Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Aha, oni nehráli betu chudáččci *9* *7*
  • MickeyMutant
    Tohle tedy znamená jasné doporučení do konce června (29. 6.) nekupovat nic ze střední třídy, ať už se jedná o Nvidii nebo AMD. Smysl bude mít z vyšší pouze Nvidia (GTX 1070, GTX 1080) pro ty, co jsou ochotni si připlatit, a ze střední RX 480 pro ty, hledající nejlepší poměr cena / výkon. Než vyjde GTX 1060 třeba za podobnou cenu jako RX 480.
  • MickeyMutant

AMD oznámilo grafickou kartu AMD Radeon RX480, která vyjde 29. června s cenovkou 199$.

Dragging previously high-end performance down to an affordable $200 price point will let AMD dominate for the crucial mainstream graphics market until Nvidia releases a GTX 1060.

Let’s say it again, because it’s borderline mind-boggling: The first Polaris-based Radeon graphics card will cost only $200, and it will deliver roughly GTX 980-level performance according to AMD. That’s crazy. AMD will sell Radeon RX 480s by the boatload at least until a GTX 1060 appears—and maybe even after.

Still, the combination of those two next-generation graphics cards’ (RX 480, GTX 1070) entering the market basically renders every Radeon R300 and Fury card over $150 utterly irrelevant. There is zero reason to buy any Radeon graphics card but the new one for gaming right now... Everything else in the Radeon lineup is simply too high-priced compared to either the new Radeon or the GTX 1070.

The same can be said about everything Nvidia sells in the low- to mid-range: There’s zero reason to buy a GTX 950 or 960 right now with the $200 Radeon looming.

- PCWorld.com
  • Veskoslav
    Tak si přečti, co tento človíček poslední dobou píše. Nevidím důvod se k němu chovat jinak, když roky vyžírá klíče a poslední dobou se dal na dráhu moderního tvůrce kritiky, co zkritizuje naprosto všechno, co se většině líbí:)
  • Veskoslav
    Tak kvalita jistě není zárukou. Ale za Battleborn stojí neméně slavné studio a neméně slavní tvůrci a přesto to pomohlo pouze k nějakým 150 000 prodaných kusů. A to je naprosto šílený propadák.
  • Ne, overwatch se prodava protoze 10 mega lidi z obrazku poznalo ze jde o velmi kvalitni hru, tak si ji hned bezeli koupit. Trolle. *15*
  • Hrál jsem betu a oproti Borderlands mi přišel single player hrozně nezáživný. Multiplayer pro mě není dostatečný lákadlo abych do toho investoval víc jak 10 éček.
  • Proč hned tak agresivně?
    Nebýt to od Blizzardu, tak jsou prodeje minimálně poliviční.
    Neříkám, že to není kvalitní hra, nehrál jsem jí, ale myslet si, že za ten úspěch může jenom kvalita je hodně naivní.
  • Nejsi trochu podrážděný panáčku? To když někdo slušně vyjádří svůj názor, tak ho hned musíš napadat?
  • 0011
    Slyšel jsi někdy hip hop? Dodneška se v něm a obecně v elektronice LPčka používají a dodneška i moderní umělci vydávají LP. Jinak preorder spíš v zahraničí je nutnost, tady jak u čeho, sběratelka fireemblem se u nás dá sehnat ale pojistil jsem si to(recenze byly dávno venku), v americe zmizela během pár okamžiků po oznámení předobjednávek, v kanadě za 15 minut a kdyby ta hra nebyla rozdělená na regiony, tak mi jí američani vyfouknou i v evropě. Pokud žiješ v USA a chceš sběratelskou edici čehokoliv, tak jsi rovnou v čudu a musíš pořád checkovat internet a ani tehdy nemusíš uspět. Jinak watch dogs není blbá hra, možná má slabší příběh, jinak to jde
  • Veskoslav
    Až na to, že tohle je to poslední, co by tam nefungovalo......Ale chápu, opět další hra, co jsi nehrál a meleš z cesty.
  • Veskoslav
    Jasně. Overwatch se prodává a hraje jenom proto, že je to Overwatch od Blizzardu a není to kvalitní hra. Raději jdi sockovat klíče, které pak budeš "rozdávat".
  • Jack1947
    Ne právě že po vzoru Overwatche ne jenže to moc nezmákli jak chtěli narvat do FPS regulérní MOBU a doufat že to pojede je mi záhadou *7*
  • Jack1947
    Watch dogs supr hra a recyklát AC taky ? *7* pak další recyklum COD/BF s+lé hry opravdu, tak jim dáš víc než oni od tebe normálně chtějí no. Není zač se snad stydět he? *2*

Vždyt já to chápu, prostě u provařenejch značek se to možná snese. Jsem se zle vyjádřil, on už Preorder je zlo ale to moc svěratelek v Pre-order není nebo jo ?

Jinak gramofonáky letěj áá? retro aha odkdy jsem si toho nevšiml možná proto že se na nějaké blbosti moc nesoustředím, beru to takhle že pár lidí mají gramofon... takže to je archaické poněkud.
  • Ono to nebylo free to play ? :D
  • Draken69CZ
    Njn holt se to neveze na slavném jméně.
  • Veskoslav
    Battleborn za 30 éček na Humble. To musí být solidní prodejní propadák, když měsíc po vydání je už 40% sleva.
  • 0011
    To spolu vůbec nesouvisí, takovouhle sběratelku si dovolí jenom velá studia, která jsou si jistá úspěchem. Třeba SF5, což je asi nejhorší případ z poslední doby není vůbec špatná hra a obsah přidělávají. Navíc já si sběratelky kupuju jenom u prověřených sérií a moje poslední vyšla dřív v americe a rok předtím v japonsku, takže recenze byly dávno venku. Jinak nemyslím si, že by mafie 3 byla blbost, naopak mi ta hra připadá čím víc se o ní dozvídáme lepší a lepší. Ano jsou lidi kteří koupí sběratelku za každou cenu, ale to jsou sběratelé, je to jejich koníček a protože jsou to limitované edice tak tím průmysl nijak nepoškodí i kdyby ta hra byla blbá, ale většina lidí si koupí limitku u hry/série, kterou mají rádi. Z poslední doby co vyšli limitované edice: Division-super hra, Total war WH-super hra, krabicovka datadisku k zaklínačovi -super hra, to samé nový Doom atd. nevzpomenu si za posledních pár let ani na jednu sběratelku, která by byla vyloženě blbá hra, nějak ti ta statistika nevychází
  • Clovek jako ty to nemuze nikdy pochopit. Pro tebe hrani znamena, stahnout neco z piratebay, speedrunem to dohrat, a pak sup na dalsi titul. Ale jsou lidi, kteri to berou jinak. A gramofon historicka zalezitost? Vyjdi trosku ven, je retro moda a gramofon je celkem hit. To je proste zoufale jak absolutne nic nevis.
  • Lukyz

Chlapík z Ruska vyrobil funkční Scanner drone z Half Life 2

Toto potkat večer na sídlišti, tak si pomyslím, že jsem se už úplně zbláznil *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit