Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Neřikám že u všech her a vždycky ale zrovna u Mafia3 je to teda něco sběratelka může bejt sebelepší vynilové desky a celkově gramofon už je pozvolna historická záležitost.

Nicméně, to neznamená, že by to nějak vykoupilo kvalitu hry, prostě to bude blbost ale lidi koupěj sběratelku a budou mít pocit že přispěli na vývoj jiné blbosti a zároven, podpořej blbost. No co no když to lidi baví, kupovat ale pak se nemůžeme divit že ta snaha u takovýhle her bude nulová. Proč taky to udělat lepší když lidi koupí a ještě koupí sběratelku Loose-win - loose.
  • 0011
    Ty "blbosti okolo" jsou jenom takový příjemný bonus za to, že sis hru opravdu koupil a podpořil studio, které jí vyrobilo, já nedávno za jinou sběratelku vysolil 3 tácy a nelituju ani koruny. Navíc ty LPčka u mafie vydrží, ty si přehrajou ještě jeho prapravnoučata případně je prodají za mnohonásobek pořizovací ceny celé edice, záleží kolik kusů se dochová případně kolik nerozbalených komletních kolektorek. Záleží jak k tomu přistupuješ, buďto máš pro radost a budeš to používat, nebo jako investici, nebo si koupíš 2 a pokryješ předchozí možnosti, v každém případě to je výhra.
  • Pro ubožáky a každý to hned pozná :) Týpci, co mají achievemnty z hry, která zabere stovky hodin hraní, po 3 min jsou všem jen k smíchu ;)
  • Ten byl zrovna v pohodě, stačilo vytrénovat postavu, a pak to šlo samo. Hmm, achievementů máš pořád o brutální množství více, ale úspěšnost mám lepší *1*
  • Uplne me to zkazilo naladu *13* Pamatuju ze nakou dobu pred mgs 5 nwm jestli to byla spekulace Kojima chtel po ptetce udelat remake vsech dilu do fox enginu a udelat je vic openworld jestli planoval i hry z MSX tak by to vysvetlilo ten neuspokojivy konec petky
  • Lukyz

Konami předělalo finální scénu z MGS3 do FoxEnginu jako upotávku na nové pachinko

Viz článek na Gamesradar.
    Že se Konami poslední dobou chová fakt prapodivně si všiml snad každý, ale tohle je vážně úlet.
    Celkem škoda, remake by MGS3 očividně velmi slušel...
  • Czech_NoOb
    Salem: Díky moc. Je to This war of mine.
  • SalemCZ
    podívej se sem jestli třeba mezi tím něco nenajdeš http://store.steampowered.com/updated/myapps/
  • Czech_NoOb
    bohužel ne. Tam mi chybí jeden kousek, protože na to jsem fakt neměl nervy u takhle bídníého mobilního portu.:D

All belts, no knockdown
    Win all belts without getting knocked down once in the process.
  • SalemCZ
    Real Boxing?
  • Czech_NoOb
    Přesně tak, to se děje vcelku často. Bohužel nemám šanci zjistit, o jakou hru se jedná. Maximálně projet seznam kus po kuse. To je celkem problém.
  • SalemCZ
    byl update nějaký hry co? že už máš jenom 199 perfektních her
  • Morraw
    Dík. Opraveno :)
  • Czech_NoOb
    Jo ta guide byla peklo, screeny, úprava. Neskutečný zlo se s tím patlat.:D
  • Co to ma spolecneho s tim, co jsem napsal ?
  • Jack1947
    Zase na druhou stranu lepší než kdyby nebylo nic žádná alternativa, kdyby byla NV monopol byl by to sakra velký problém. Škoda že tu není nějaký třetí hráč který by měl eso v rukávu *7*
  • LV, ty ceny jsou uplne stejne u nas jako pri oznameni. Jedine co to te muze zmast je to, ze ty ceny jsou udavane v $ a bez DPH, protoze ma v USA kazdy stat jinou dan. Proto kdyz vemes 700$*24*1.21 = 20328,- Kc. Coz se od tech 21k co jsi psal moc nelisi, no ne ?
  • ZvacA
    V tom případě musíš být zrovna ty neskutečně bohatým člověkem.
  • 0011
    nebo si ho vyhledat přes google, ten účet je pravý a úctyhodná sbírka, sám mám steam kratší dobu až to bude těch 9 let tak budu taky tak na 800-1000 hrách, oni ty letní výprodeje dělají svoje, no a taky levné indie hry
    edit: jo takhle, teď jsem se na youtube koukal jak to funguje, to jsem nevěděl že takováhle sprosťárna existuje, no nic pro mě, baví mě achievementy plnit, ne si je naklikat a věřím, že to takhle má spousta lidí i co znali tenhle program, tohle by měli banovat, hele ale proč by takhle cheatoval a měl na profilu návod, jak získat všechny achievementy do goat simulátoru, já bych neztrácel čas ani s jejím hraním, natož psaním a. guide *1*
  • Draken69CZ
    Jde o to že obdobný výkon (v některých případech i vyšší) dokázali vměstnat na podstatně menší rozměr, neříkám že je to důvod ke koupi, ale jasně to ukazuje kdo má technologickou převahu, jinak fanboye si nech pro někoho jiného to na mě opravdu nesedí *3* Taky se tu pořád objevuje že AMD je přímotop atd. stejně tak že 970 je mrzáček ono na obou stranách je to stejné nemáte si co vyčítat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit