-
Nojo vlastně, ale to je jedno, jde o princip. *1*
A mně by se ohromně líbilo, kdyby existoval třeba zrovna moderní LHX, ovládání a obtížnost stejný, jen by to vypadalo líp. Nicméně zrovna tuhle legendu asi křísit nebudou, zadruhý by jí nejspíš taky podělali. -
bards tale uz robia byvali Black Isle
-
Staré značky? Skate or Die? Bard's Tale? Populous? LHX Attack Chopper? Abuse? Theme Hospital? Dungeon Keeper? Black & White? Jak zle tohle může... Oh $@#%!!! *13*
-
EA plánuje přetvořit další staré značky.
Spíš znetvořit ne? -
Možno tým mysleli minimálne 30fps resp. 30 a viac
-
https://www.youtube.com/watch?v=QFsX9GCoI1k Tady je jinak Gamesplay no první dojem nic moc takové divnější SMITE (možná to je i kvalitou videa ta není kdovíjak valná).má to bejt krom konzolí i na PC takže to trochu zachytilo i mou pozornost.
-
S koupí vstupenky na film Warcraft půjde získat hra zdarma. I v Česku
Návštěvníci vybraných kin získají s koupí vstupenky na film Warcraft digitální verzi on-line hry na hrdiny World of Warcraft zdarma. Akce se tentokrát týká i Česka. -
Lorian
povedený art Loriana
http://www.deviantart.com/art/Dark-Souls-3-Lorian-Elder-Prince-609546418 -
Tak nějak to bude, Jacku. Bleskař zapomněl mínus.
-
Jaké co maj kolegové (v pátek večer sehnat neopilého člověka je málem zázrak) na tyhle srandy a jsou spokojeni:
Asus X555LB-DM456T, Asus F556UB-DM061T, Lenovo IdeaPad Yoga 500-15IBD, Acer Aspire E17 (ten má 940M 4 GB) a osobně mám v práci na stole: HP Pavilion 15 Star Wars (mohli jsme si vybrat, taky má 940M 4 GB. žel bohu pouze 4 GB RAM) Jinak všechny tyhle jsou nižší střední třída, takže zahraješ si tam to, co jsi vypsal, ale nové hry žádná hitparáda. Možná bych zauvažoval si mírně připlatit na: MSI GL72 6QD-014CZ (tam mi ale vadila síla stisku kláves), kolega doporučil Acer Aspire V15 Nitro (tam je pro změnu starší Nvidia karta) ale osobně bych šel do ASUS ROG. Bohužel tam už musíš počítat s cenou okolo 30 táců, ale zase zahraješ si současné hry:) Z těch, co jsem vypsal, tak zkušenosti mám s Asus Rog, MSI, HP SW a první vyjmenovaný Asus. Rog bohužel cena a zase to není kdo ví jaké dělo, ale dá se to už považovat za klasický herní notebook, MSI mi nikdy nesedlo, vadil mi tam stisk kláves, HP SW mám v práci a nebýt těch pitomých 4 GB RAM, tak ideální pracovní stroj za cca 17 táců. A první Asus, co jsem vyjmenoval měla máti, takový normální, hrát jsem na tom rozjel Metro 2033 na střední detaily, poslední Civilizaci či DoW II:) -
Tak jasný no, já třeba Games se orinetuji podle GAMES pořadníku který mne vypekl jen jednou. Myslím... abych chodil jen tak Jewtůb mi přijde taky zbytečný.
-
to se vlezeš v pohodě. ale problém u notebooků je, že mají fhd rozlišení a to ty grafiky v nových 3D hrách nestíhají. ale na to co chceš ty, by měla stačit 940M
-
Til & Veska
Hmotnost asi nevadí, přenášet bych to měl maximálně tak do hotelu. Rozpočet...no, koruny zrovna nepočítám, ale že bych do toho chtěl nacpat 30 klacků, to úplně taky ne *4* . Nemám vůbec představu, kde se pohybujou normální notebooky, natož herní, laptopy jsem vždycky fasoval :). Vzhledem k tomu, že nepožaduju zrovna high-end, potěšilo by mě, kdybych se vešel do dvacky. Nevím, nakolik je to reálný -
Tak z Vesnosklava se stal blázen ! Radujme see *7*
-
Tak bych to zaregistroval o dva, tři dny později, kdyby to tady omiklon nenapsal. Svět by se nezbořil. Ale dík za starost. *1*
-
Ok, no ale pak se nemůžeš divit že ti něcio unikne navíc nastavit notifikaci je trivialita to s nějakým tím rozvrtáním pc atp... se vůbec nekamárádí, jen stačí zajít na jewtube tvůj oblíbenej kanál a nastavit si upozornění zase na Jewtube aby ti dišlo když výjde nové video.
-
A rozpočet?:)
-
Dobý den fane, já nevěděla, co říkala. Já dobře nepsat česky, já cizinec, moct mě učit?
-
Se mnou je to těžký, Jacku. Já si musim rozvrtat operační systém do posledního možnýho šroubku, abych byl spokojenej s jeho fungováním, úchylně se budu patlat s optimalizací kódu, dokud nebudu přesvědčenej, že líp už to nejde, ale nastavovat si notifikace na Jůtubu, to je na mě děsně uživatelský, tudíž strašně nezajímavý. *1*
-
Jaký máš rozpočet? Jsi ochotný nosit těžší notebook, nebo je pro tebe mobilita a výdrž na prvním místě?