-
dik, ja ked pridem domov, tak ma bude hlavne zaujimat ten trpaslici prsten
-
Kdyby tam byla postavička, neváhám.
-
Joo, taky jsem byl připraven je zasypat penězma, ale trpasličí motiv mě vůbec nenadchnul :/ Enjoy :)
-
@SalemCZ Znáš tolik hackerů, jo?
-
bleskař tentokrát dostál svého jména
...no nic, ty dvě písmenka jsem přehlédl -
HighKing edicia
http://www.fastimages.eu/images/20160524.jpg
*14* -
No spíš si to jenom připrav (pokud možno ve vektoru) a nech si to vytisknout v nějakým DTP studiu. To bude asi tak stokrát kvalitnější a vydrží to stokrát dýl než z domácí tiskárny.
-
Kup si samolepící papír do tiskárny a vytiskni si co chceš, případně se ozvi nějakému svému kamarádovi s barevnou tiskárnou, jinak heureka má samotnou kategorii samolepky na notebooky, ale to je na celá záda a nic s herní tematikou, takže je lepší si to vytisknout sám
-
mam to stejne. az po zkusenostech s reklamou na games.cz jsem zacal pouzivat adblock, jinak jsem vsude reklamy toleroval. a na par svych oblibenych webech mam samozrejme adblock vypnuty.
-
proc by to melo byt detinsky? *1*
-
Kolik ti je, že si chceš lepit na notebook samolepky? Nebo je to nějaký vtípek, který jsem nepochopil?
-
Vydání RPG Kingdom Come: Deliverance bylo oficiálně odloženo na příští rok.
http://www.hrej.cz/novinky/2016/05/23/warhorse-kingdom-come-deliverance-nebylo-odlozeno-40115/ -
samolepky
nevite kde se daji koupit nejaky samolepky na notebook? Nedari se mi vygooglit nic rozumnyho. Chci si tam nalepit loga atp. oblibenych hernich/filmovych atd. seriich -
No ono tu snad bude dřív D:OS II, které jsem backoval o rok později *1*
Doufám, že před vydáním udělají obrovský hype, ptže od alfy jsem to nehrál a docela na to i zapomněl. -
Reklamy mi nikdy moc nevadily. Dokonce jsem roky ignoroval ty na YT. Ale od té doby, co jsem začal chodit na Games, tak používám i AdBlock. Na tak agresivní reklamu jsem předtím nikdy nenerazil.
No a vzhledem k tomu, že se tu s tím nic nedělá, tak s tím nebudu dělat nic ani já. Je mi to jedno. -
Vydání RPG Kingdom Come: Deliverance bylo oficiálně odloženo na příští rok.
Tak to je obrovský šok a zcela nečekaná událost. Už vloni jsem mluvil o vydání v roce 2017, nyní je jasné, že dříve než 2018 to nebude. -
takovejch lidí co znám co si zaplatili CSko víckrát :)
-
Však snad za většinu her člověk platí jen 1x, a přesto si většinu z té většiny stejne ukradl *1*
-
Ale to víš že je *5*
-
To si takhle otevřu po ránu games.cz a najednou na mě vyskočí pop up reklama s hlasitou hudbou a nějakým maníkem ječícím o Legu. Když sem dáváte takové otravné blbosti, tak se nemůžete divit, se si spousta lidí pořád zapíná adblock.