Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Tak ale ty si davas nalepky na notebook
  • Veskoslav
    Vybrané tituly by se hodilo mnohem více:)
  • Lukyz

Tom Clancy's 75% sleva

Vybrané tituly ze série Tom Clancy's teď najdete na Steamu se 75% slevou.

EDIT: Já bych fakt nikam psát nemohl *1*
  • ale tak samozrejme ze je k tomu potreba pristupovat s rezervou. neverim ale tomu, ze ani jeden clovek ten film nevidel... btw je tam 18 recenzi a ani jedna neni starsi nez tyden...
    dal jsem to jen jako kontrast k tomu, ze je nekdo schopny ten film odsoudit na zaklade dvou negativnich recenzi...
  • jednu chybicku to ale ma, Gordon Freeman nepovie nic... *3* *1*
  • První hra bylo wowko, pak jsem se zpětně vracel...
  • Veskoslav
    Kritici? To jsou ti lidé, co většinou ani neví, že je to na základě 1. hry a pletou si to s Wowkem?
  • A to ti fakt není divný, že film oficiálně výjde až 30. května a v americe až 10 června a nadšení diváci už mají recenze? Imdb je tímhle docela nechvalně známá, že tam lidi píšou recenze klidně půl roku před premiérou, takže to co tam zatím je bych nebral ani trochu vážně viz příspěvek jistého moxbrokera:

"I gave this film one star to counteract the moronic fanboys who haven't seen the film and are rating it 10 stars in the hopes that the film will be successful."
  • vždycky možná pokud tvoje první hra byl warcraft 3.....
  • nekromant33
    všude kam se člověk podívá, mimo ty čtyři recenze, se píše opak
  • WarCraft vždy stál na postavách. Illidana či Artase prostě Warhammer nemají. Napadá mě Metal Gear, který má fantastický postavy a dál? Možná proto je Warcraft úspěšný...
  • Lukyz

PC master race evangelium

" "Gaben!", yelled the peasant. " For thy son has no exclusives, how could one call it self the true gaming platform?" Furious by what He just heard, Lord Gaben called an army so vast the sky blackened. The army, that of Source games, MOBAS, MMOs, RTS, FPS and Indies, lead by Gaben's head angel; Gordon Freeman. "Peasant, let thy father know. For every console exclusive there is, there are 100 on PC!" With that Gaben gave Gordon the command in which he threw his crowbar with such force at the peasant, The peasant fell from the heavens back to the land of 30 FPS where he belonged - (Tesselations 27:9)"

Takovej fórek, na který jsem narazil, tak jsem si říkal, že se o něj podělím
    *1*
  • tady stoji neco jineho...

http://www.imdb.com/title/tt0803096
  • No já si počkám na samotnej film, spoléhat se na názor Kotaku/lidí o kterejch sem nikdy neslyšel vážně nehodlám
  • Tilwaen
    Na základě oficiálních trailerů to byla spíš naivní naděje, já vím. Z neoficiálních trailerů bych vůbec nepochybovala o tom, že to bude pecka.
  • Jak by taky mohlo, když je to vykradená lore z warhammera a i ta je sama o sobě dost chabá že to stačí akorát na brakové romány typu zabíječ trolů, který jsou alespoň vtipný, bohužel i z trailerů je patrné, že warcraft se tváří smrtelně vážně a hraje si na highfantasy. Na metacritic zatím drží od médií skóre 29 a očekávám, že půjde dolů a spoustu nominací na golden raspberry. Teď, respektive od 10. června je to na fanoušcích, ale myslím, že by nejlíp udělali, kdyby na to nešli a ten film finančně propadnul. Nemyslel jsem si že to někdy napíšu, ale možná to radši fakt měli dát Uwe Bollovi *15*
  • jindra.veliky
  • Kozy
    A on někdo čekal že to bude dobrý? *15*
  • 15000 tisic za turnaj je dneska uz dneska opravdu k neuvereni.... ale asi trosku jinak nez pan marketak zamyslel.
  • Tilwaen

Warcraft film recenze

Vycházejí první recenze na Warcraft film... a nevypadá to dobře.

PC Gamer
    Kotaku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit