-
To by mohl bejt v MObě celkém problém kdyby to zakolísalo. Jinak asi myšleno 30-+ FPS jen to bleskař zapoměl to mínus dopsat. 30+ Fps by moghl bejt boost kterej by byl až náá 60! *5* -
MOBA titul King of Wushu poběží na PS4 v rozlišení 1080p při 30+ fps a na Xbox One v rozlišení 900p při 30+ fps. Pokud se zadaří, bude titul podporovat cross-platform hraní.
Co to je 30+ fps? 30 plus kolik? Možná 30 + 30, tedy 60. Nebo se tím naznačuje, že se máme nechat překvapit? Třeba by stálo za to napsat "30+?" jako kvíz - doplň dle víry. Ale snad tím jen chtějí naznačit, že pod třicet to nikdá nespadne. Hmm. Samé spekulace / nepotvrzeno. -
Je tam snad notifikace ne, to stačí *3*
-
Herní ntb
Abych pravdu řekl - sháním spíš ntb na kterým je možný hrát hry, než HerníNotebook(tm) s podbarvenou klávesnicí, excentrickým designem a miliardou funkcí, který nevyužije nikdo přes 20. Neplánuju na tom taky hrát Zaklínače, spíš sháním něco, co by utáhlo...co já vim, Wasteland 2, D:OS(2), hry od Klei atvp.
Doma mám solidní herní PC, ale přihodila se práce se spoustou cestování a korporátní ntb je pod ostrým dohledem...
Je tu někdo znalej věci, kdo by mi mohl nějak nasměrovat? -
Co já vim, možná. Na ten mail založenej kvůli službám Google a podobnejm ptákovinám nekoukám, zas tak tím nežiju. *1*
-
Maily jsou hrozně obstarožní *7*
-
nemáš nastavení posílání mailů?
-
Hehe, problém s Červem je právě to, že má video jednou za uherskej rok. Pak si tý jedničky vedle "Nekonečný labůžo" ani nevšimneš. Taky jsem to nezaregistroval, a to odebírám jen čtyři kanály. Na nový Labůžo by měl YouToube přehrát Píseň práce a vyvěsit transparenty. *1*
Jinak fakt mimořádně povedenej díl. Nejen na severním pólu není hanbou, když muž uroní kroupu nostalgie. -
Omiklone díky, koukám mít něco v odběrech nestačí.
Bleskaři šup, já si to povídání teda docela užil ;o) -
Přesně kecy z hladu... nepotřebujeme kampan alá BF3,6 2x převařené kaše *11*
-
Mám tomu rozumět tak, že množství bleskovek a počet dnů tvé dovolené spolu nijak nekorelují? Dream job!
-
Single nebude, protože ho hráči nechtějí, navíc jsme ho nestihli. A ta částka taky nesouhlasí.
-
Od ledna do března tohoto roku se prodalo úctihodných 800 tisíc kusů hry Resident Evil 0.
Všechna čest i úcta stranou. -
Star Wars: Battlefront nemá singleplayerovou kampaň, protože vývojářské studio (EA) chtělo stihnout vydání hry k datu premiéry filmu.
Tuším, že před vydáním tvrdili, že SP nebude, protože ho hráči nehrají a teď najednou nová výmluva *1* -
Jo, měl jsem od pondělí dovolenou a ve středu vyrážel autem zpět 700km do ČR - pro bleskovky v ten den bohužel nezbyl prostor. Neznamená to však, že byste v konečném důsledku o některou ze zpráv přišli ;)
-
Ne-ne-nekonečné labůžůžo
tentokráté s místní bandou legrandou..
https://youtu.be/m2c7fwqw95k -
Zabudnute a nepotrebne
Par klucov snad este funkcnych (pokial nie tak sa ospravedlnujem)
Origin:
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key: 3VN6-HB4W-659B-UJ8S-5PV2
BF3: 3A2A-CJEW-VZMD-7P5R-9ZRZ
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key: 46NW-RGML-Y467-PNUD-6B4C
Medal of Honor Origin Key: 9EXP-5WTH-BTVH-XMMQ-H2XU
Dead Space Origin Key: 5PSS-GPQU-L9E2-TPUV-BQN4 -
Obrazem: Srovnání původní a remasterované verze hry Batman: Return to Arkham.
To je teď nějaký nový trend, že remaster vypadá mnohem hůře než původní verze? To jsem ještě neviděl... -
Já nevím možná jsem hodnotil staré vs nové a ne naopak nejsem si jistý. Chybička se vloudila proto mi to přišlo takové uhlazenější a ostřejší. Navíc jedou každej na jiným enginu ne ?
-
Mě teda přijde starý ksicht Jokera lepší než remasterovaný, který vypadá hrozně ploše a bez detailů. V těch starých hrách je daleko líp vidět hloubka obrazu a detaily modelů díky lepšímu stínování, světelným efektům, barvám a mlze.