-
J8 jsem na to nikdy nenadával:) Systém zavřených oblastí mi přijde naprosto normální a není nijak nelogicky rozvržený. Člověk si aspoň pamatuje, kde a kdy má jít:) -
Jakejch brblounů... prostě antickej systém klíčů
Jsem nepsal že to je fuj. Fuj je akorát to se vracet s klíčema přes půl mapy takovou featurku bych klidně vypustil. -
Jinymi slovy jak to vetsinou u takovych brblounu byva si to nemuzes zahrat (denuvo) tak je to fuj :)
Kamo ani nemas tuseni, jak je to zabavne, chytlave, adrenalinove, rychle, plynule + objevovani skrysi + snapmap... Hraju na ultra-violence, vypnute vsechny blikatka a je to rezba jak ma byt. Takovy lepsi Doom 3 s hratelnosti sviznych doomovek, tim ze nevidis ten glory kill znackovac to je o to vetsi vyzva. To, ze se vykosi cast mapy a jdes dal bylo vzdy, jen tady jsou ty arenky na ty souboje echt vymazlene a ve vysledku to nepusobi jen jako polepene arenky. Souboje zatim super, dostavam zabrat a neni cas ani kychnout kolikrat. A technicky zadrhel, problem? Nula :) -
Byl to vtip a pokus o výhru... Kolo, vousy ani depky nemám, sorry.
-
Sakra to s tím chlastáním nemůžeš počkat na podvečerní hodinku :( ale mám takové tušení že bych byl stejně bez šance.
-
Jak funguje ten systém klíčů? To jsou některé oblasti za dveřmi nedostupné, a teprve když získáš klíč, tak se dají otevřít? Kolik těch klíčů můžeš mít u sebe? A jsou už v základní hře, nebo musíš mít předobjednanou nějakou bonusovou edici, aby ses za ty dveře podíval?
-
Tak dlouho to tu nebylo, poslední dobou se furt běhalo za nosem a teď to je vlastně novinka a fitčura a hrozně dobrá věc stejný jak s WWII kdy jednu dobu se proklínala hrá z WWII a teď všichni brečej a chtějí zpět toto období *15*
"Lidé často nevědí, co chtějí, dokud jim to neukážete."
Steve Jobs 24.2 1955 - 5.10 2011 -
Ghost Theory kickstarter
Dreadlocks zrovna úspěšně prošli kickstarterem se svou Ghost Theory, když se jim podařilo vybrat skoro 57 000 oproti požadovaným 50 000 liber. -
Už vyřešeno. Musel jsem stáhnout nové grafické ovladače. Teď už to jede hezky i na HIGH.
-
Muzu se zeptat co je dokonaleho na systemu klicu?
-
Přesně, takováhle nudná blbost jako hledání klíčů by měla zůstat v herním pravěku. Wolfenstein to neměl a jaká supr hra to byla co ? *3*
Když to budou jen nějaké vedlejší dveře tak by to nevadilo, ale aby se běhalo zas nazpátek fuj... -
Dik za info o backtrackingu, a to jsem si to malem koupil.
-
Obzvlášť systém klíčů, kdy jej získáte a následně se pak vracíte, aby jste si otevřeli předtím zavřené dveře
U všech jiných her se na backtracking nadává, ale když je v novém Doomu, tak je to dokonalá vlastnost? *1* -
Total War: WARHAMMER - Battle Magic Spotlight
https://www.youtube.com/watch?v=B1p7d_nVBS8 -
Realita je taková že DEnuvo ti vytěžuje CPU a hlavně ramku ( aspon u toho Just cause3 to dělalo).
-
snazim se nereagovat na hipstery, cyklisty a emocuraky. pardon. Pokud se ti neco nelibi, snaz se to udelat lepe....
-
"hra, co běží svižněji než námořník po třech letech na moři do bordelu" :D kudos :)
-
DOOM
Po dvou hodinách v SP je to pecka. Jestli to tak bude pokračovat, bude to naprosto dokonalé. Obzvlášť systém klíčů, kdy jej získáte a následně se pak vracíte, aby jste si otevřeli předtím zavřené dveře, modifikace zbraní a šílené arény plné krve, vnitřnostní a brutality. Do toho minimální načítací časy, dost pěkná grafika a hra, co běží svižněji než námořník po třech letech na moři do bordelu *5* -
Stáří PC nehraje roli, spíše výkon grafiky.
-
PM prosim, poslu ti kod na Dooma :)