-
Darks Souls VR mod
https://www.youtube.com/watch?v=yUGZW2x-hhw&feature=youtu.be -
Moje řeč, anonymové zde nemůžou psát tak proč by sem měli chodit ne? *7* Je třeba vymýtit anonymy z diskuzí jednou provždy!
-
Proc to tak hned prekrucujes? Nikde jsem tady nebrecel, ze si to vzal nejaky anonym. Jsem naopak rad jestli si to vzal nekdo komu to udelalo radost. Byl bych vsak radeji kdyby si to vzal nekdo kdo to opravdu vyuzije a ne sberac, ktery si jen rozsiruje knihovnicku. Kdyz by se musel predtim zaregistrovat tak by byla vetsi pravdepodobnost, ze si to rozmysli nez klic vezme...
-
Summary na LinkedIn stojí za to. *4*
-
Nikde tam o PC neni zminka
-
Dej už pokoj holá hlavo s hřebíkama *16* *10*
-
Žádný z těch klíčů jsem nepoužil, ale sorry, pokud to chceš dám jenom registrovaným uživatelům, tak nemáš házet rovnou klíče do diskuse jen tak, i když s tagem spoiler, to je tzv tvoje blbost, pro příště požádej ať ti pošlou mail, z toho se hnedka dovíš, jestli je registrovaný tady na tiscali nebo ne a nemusíš potom brečet, že ti je nějaký anonym vysockoval *7* s pozdravem "anonym" 11 *5*
-
Nebo tak.
-
A nebo na to je*ou
-
Bleskař tuším pro Level nic nedělá.
-
Zhruba ve zmíněnou dobu jsme si pojistili vítězství v základní skupině. Třeba bleskař ještě slaví.
-
Jo dělá..
-
Bleskař dělá Level?
-
Nejspíš dostali kopii až v pondělí a nejspíš chtějí recenzovat i multiplayer.
-
Neblíží se náhodou uzávěrka Levelu? To by celkem dost věcí vysvětlovalo :-(
-
Spekulace / nepotvrzeno: Vzhledem k tomu, že od úterý 14:00 nepřibyla žádná bleskovka, má asi bleskař prázdniny.
-
Nechci být trapnej, ale co ten DOOM? Nikdo z redakce mi neodpověděl a mám takového tucha, že si to nechávají do nového Levelu. Hlavně že je tu recenze na nějaký Subterrain..
-
Escape from Tarkov
Livestream
https://www.youtube.com/watch?v=qxitZI9JfIo -
Holdjaí to na pc vydat stejně rozbité jako Arkham knight? *12*
-
Dokonce udělali i fake reklamu Disney že lumíci schválně páchají sebevraždy skokem ze skály... nicméně to nebyla pravda. vyjootubujte si ji ted jí nemůžu najít.Od toho právě vznilkl ten nápad že lumíci budou se chtít zabíjet i ve hře.