Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dik, ja ked pridem domov, tak ma bude hlavne zaujimat ten trpaslici prsten
  • Veskoslav
    Kdyby tam byla postavička, neváhám.
  • Morraw
    Joo, taky jsem byl připraven je zasypat penězma, ale trpasličí motiv mě vůbec nenadchnul :/ Enjoy :)
  • stratego
    @SalemCZ Znáš tolik hackerů, jo?
  • ringmancz
    bleskař tentokrát dostál svého jména

...no nic, ty dvě písmenka jsem přehlédl
  • HighKing edicia

http://www.fastimages.eu/images/20160524.jpg
    *14*
  • MikeR
    No spíš si to jenom připrav (pokud možno ve vektoru) a nech si to vytisknout v nějakým DTP studiu. To bude asi tak stokrát kvalitnější a vydrží to stokrát dýl než z domácí tiskárny.
  • Kup si samolepící papír do tiskárny a vytiskni si co chceš, případně se ozvi nějakému svému kamarádovi s barevnou tiskárnou, jinak heureka má samotnou kategorii samolepky na notebooky, ale to je na celá záda a nic s herní tematikou, takže je lepší si to vytisknout sám
  • mam to stejne. az po zkusenostech s reklamou na games.cz jsem zacal pouzivat adblock, jinak jsem vsude reklamy toleroval. a na par svych oblibenych webech mam samozrejme adblock vypnuty.
  • jindra.veliky
    proc by to melo byt detinsky? *1*
  • Kolik ti je, že si chceš lepit na notebook samolepky? Nebo je to nějaký vtípek, který jsem nepochopil?
  • PreidaQ

Vydání RPG Kingdom Come: Deliverance bylo oficiálně odloženo na příští rok.

http://www.hrej.cz/novinky/2016/05/23/warhorse-kingdom-come-deliverance-nebylo-odlozeno-40115/
  • jindra.veliky

samolepky

nevite kde se daji koupit nejaky samolepky na notebook? Nedari se mi vygooglit nic rozumnyho. Chci si tam nalepit loga atp. oblibenych hernich/filmovych atd. seriich
  • Morraw
    No ono tu snad bude dřív D:OS II, které jsem backoval o rok později *1*
    Doufám, že před vydáním udělají obrovský hype, ptže od alfy jsem to nehrál a docela na to i zapomněl.
  • Morraw
    Reklamy mi nikdy moc nevadily. Dokonce jsem roky ignoroval ty na YT. Ale od té doby, co jsem začal chodit na Games, tak používám i AdBlock. Na tak agresivní reklamu jsem předtím nikdy nenerazil.
    No a vzhledem k tomu, že se tu s tím nic nedělá, tak s tím nebudu dělat nic ani já. Je mi to jedno.
  • Vydání RPG Kingdom Come: Deliverance bylo oficiálně odloženo na příští rok.

Tak to je obrovský šok a zcela nečekaná událost. Už vloni jsem mluvil o vydání v roce 2017, nyní je jasné, že dříve než 2018 to nebude.
  • SalemCZ
    takovejch lidí co znám co si zaplatili CSko víckrát :)
  • stratego
    Však snad za většinu her člověk platí jen 1x, a přesto si většinu z té většiny stejne ukradl *1*
  • kostejnesmrtelny
    Ale to víš že je *5*
  • To si takhle otevřu po ránu games.cz a najednou na mě vyskočí pop up reklama s hlasitou hudbou a nějakým maníkem ječícím o Legu. Když sem dáváte takové otravné blbosti, tak se nemůžete divit, se si spousta lidí pořád zapíná adblock.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit