-
Tuhle fázi už mám za sebou, viděl jsem a četl dost, abych věděl, že to chci a že v tom strávím spoustu času. Jde mi o to, jestli když koupím základ, tak to později budu moct rozšířit na GOTY dílčíma nákupama, nebo ne. No a taky mě zajímá, jestli jsou příběhová DLC dobrá nebo jestli se bez nich hra docela dobře obejde (třeba v ME3 From Ashes bylo dost zásadní).
-
Dej si předplatné, co má EA a vyzkoušej, jestli Tě vůbec bude bavit základní hra a podle toho bych se rozhodoval:)
-
Není to přímo odpověď na otázku, ale na GOTY bych nečekal, Mass Effect série taky nikdy nevyšla jako GOTY a to ani ten Trilogy pack, navíc Bioware nikdy nedává slevy na DLC, takže akčoliv všechny tři díly ME seženeš za 2-3 stovky, DLC tě vyjdou pořád draho, a jako třešničku je musíš kupovat jen za ty jejich uhozený Bioware body *7*
-
Právě že GOTY sleduju a furt nic.
-
FC3 je pryč, ale já to nebyl...
-
nebývá to slevě? DLC samostatně mají, ale vyjde to o dost dráž
-
Total War Warhammer gameplay - Zdá se mi nebo "Total War" je čím dál ošklivější ?
https://www.twitch.tv/totalwarofficial/v/68514063 -
Díky nechávám ostatním . Gunslingera mám a Uplay nefandím *3*
-
Assassin’s Creed Chronicles: China - Uplay
4PA9-8CVB-AEL9-8TYR
Call of Juares: Gunslinger - Steam
4PBP2-R69DF-CFL7H
Dejte kdyžtak vědět ostatním, že jste si něco vzali, aby nemarnili čas. Jinak parádní bundle, více takových! -
Zase pár her z bundle
Rayman Origins - Uplay
4LP3-LNFL-GDAG-ET6C
Far Cry 3 - Uplay
6DW4-L36J-K8CU-7YMR
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist - Uplay
MEH6-UAKQ-P4GJ-LLXN -
Protože dřív peklo zamrzne a čert pojede na bruslích do práce, než Origin zlevní Dragon Age: Inqusition GOTY, tak se zeptám: Stojí to za to? Myslím tu přidanou hodnotu (příběhová DLC apod.). Ne že by mě 40 EUR zruinovalo, ale základní hru seženu o moc levněji. Nebo ještě jinak, jde do základní hry dokoupit všechny ty věci okolo, aby se to rovnalo GOTY?
-
Kritik může nevědět. Kritik hodnotí film, ne hru.
-
Já už si z Hobita krom Evangeline Lillyový stejně nic nepamatuju. Jedině pocit zkamání z nenaplněného vztahu s trpaslíkem zůstal.
-
Jak mi ani nevadí všemi skloňované CGI, tak zrovna z plotu kolem Garony (soudě na základě trailerů) mám největší obavy. Snad to nebude podobně pitomé jak v Hobitovi.
-
Nerikam, ze rada tech lidi film nevidela, ale zapominas napriklad na press screeningy, takze ti, co to videli, rozhodne nemusi byt z Kuvajtu. Ten film uz nejake projekce mel, ale jeste ne pro sirokou verejnost.
-
na pc jsou taky peasanti, treba fandove amd. *3*
-
Zas bych to nenazvala "odsouzením na základě dvou negativních recenzí", byť se přiznám, že po jejich přečtení u mě zbytky nadšení opadly. Jsem na ten film sama zvědavá; rozhodně na něj půjdu do kina, ať už budou recenze jakékoliv, protože mě zajímá. Jen mi to přišlo jako stručná, zajímavá novinka, která zde zde zatím nemihla, navíc od lidí, kteří s herní předlohou (snad) měli co do činění.
-
"And then there’s Garona (Paula Patton), whose fangs are so utterly silly that they often distract from her performance, which is just as ridiculous."*4*
Doufám, že to bude aspoň tak strašné, aby to bylo zábavné. -
Jedině pokud jsou z Kuvajtu, kde film běžel minulý čtvrtek, ale jenom 2 recenze jsou z dneška a dneska to běží na Filipínách, ve Francii, Indonésii a Egyptě, takže opravdu pár z těch lidí to mohlo vidět, ale většina si přečetla recenze na metacritic a běželi "zvrátit váhy". Na jednom dvd co mám se strašně chlubili skóre na čsfd z doby kdy ten film vyšel, už si nepamatuju co to bylo, no tak jsem si otevřel stránky a průměrné hodnocení bylo něco málo přes 50%, vždycky se vyplatí počkat až se dorovnají reakce fanboyů, vždyť i druhý batman s Balem byl pár týdnů nejlépe hodnoceným filmem všech dob, to je všechno jenom histerie
-
Tak treba Jack kdyby nekdy videl po hromade 15 000, by o neuveritelnym zazitku a sume urcite mluvil *4*