace používat jen spustit není zaručeno že vše pojede ok ale s tím se tak nějak počítalo noo.

Čeče ty tu už začináš bejt pomalu víc jak já lol. Minimálně na bleskovkách. To je celkem bré heje *15* *1*
    Abys se z tebe nestal No lifer bacha na to *8* *12*
  • Draken69CZ
    Jj to máš štěstí že máš tuhle kartu, v podstatě stejný žihadlo jako má LV a ten si umí vybrat GPU.
  • Draken69CZ
    Ucho vychytralé *15*
  • Jack1947
    Ne pokud je to jen uzmačené protože to prostě nějak podělali. I tak tomu moc nevěřím právě a u her to může dělat problémy - ještě že mám pak 7700GTx co ? Kde je těch 4gb nejen na papíře i v reálu *3*

4Gb na nic aha tak na co sou karty minulé generace s 6-8gb lol.
    Jinak na nic do té doby než to hry začnou využívat jako naposledy Doom při nastavení na Nightmare což se nastavit nedá pokud máš méně jak 5gb ale je to zbytečnost jen to žere více výkonu, jinak to má asi lepší textury nebo tak.
  • Draken69CZ
    "v updatu"?!? Jak HW záležitost chceš řešit v updatu? Max zakázali využívat víc jak 3,5GB VRAM, ale to pak naopak "kecy typu 3,5gb vram" nejsou kecy, ale smutná realita když máš na krabici 4GB ale jen na něco u herního GPU vlastně na nic.
  • ucho
    no a zkoušel jsi alespoň to číslo, co tam uvedené není? protože platný není žádný z těch, co jsem uvedl, ale ten jeden, co tam chybí.
  • Jack1947
    Lv je možná děcko, ale Nv to opravila v updatu posléze takže kecy typu 3,5gb vram jsou mimo a asi to vadilo když tam poklesl výkon v těžších operacích.
  • Draken69CZ
    Jo dyk přesně na takové "odborníky" PR nVidia směřuje své kampaně a u tebe se jí to na 100% daří, lhát mužem jak chceme "ONI" si stejně koupí další *15* s těma pitomečkama a děckama by si měl šetřit zatím tu vidím jen jedno pitomoučké děcko *3*
  • PreidaQ
    Já to zkoušel asi po čtyřech minutách od napsání a žádné štěstí.. místní Draken-like uživatelé jsou velice rychlí.
  • Draken69CZ
    To si to té nVidii teda natřel, to už tě musela fakt namíchnout když si tu kartu prodal dál a koupil si další nVidia kartu *15* Na to už musí mít člověk koule *15*
  • Jack1947
    Ty sou tam v prdelli, jinak ve všem ostatním hlavně že elektroniku maj za paatel *3*
  • Jack1947
    Protože tá 960 stačí , 970 je zbytečná ale měl jsem pujčenou 980 to byl teprve vichr spíž fičák - Titána ne ten je taky predaženej - Predátor/LV 2016.co
  • Meow
    "měl jsem 970, prodal a koupil 960" :D :D :D :D
  • BattleNet

Mohl by mně někdo poradit, kde se dobře prodává Battlenet. Popřípadě neměl by někdo zájem o Battlenet? Nemám tam moc her, ale je tam Diablo 3 + Datadisk a StarCrat 2 + první datadisk. Cenu bych si představoval kolem 1000kč. Takže jestli máte tipy, kde to střelit nebo jesti máte vy zájem, tak se prosím ozvěte. Díky za případné tipy.

Edit. Děkuji za mínuska, tipuji že nějaký ret@rd typu Veskoslava se baví. Takže se bav.
  • OK :) Kanáry.. EU (Španělsko) ale dph tu je 7%.
  • Veskoslav
    No najde, ale napíše, že stránky jsou ohrožením pro bezpečnost a Chrome to zavře, Firefox neotevře a Edge se tváří, že něco načítá:) Kolem Gibraltaru jsme proplouvali, někdy se tam chystám, ale až bude více času a dovolené.
  • Heej a tys to nedohledal přes to "IGIC" ? To ti česká verze Googlu nenajde? Bohužel karta by tě vyšla stejně draho jako v ČR, jsme tady trochu z ruky od zbytku evropy. :D
    Ale zaleť si do Gibraltaru, kde je dph 0%. :) A je tam taky krásně. Chce to občas vystrčit zadek z té naší malé kotliny. ;)
  • Veskoslav
    Nemusíš, jenom to myslím vážně, ať mi pisneš tu zem, protože to s tou kartou myslím vážně:)
  • Vesko já se snad hecnu a zajdu ti do krámu udělat fotku nebo co. :) Elektronika a 7% dph, je to tak a je to v EU. Dej si vyhledat IGIC. :)
  • Veskoslav
    Všechny země EU mají více sazeb:) Čr má taky 3 sazby na DPH. Záleží, do které skupiny zboží patří:) Ale 7% daň na elektroniku nemá žádná. To by tam kupovali naprosto všichni, protože od roku 2010 platí v rámci EU záruka bez ohledu na to, ve které zemi jsi to zakoupil. Samozřejmě o legální kopie. Zabránilo se tak např. u mobilních telefonů, které měly své trhy, aby nedocházelo k neuznání záruk atd. Zejména mobilní telefony v Polsku, kdy byly levnější i o 10% než u nás a docházelo tak k prodeji u nás. Takže 7% na elektro vážně nikdo nemá. Jinak by bylo fajn napsat v které zemi to má podle tebe 7% daň, protože hned jdu objednat kartu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit