Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OPenetrator

GTA Online

Zdravím, není tu někdo kdo by měl chuť si ještě dneska zahrát GTA Online? Hrajeme s kámošem a už máme celkem pokrk těch random pitomců :)
  • iSpirit
    Jak prohlásil Sergio Busquets, tak simulují jen inteligentní hráči. Já bych tam dál krále(CR7)
  • Nepotvrzeno: Tvářemi obalů hry FIFA 17 jsou James Rodriguez z Realu Madrid, Eden Hazard z  Chelsea, Anthony Martial z Manchesteru United a Marco Reus z Borussie Dortmund.

No ještě že to není Pepe.
  • Draken69CZ
    Trochu podrobněji https://www.youtube.com/watch?v=Y5-RYD436zQ
  • Veskoslav

Obsah datadisku O víně a krvi (Zaklínač 3)

http://postimg.org/image/umugcqu8r/
  • SalemCZ
    se Seigem bych to radši moc neporovnával, typuji že v Battlebornu jde udělat alespon párty hra, po víc jak půl roku po vydání
  • 0011
    Mrkni na Amazon, většina nově vydaných věcí jsou starší pecky, ale jsou tam i novinky
  • Jack1947
    Proč si vymejšlíš nebo se snažíš vrážet každému do chřtánu tvé řeči ? Já jenom píšu že

https://www.mweb.co.za/games/view/tabid/4210/Article/25824/Which-of-2016s-online-FPSMOBA-infused-games-excite-gamers-the-most.aspx

http://supforums.com/thread/337254935/video-games/for-whatever-reason-arena-like-moba-infused-hero.html

No ááno pokud to bereš takhle tak TF2 mělo mnohem blíže k Overwatch tedy (Moba infused) než které koli jiné hře a ano je to tím pádem více MOBA. I když bez minionů a jinejch srandiček.
  • Veskoslav
    No opět jsi dokázal, že netušíš, která bije. Nebo chceš říct, že Team Fortress 2 je FPS MOBA?
  • Jack1947
    Jedno je FPS MOBA (at máš radost)

Druhé je arénová střílečka jedno se chtělo zabavit kampaní ( to nevyšlo) druhé je čistě MP. Co tam máš dál co nechápu ? Obě ty hry se jmenují MOBA FPS infused nebo tak nějak. ( neboli nový žánr her).
  • Ceny staré generace karet poletí dolů jak Jackovo IQ. Ale když koukám na naše obchody, jak mají narvaný sklady GTX 960tek, tak ji mi jich až líto. (kecám, není) *5*
  • Tak takhle nějak plynule bych si to představoval .... *3*
  • Je mi šumák kdo přijde s pořádným výkonem pro mainstream , hlavně aby to tu již bylo ;)

Asi tak 1080 a deriváty budou určitě zajímavé kousky . Však u mne vyhraje ten , který jako první dokáže uvést svůj produkt v rozumné cenové kategorii - a tím myslím na mainstream s cenovkou 4-6 tisíc . A pokud to bude karta krátká , se solidním odběrem a hry nebrzdící i na již letitých sestavách , tak nemám co řešit . Upgrade celého systému stejně dřív než napřesrok neplánuji .....
  • Veskoslav
    Overwatch a Battleborn jsou žánrově odlišné hry. Chápu, že pro tebe hrdinové a schopnosti, tak je to to samé.... *7*
  • Veskoslav
    Uncharted? Srovnatelná reklama. Mnohdy nasadila i agresivnější (a nemyslím tím reklamu na Tiscali). Neříkám, že nebyla a byla, masivní. Ale kdyby Battleborn byl lepší hrou, tak má i lepší prodeje. Osobně jsem se na ni dost těšil. Ale málokdy se mi stane, že mě hra prostě přestane bavit. Nejhorší bylo, že jsem si nemohl vyzkoušet další hrdiny, protože jsem neměl level:) To byl jeden z důvodů, kdy hru koupím za nějakých 15-20 euro, protože ať se to nezdá, tak gameplay me bavil a šlo vidět z čeho hra čerpá. Žel bohu 40 éček a minimální komunita mě odradila od koupě. Tam si myslím, že pomůže změna konceptu hrdinů a přístupní všichni od začátku+větší sleva na podporu komunity, co tam pak dotáhne další lidi. Ale hrát onlinovku a čekat 3 minuty u nového titulu (pro srovnání Overwatch cca 10 vteřin max, Rainbow Six cca 40 vteřin, Dota 2 20 vteřin, LoL 30 vteřin či CS:GO 15 vteřin). Battleborn je někde napůl, není to vyloženě špatná hra, ale tvůrci to chytili za špatný konec, když už mají tak málo obsahu (méně jak Overwatch, mají ale SP kampaň navíc), tak měli dát přístupné všechny hrdiny, protože hrát 3 hodiny ty samé než si otevřu další, to pro mě osobně není nic, co bych si zopakoval.
  • Jack1947

Dangerous golf

http://store.steampowered.com/app/405500/?l=czech

Bacha bez gamepadu si ani neškrtnete! *2* Já bych ho zavedl jako povinnou výbavu pc.
  • Jack1947
    Ono nemá smysl reagovat když je někdo Fanboj má zahalenej pohled. Nicméně Overwatch je supr hra, má málo obsahu a komunita nebude velká ale to se časem zlepší. ( Obsah ne komunita asi...)

Jenže to už je Blizz a jiné firmy hra tu kampan a blbosti spojené s PR okolo nepotřebuje jenže oni jí beztak udělaj + tam vrazej i nějaký ty postavičky(figurky).
  • Jack1947
    Wach dogs byla strašná hra, to řiká člověk co hrál i nejdebilnější hry co měl možnost hrát. Strašná v tom smyslu že to bylo ořezané z počátku až běda ale my se bavíme o nečem jiném že. ( Příběh byl jak z déčkového filmu a to jsem ještě velkorysý).

Ok Lp se využívají asi jen u sběratelských edic jinak fakt dneska nekoupíš nebo jo ?
  • Jack1947
    Takže podle tebe, to je hra co jsem nehrál takže nevím o co jde nebo co ? Battleborn byla od začátku blbost která se jen snažilsa vést na vlně, kterou vyšlápl Overwatch to samé bude nejspíše i Lawbreakers které už ted je postavené na hlavu nicméně jsem zvědav na betu.

Battleborn jsem viděl ve videu a vypadalo to dost blbě na to abych to nechtěl hrát, minimálně zkusit ale jen ze zvědavosti.
  • SalemCZ
    Overwatch měl takovou mediální kampaň jako jsem dlouho u žádný hry neviděl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit