Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Tak pokud si počká na PS4,5/4K kde by mělo být garantováno 1080/60fps tak proč ne já do ni asi pudu pokud zpětně vylepší Bloodborne, Uncharted 4 a GT Sport *3* nehledě že MS taky něco chystá snad 4x výkonnější než XOne *8*
  • Jack1947
    Nakonec beztak skončí u konzole která bude pro něj paradoxně nejvýhodnější... FPS sem FPS tam nemám li pravdu heh? *5*
  • Draken69CZ
    Tak prvně je to sestava co bych chtěl já když už by na to přišlo a za druhé z 15k jsi se dostal na 20+GPU=30-33k tak moje verze to zvedla na nějakých 38-41k to už se tam ztratí *3*

P.S. jinak jestli ho hraní nějak nebere tak i těch 30k pro něj bude neúnosné.
  • Draken69CZ
    V poho každý na to máme nějaký názor, mám rád kvalitní základ zvlášť když se má taktovat a u Asus platíš něco za značku (neříkám že MSI je špatný nějakou jsem taky měl), zdroj je za stejné peníze a je tu možnost SLI, sestava si nevezme 200W jen přetaktovaný CPU si vezme kolem 150W + 150/180W GPU (OC model klidně přes 200W) + serepetičky kolem nemluvě o možnosti SLI, vodní chlazení co tam mám je prověřený TOP produkt nevím co se ti na něm nezdá a průhledná bočnice už je o vkusu klidně může být plná, jak moc to narušuje strukturu mi je jedno stojí to na stole na nošení to není a hluk nevím já na PC něco dělám nespím u něj tak mám asi posunutou citlivost. Já bych si těch 8 tis raději přidal a pořídil si možná něco zbytečného, ale co mi udělá radost, hádat se tu co je zbytečné a co už ne je dost věc pohledu někdo jiný by mi napsal že to je stejně sh!t a nic jiného než do X99 by nešel, věc pohledu a ochoty utrácet. Jinak to DVI na těch levnějších deskách mi evokuje LPT to prostě nechceš *15*
  • Jack1947
    Nepsal LV že prodával někde nějaké sestavy takže se vyzná. Opět mu doporučil spíš něco popdle něj a trochu předraženého. Nicméně 15 tisíc je opravdu dneska málo 15 satojí tak grafika a pár dalších serepejtliček.
  • Draken69CZ
    Přiznávám že cenovej rozdíl neodpovídá nárůstu výkonu, ale takhle už bych se za to nestyděl

https://www.alfa.cz/basket.php?items=_357Y013785012X8S012FDI013EWZ012IK10134TH013CAZ01

jinak pořád je tam co zlepšovat a GPU samo nextgen nVidia/AMD, u zdroje jsem celkem váhal možná ta tvá varianta by byla lepší

v tvém případě mi vadí no-K CPU s tím spojená levná B150 deska a na WD Blue jsem alergický, ale jak jsem psal fungovat to bude a určitě by to stačilo
    *3*
  • Draken69CZ
    Fungovat to bude, ale brrr nechtěl bych to.
  • V pohodě, každopádně díky :)
  • A nějaké konkrétní komponenty by nebyly? O:-)
  • Vogon

Warcraft: The Beginning recenze z britského rádia BBC5 od Marka Kemode

https://www.youtube.com/watch?v=QC-8ghk9ojk
  • Draken69CZ
    ringmancz: je to low-end co chceš
  • ringmancz
    ses někde bouchnul do hlavy? disky 5, bedna deska 3 a ramky 2?
  • Draken69CZ
    Ty by jsi se tím mohl živit, LV - sestavy na míru *15*
  • Detaily stačí určitě high, pod 60 fps bych jít moc nechtěl, jsou sice hry, kde to nevadí, ale jinak je to hrůza a rozlišení? 1920 x 1080
  • Díky za Mirror's Edge :)
  • cmd42

Humble Bundle - Upratovanie

Steam:
    The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack N8YZ8-96Q8V-G9GZ0
    Neighbours From Hell Compilation BIQ98-MX37W-9LADM
    Mirror's Edge JPKJZ-0T335-EIJ93

*4*
  • cmd42

Humble Bundle - Upratovanie

Uplay:
    Tom Clancy's Splinter Cell® UP3-47CE-AAF6-8F6A-21F6
    Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory® SC3-Q37L-AWH8-GNCJ-Q4PY
    Steam:
    Startopia 92INI-6JZEB-LWV6I
    Batman™: Arkham Origins DLC RBNWB-85RM2-EB3ZX
    Gotham City Impostors: Professional Kit CVQ9G-BY09P-BVCNX
    Guardians of Middle-earth 4WATN-KC0R6-YMJ5B
    Guardians of Middle-earth: Smaug's Treasure BC8L5-5Z59I-980PT
  • Počkat klidně můžu :) Není kam spěchat, ještě nemám dohrané starší kousky, takže než se dostanu k hrám jako Doom apod. to ještě chvíli potrvá
  • cmd42
    Mozno by som pockal este na novu radu GTX kde ludia zacnu predavat aj za rozumnu cenu starsie kusky a stale vykonne :) Lebo ako tak pozeram budem rad ak strelim moju 770 lightning aspon za 100€ :D Ak ju nepodarujem brachovi :D
  • cmd42
    Mozno by som pockal este na novu radu GTX kde ludia zacnu predavat aj za rozumnu cenu starsie kusky a stale vykonne :) Lebo ako tak pozeram budem rad ak strelim moju 770 lightning aspon za 100€ :D Ak ju nepodarujem brachovi :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit