Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Femto
    jo, klidně to rozjeď s havel ring :) Jinak nemáš zač.
  • solomon.short
    Ja myslel do zacatku, budoucno je moc daleko, zatim se placam v kostele pred gargoyly:-) rikam ze jsem zacatecnik. Za tipy moc dekuji!
  • Femto
    I s upgrady. Havel ring nebude do budoucna dobrá kombinace, to jen v případě, kdy bys potřeboval delší kotouly, to se vyplatí např. na Artoriase, ale tam stejně pravděpodobně budeš měnit gear na lehký. Knight evokuje tanka takže:
    http://darksouls.wikidot.com/ring-of-steel-protection na defense či
    http://darksouls.wikidot.com/hornet-ring na útok
  • solomon.short
    Nekde na steamforu pro hru to urcite uz nekdo resil. Nekdy pomuze nastaveni kompatability, nekde se musi editovat cfg soubory... Takto z fleku tezko rict. Verze win? Na 8.1 funguje steamova verze bez problemu, alespon u me
  • solomon.short
    Femto, jeste par dotazu jestli mohu. Do NG plus se presune gear i s +upgrady nebo "cisty"? Staty pocitam ze zustanou. A ohledne ringu, co k nemu idealne do kombinace, Havel's ring? Diky
  • solomon.short
    Diky. Drakesword opustim brzy protoze ma fixni dmg a nescaluje. Do zacatku je ale perfektni dle meho. Ring zkusim plus ted asi budu davat do staminy, ta je na moje neohrabane machani asi nutnost
  • Jack1947
    Já koupil 8800GTS 640mb kvůli DIrt a Crysis a potom jsem hned bral 8800GT - ta předtím byl asi nejblbější kauf jenže jsem chtěl hrát a ne čekat.
  • Femto
    Drake sword je na prd, pořád se rozbíjí. Na první projetí bych volil Black knight sword, s tím to je poměrně jednoduché, jelikož má velké dps. Knight primárně strengh, pak dexterity v útočných statech(2:1), primárně bych se ale zaměřil u knighta na equip load, ať se trochu hýbe, čili ring: http://darksouls.wikidot.com/ring-of-favor-and-protection a trošku to polevelovat.

Do NG+ se ti přenese komplet výbava, samozřejmě zmizí klíče apod, ale jinak gear zůstane
  • solomon.short
    Taky uz to mas skoro 10 let... Uvedom si fakt, ze cas mezi upgrady se za tu dobu hodne zvysil... ;-)
  • Crytek nevyvrací myšlenku remasteru hry Crysis, nyní se však soustředí na vývoj VR projektů The Climb a Robinson: The Journey.

Ten čas letí ještě rychleji než se říká. Vždyť Crysis byla vrcholem grafiky a teď se nevylučuje remaster. *1* Pamatuju, že kvůli té hře jsem si kupoval v té době (2007) novou grafárnu GTX 8800 OC... No je pravda že ta 8800 grafárna měla 128 stream jednotek a dnes 970 má třeba 1664... Hustý no... *4*
  • Veskoslav
    Jinak mě ještě napadl ASUS GL552VX-CN146T (https://www.youtube.com/watch?v=PyrYeXLBGVg) :) Ale nejlepší je podle mě si to "osahat".
  • solomon.short
    Jen bych jeste dodal diky za Pavlovo a Petrovo ucinkovani v poslednim Labuzu. Skvele jsem si to vase povidani s Cervem uzil!
  • solomon.short
    Noob otazka k DS1: rozmyslim do ceho investovat levely, STR nebo DEX? Mam k dispozici Drake sword, ktery pouzivam ted ze zacatku (neskaluje ani s jednim). Pak mam Uchigatanu (jde do +15), Black knight sword (ten jde tusim jen do +5). Neumim se rozhodnout na co jet, je to muj prvni prubeh... Predem diky

Edit: misto +/- bych ocenil nazor nekoho kdo to ma projete. Zvolil jsem si Knighta s Masterkey. Jeho neohrabanost moc nevadi, protoze moje reakce jsou presne takove. Momentalni pomer STR/DEX 20/15. Jde mi o to, ze jsem nafarmil par Titanium Shards a chci si nejakou zbran vylepsit. Ale zase abych ji za par oblasti nemenil za neco jineho.

A jeste jedna otazka, pokud zacnu hru na NG+, zustane mi vybava co mam vc. upgradu nebo zacinam nacisto? Diky ;-)
  • Jack1947

Náš kanál na Youtube překročil tento týden 10 tisíc odběratelů. Víme, že kdejaký nadějný mladík má dneska mnohem víc, ale stejně nás to těší - možná proto, že už nejsme nadějní mladíci ;). Každopádně děkujeme vám všem za podporu a jako menší dárek za

Velká gratulace a jen tak dál, odvádíte skvělou práci *4* *3*
  • 30+ fps na konzoli znamena propady ke 20, jak v zaklinacovi. *3*
  • MikeR
    Jo! To je parádní hra! Vůbec se ty letecký simulátory z přelomu 80. a 90. let hrály skvěle a hrajou se skvěle dodnes. F-15, F-19, F-117 od Microprose taky. Ale fakt (na rozdíl od dungeonů či adventur) bych se nezlobil, kdyby měly současnou grafiku - nebo aspoň o notnej kus vylepšenou. Jinak gameplay zachovat a byla by to bomba. *4*
  • solomon.short
    F-29 Retaliator bych taky bral. Mozna bych v tom konecne pristal:-)
  • Vogon

Diskrétní ohlášení Talos Principle 2

https://www.rockpapershotgun.com/2016/05/20/the-talos-principle-2-announced/
  • SalemCZ
    Neporadil by mi někdo, chtěl jsem si porubat pár zombíků v prvním Dead Island, před tím mi to při načítání hry vždycky spadlo. Tak jsem doufal že po restartu Windows by mi to padat nemuselo, ale pořád to padá. Nevíte co by mi mohlo pomoc to opravit?
    vypnul jsem steam cloud, smazal jsem userdata/91310, věci v dokumentech, ale furt to padá.
  • MikeR

"Náš kanál na Youtube překročil tento týden 10 tisíc odběratelů.

Víme, že kdejaký nadějný mladík má dneska mnohem víc, ale stejně nás to těší."
    --Games.cz

Nás těší být mezi horními deseti tisíci. Není kanál jako kanál. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit