Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • solomon.short
    Poradte sklerotikovi: na androidu jsem kdysi hral hru, kde se hadaly nazvy starych her podle obrazku, nevzpomene si nekdo jak se jmenovala? Diky...

Edit: Replay se to jmenuje :-)
  • Veskoslav
    Prolézám všechno (přesto nemám žádnou mapu na 100% a o nalezení tajemství ani nemluvím). Mám za sebou 1/6 hry a mám 5 hodin a jelikož je to první projetí, tak obtížnost normal.
  • Draken69CZ
    Někde jsem viděl snad přes 10h, ale na hodně vysokou obtížnost.
  • Lukass

Doom 4

Herni doba, vi nekdo?
  • Odřené uši ... ale na podruhé to dali , tak teď dokázat , že ta hra si peníze zasloužila ;)
  • DOOM - Sice to vypadá na nic moc matchmaking , ale třeba se to zlepší ...

Ty vysloveně protivné šipky jdou vypnout ? Přece jen hratelnost z 94 byla i o tom že žádné neony a šipky hráčům před očima neblikaly ....
  • Veskoslav
    Tak to gratuluji. Já i když objevím ty přístroje, co mi zpřístupní tajemství mapy, tak prostě nenajdu všechno:(
  • froztik
    Tahle mapa mě čeká dneska *5* Jinak zatím první tři mapy splněny na 100% *15*
  • MickeyMutant

C&C: Syria

Na ruské ambasádě v Londýně mají nějakého vlastního ovčáčka na speedu.
  • Není to jedno? Hater DS tomu dá zase nulu a proto že d€bilů je plný internet, tak se to vyrovná. Já si užívám jak DS tak Dooma, i když Dooma momentálně víc, uvidím jak to vydrží do dalších levelů, mp jsem nezkoušel a ani mě neláká, ale singl je super a rozhodně je o skillu, což bylo to hlavní, čeho jsem se bál, že nedopadne dobře
  • Ronox
    Fungovalo a děkuje *3*
  • Veskoslav
    Příklad menší mapy z nového Dooma, kdyby někdo neměl představu, jak je to velké. Nepodařilo se mi najít nakonec všechny bonusy i když jsem se fakt snažil:-D
    http://s32.postimg.org/dy9bkrpkl/20160514004831_1.jpg
  • Veskoslav
    Zahrajeme to na fanouška Division *1*
  • a co takový fanda Pillars of Enternity .)

http://www.metacritic.com/user/Deadheadbill
  • Veskoslav

Metacritic

Až zase bude někdo tvrdit, že "DS" komunita nemá zapotřebí hodnotit své hry povrchně jako ostatní.

www.metacritic.com/user/Namelesshonor
  • Tak uvidime. Uz mam 2% :D
  • tak to si borec, jako vážně bez urážky, já kupuju hry jenom kamarádům a rodině, nedávno brácha dostal 3 hry, a UAC verzi právě instaluju, rovnou jsem k tomu vzal i mikinu *1* S koupí jsem automaticky počítal od včerejška a na nákup jsem se těšil, zadarmo to není ono, ale Ronoxovi gratuluju
    BTW sem může psát pouze registrovaný uživatel
  • Jack1947
    Tak pokud se to má takhle tak to jo ok... ale aby to bylo za každýma dveřma jiné zamčené... no ale i tak to trochu otráví...
  • Hanzales
    Chces jit dal a nemuzes. Musis ho najit. A ejhle, uz ho vidim, ale tech potvor :) Mam klic, hura zpatky. A jeje, potvora :) Nicmene se to objevuje zridka a zapada to do leveldesignu. Tady je dulezita zabava a pri hrani mam pocit zhe hlavne reznicim a kdyz ne, je cas se konecne taky poradne pokochat :)
  • Hanzales
    Tak to jo, ted jsem blbe chapal ja :) No ja jsem takovy explorer, takze jsem si toho zatim ani nevsimnul, lezu kam se da, snazim se najit vsechny upgrady atp. a zabijim co vidim a vsude furt neco strika okolo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit